Agregat do malowania
-
Podobna zawartość
-
Przez TadzikC360
Witam mam pytanie do bardziej wtajemniczonych otóż mam starą słomę którą wywiozę po żniwach a ściernisko i opryskać Humusem lecz czy to nie kolidowało by z tym że chcę na to pole rozsiać kredę granulowaną ? -
Przez miszka16
Witam serdecznie. W związku z tym że przymierzam się do budowy obory z dofinansowaniem z PROW chciałbym na tym forum zapytać się. Czy jest ktoś kto korzystał już z tego programu? I ewentualnie mógłby się podzielić swoim doświadczeniem jak również polecił jakąś firmę która kompleksowo się zajmuje takimi programami i budową
-
Przez karoleeeq
Witam chciałbym pomalować swojego t25 maskę błotniki itp narazie tylko to bez silnika. Jakie farby polecacie i jakie odcienie i czy podkład też dawaliście. Malował będe sprężarką z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez rolnikk70
Witam chcę zasiać pszenżyto zimowe bezorkowo stanowisko jest dość ubogie w wapno i pytanie czy mogę zastosować zwykłe wapno prosto pod siew? czy może lepiej granulowane szybciej rozpuszczalne? Proszę o podpowiedzi -
Przez livebird
Witam mam pytanie musze odkwasic glebe bede stosowal wapno sypkie w ilosci 2-3 tony na hektar aktualnie na polach jest poplon na przyoranie i zastanawiam sie kiedy zastosowac wapno przed orką siewną ? możecie doradzic jak to zorganizowac?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Hydraulika mf 690
Mccormick MTX 150