-
Podobna zawartość
-
Przez wojtii
mam problem szpaki wyżerają mi sałatę , jak skutecznie je odstraszyć,w ciągu 2 dni zjadły 1000 sztuk rozsady,tyle co posadzonej, nie boją sie nawet obecności człowieka dosłownie kilka metrów obok,czeresnie mi ocalały,a sałatka nie, prosze o pomoc
-
Przez Szu15000
Witam, tutaj prosze piszcie leki/szczepionki jakie używacie do macior/loch, jakie są danej choroby objawy itp. itd. i oczywiscie dla prosiaków od urodzenia do 20-25kg Z góry dzieki
-
Przez Bazanto
Witajcie, zamówiłem własnie w sklepie rolniczym Fermo panele przepędowe dla prosiąt. Ogólnie do przegnainia, czy używacie takowych czy dobrze się spisująi jak ich używacie. Ja narazie kupiłem 2 te najwięsze, bo tak mi akurat pasują do moich kojców, Ja biore jedną płytę ojciec drugą i do przodu.
http://www.fermo.pl/...-119x76-cm.html
Uzywaliście już takich paneli separacyjncych jaki rozmiar jaka technika przeganiania warchlaków?
-
Przez pavel05
Witam
mam pytanie jak w temacie odnośnie sposobów różyczkowania brokułów? pierwszy raz posadziłem na przemysł 1ha i teraz zastanawiam sie w jaki sposób zrobić aby zastąpić tradycyjne sposób zwykłym nożem co jest bardzo pracochłonne ??
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z ogórkiem szklarniowym
DK Excited