Renault + instalacja pneumatyczna
-
Podobna zawartość
-
Przez traktorzystaJakub7211
Witam. Zastanawiam się nad kupnem renault 110.54 z 96r. Mogli byście się podzielić swoimi opiniami o nich? Czy bardzo się psują i czy części drogie?
-
Przez kapic
drodzy koledzy mam pytanie, a mianowicie przymierzam sie do zakupu agregatu co polecacie 4.2m czy moze cos mniejszego do 110-54 ?
-
Przez traktorzystaJakub7211
Witam chciałem się dowiedzieć gdzie jest pompa hydrauliczna w 110.54? Odrazu zapytam się.. Jak podniosę pług na podnośniku to tak podskakuje, tak jak by opuszcza się do pewnego momętu i nagle do góry podskakuje i tak co chwilę. Co to może być?
-
Przez Maryush
Czy wymieniał ktoś kiedyś łożysko w kolumnie kierowniczej w 110.54? Rozebrałem kolumnę, ale nie mam pomysłu jak ściągnąć ten mniejszy pierścień z wałka. Z jednej strony wałek jest szerszy, z drugiej przyspawany do wielowypustu. U mnie wygląda to tak jak na zdjęciach.
-
Przez Mario35
Witam wszystkich. Mam takie pytanie. Ktory z tych ciagnikow byscie wybrali. Wiem ze new holland t 4cyl a renault 6cyl. Tylko chodzi mi o awaryjnosc i mozliwosc pozniejszego odsprzedania. Opisze moja sytuacje, mam znajomego co sprowadza ciagniki czekam az przywiezie mi case, tylko jeszcze nic ciekawego nie znalazł a ma te dwa na stenie. ja musze miec ciagnik w maju na sianokiszonke(prasa NH BR560A) i dlatego pytam ktory byscie wybrali bo jak nic nie znajdzie to musze ktoregos wziasc. Pozniej bym go sprzedał jak przywiezie case i ktory mógłbym szybciej sprzedac.
Oba ciagniki sa w bardzo dobrym stanie NH z 1998r a Renia 1995. Czekam na wasze odpowiedzi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renault Ares 656RZ skladanie kosza sprzegla przedniego napedu
Renault Ceres 320X & Ursus C-360-3P