Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Co się dzieje taka cisza ? już roraty czy brak argumentów-  chyba że nadrabiacie to co ja zrobiłem w niedzielę ?

Edytowane przez RU68
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, RU68 napisał:

buśkę

🧐

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Przez chwilę , tylko wcześniej , miałem wrażenie że potrafisz być normalny ... :(

Opublikowano

Włączcie sobie TVN, właśnie leci cyrk pod tytułem: ,,jak bardzo jesteśmy w sanie zdyskredytować Dudę,, :D

Naprawdę dobra komedia, jak TVN usiłuje oczerniać Dudę bo wybory niedaleko xD

Opublikowano

No , no . Jasne . Bardzo dziękuję że synem owcy się okazałeś .

Opublikowano
36 minut temu, RU68 napisał:

Co się dzieje taka cisza ? już roraty czy brak argumentów-  chyba że nadrabiacie to co ja zrobiłem w niedzielę ?

Jest coś takiego jak łaska wiary. Ty, Kolego, jej po prostu nie masz. Tu nie ma co więcej dyskutować, bo po co, skoro dobrze Ci pracować w niedzielę, to pracuj. Nikt Ci nie zabroni, inni w tym czasie odpoczną, a Ty się a nóż wzbogacisz. Życzę Ci tego, Kolego. 

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

No , no . Jasne . Bardzo dziękuję że synem owcy się okazałeś .

Łoj na wierzuncego nie wypado żeby drugego zwać jagnyńcym  bo baran to chłop łowcy

5 minut temu, TomiAgroKujawy napisał:

Jest coś takiego jak łaska wiary. Ty, Kolego, jej po prostu nie masz. Tu nie ma co więcej dyskutować, bo po co, skoro dobrze Ci pracować w niedzielę, to pracuj. Nikt Ci nie zabroni, inni w tym czasie odpoczną, a Ty się a nóż wzbogacisz. Życzę Ci tego, Kolego. 

Jest łaska wiary i choroba naiwności kto bardziej chory ? (i tu odnoszę się do postrzegania i argumentowania a nie do wiary)

Opublikowano

oho i jedna z pierwszych reklam Owsika na prezydenta. Na razie pokazują co kupił Owsiak pół roku temu i jego też a w zasadzie jego przede wszystkim pokazują, ale to pokazywanie ma drugie dno, bliżej nowego roku i orkiestry wyjdzie na jaw prawdziwe oblicze tego gradu nie spodziewanych informacji o dobroduszności Owsiaka.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, damianzbr napisał:

oho i jedna z pierwszych reklam Owsika na prezydenta. Na razie pokazują co kupił Owsiak pół roku temu i jego też a w zasadzie jego przede wszystkim pokazują, ale to pokazywanie ma drugie dno, bliżej nowego roku i orkiestry wyjdzie na jaw prawdziwe oblicze tego gradu nie spodziewanych informacji o dobroduszności Owsiaka.

Czego wprowadzasz tu politykę oblakany pisiorku? ... Co ten temat ma z tym wspólnego ? 

Czy ty w każdym temacie musisz sprowadzać dyskusję do swojej oblakanej polityki? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, damianzbr napisał:

Widzisz w mojej ocenie nic złego w Owsiaku nie widzę  Jest to też jego i nie tylko jego  praca  zarabia i się z tego rozlicza w porównaniu z charytatywnym Caritasem gdzie nikt niczego nie rozlicza otwarcie  . Przytoczę przykład w opolu Caritasem zarządza ks Gl ...esler kilka lat temu zamówił w auto salonie audi za bajońskie pieniądze odebrał go koniec tygodnia nie zapłaciwszy bo przecież zaufany wielebny i zwrócił  w poniedziałek ze stanem licznika o ile się nie mylę ponad 500 km  i kto miał kupić ten niby niwy lecz nie nowy samochód i skąd ta kasa ze świętopietrza?

Opublikowano

TomiAgroKujawy napisał: 36 minut temu, RU68 napisał: Co się dzieje taka cisza ? już roraty czy brak argumentów-  chyba że nadrabiacie to co ja zrobiłem w niedzielę ? Jest coś takiego jak łaska wiary. Ty, Kolego, jej po prostu nie masz. Tu nie ma co więcej dyskutować, bo po co, skoro dobrze Ci pracować w niedzielę, to pracuj. Nikt Ci nie zabroni, inni w tym czasie odpoczną, a Ty się a nóż wzbogacisz. Życzę Ci tego, Kolego.  Czyli jednak przyznajecie że ludzie którzy pracują kiedy chcą postępują dobrze , no bo przecież to nie od nich zależy w co wierzą . Wierzący pracuje gdy Bóg każe i pozwala , a inni gdy chcą lub muszą .

