-
Podobna zawartość
-
Przez Kuba1212
Witam.
Jako że chcę kupić ciągnik ok 80 KM, za maks 25-30 tyś. , chciałbym wam zadać parę pytań.
Mam na oku ciągnik Renault 75.14 z 1988r.
Chciałbym się od was dowiedzieć, coś o tym ciągniku. Jaka jest dostępność części, czy są one awaryjne, czy dużo palą. Jego wady i zalety i to, czy jesteście z niego zadowoleni. I ile by kosztowała wymiana kompletu opon?
Chciałbym się również dowiedzieć, na co zwracać uwagę przy kupnie takiego ciągnika, by się nie przejechać.
Oto ten ciągnik.
Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez kissmy...
mam do Was pytanie, otóż czy macie wykupione ubezpieczenie na życie, w gospodarstwie rolnym bardzo istotny jest stan zdrowia oraz "możliwości produkcyjne" każdego z członków gospodarstwa domowego, stąd warto jest zadbać o zabezpieczenie rodziny w razie "W", w zakładach pracy można skorzystać z taniego ubezpieczenia grupowego, ale nie każdy rolnik ma partnera z dostępem do takiej polisy, wskażcie proszę czy korzystacie z takich polis, na jakich zasadach oraz ile to Was kosztuje
-
Przez mateuszs1993
http://tablica.pl/oferta/case-1494-CID757-ID3ycBl.html#8223dc9a4f
tak jak w temacie co powiecie o tym ciągniku i wgl o tej serii??
jak z cześciami w normalnych sklepach rolniczych jakie ceny?
i czy ten ciągnik posiada skrzynie hydro shift i co to wgl za skrzynia bo słyszałem że są z nią problemy i z naprawą ??
Pozdrawiam z z góry dzięki za jakąkolwiek odpowiedź na temat tego ciągnika.
-
Przez kubatedi
Cześć mianowicie mam żyto dankowskie diament jest niestety rzadkie i chciałbym jeszcze zaplikować na druga dawkę ok 200kg/h saletry amonowej 34N co da w przeliczeniu około 70N w czystym składniku i teraz moje zapytanie czy przed podaniem tej dawki mogę zastosować taki oprysk (tzn taką mieszaninę ) Creone 480sl+Jakiś nawóz makroelementowy +karate zeon 100 cs ?
Dzięki za odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki ciągnik JD6120M czy JD6125M nowy
Pszenżyto Atletus