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, zetorki12 napisał:

Ojciec dyrektor też sporo zbiera i jakoś nie biadolisz .

Nie biadolę na Owsiaka że zbiera, tylko na to że się zastanawia czy się sprzedać za cenę możliwości startu na Prezydenta. (albo już podjął decyzję)

Dyrektor też się sprzedał, udając kapłana i osobę świętobliwą mami a następnie pobiera pieniądze od ofiar które uległy jego manipulacją.

No i co z tego że jeden i drugi się sprzedał jaki to ma związek? (drugi się zastanawia pewnie jeszcze więc może nie będę mówił  hop do puki nie podskoczymy) ale jaki ma to związek?

Masz problem z odróżnianiem zła od dobra. Myślę że ojcieć gdzieś kiedyś też ma na swoim koncie dobry uczynek tak jak owsiak. Ale nie rozmawiamy o dobrych uczynkach tylko o złych.

czcigodny @ogarek - u

nie obłąkany pisorek, lecz dusza anty PO-j**anym złodziejom i degeneratom z KOD-u.

Obecnie mamy wybór tylko jeden, albo pis jest u władzy albo PO-jeby, wolę pisiorków i się z tym nie ukrywam. Daj mi pewniaka który zwycięży z oboma i do tego nie będzie sługusem zagranicznej agentury a oddam na niego głos.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

Jest kurla temat o polityce i pisz tam co chcesz... po co robisz śieczkę w innych ? 

Opublikowano

Chrustus podnosząc denara rzekł oddajcie Bogu co Boskie cesarzowi co cesarskie (cyt z pamięci) i tam zawarta jest odpowiedz na wasze dylematy  Wpadacie w dziwne dla mnie skrajności postrzegając siebie jako gorliwych katolików godnych zbawienia a tych którzy myślą i postępują inaczej aczkolwiek nie krzywdzą innych więc jakie uzasadnienie dla potępiania -domyślam się że prostacka chciwość i nieżyczliwość jak pies ogrodnika 

• Like 1
Opublikowano
damianzbr napisał:

18 minut temu, zetorki12 napisał:

Ojciec dyrektor też sporo zbiera i jakoś nie biadolisz .

Nie biadolę na Owsiaka że zbiera, tylko na to że się zastanawia czy się sprzedać za cenę możliwości startu na Prezydenta. (albo już podjął decyzję)

Dyrektor też się sprzedał, udając kapłana i osobę świętobliwą mami a następnie pobiera pieniądze od ofiar które uległy jego manipulacją.

No i co z tego że jeden i drugi się sprzedał jaki to ma związek? (drugi się zastanawia pewnie jeszcze więc może nie będę mówił  hop do puki nie podskoczymy) ale jaki ma to związek?

Masz problem z odróżnianiem zła od dobra. Myślę że ojcieć gdzieś kiedyś też ma na swoim koncie dobry uczynek tak jak owsiak. Ale nie rozmawiamy o dobrych uczynkach tylko o złych.

czcigodny @ogarek - u

nie obłąkany pisorek, lecz dusza anty PO-j**anym złodziejom i degeneratom z KOD-u.

Obecnie mamy wybór tylko jeden, albo pis jest u władzy albo PO-jeby, wolę pisiorków i się z tym nie ukrywam. Daj mi pewniaka który zwycięży z oboma i do tego nie będzie sługusem zagranicznej agentury a oddam na niego głos.

A to PiS niby nie jest zagraniczny?? Większość to pejsy znaczy Rzydy 😁 to rz to celowe z nienawiści...

Opublikowano

Jest a dlaczego twierdzisz że sądzę inaczej?

Ważne że nie sterują nimi  niemcy a tym bardziej ruscy.

Już dość zaborów zarazy ze wschodu i zachodu. Może trzeba spróbować za kumplować się z kimś innym niż D i RUS którzy mają na uwadze tylko sprzedać nam gaz i wcisnąć przemysł oraz samochody? A najlepiej abyśmy sobie sami wyprodukowali za półdarmo to w ich kołchozach pracy na naszej ziemi.

Opublikowano

Amerykanie nas kochają a szczególnie ci  pejsaci się chętnie się  zakumpluja za friko... Hehe