-
Podobna zawartość
-
Przez leo10
witam.
mam jedno pytanko.mam nadzieje ze bedziecie mi mogli w stanie mi pomóc
.czy mógli byście zmierzyc jaką długość ma mieć bagnet oleju w silniku.
to znaczy jaką ma długość od wejscia bagnetu w silniku do poziomu na miarce .to znaczy poziom minimalny i maksymalny.
bardzo byłbym wdzięczny za wymierzenie tego gdzyż zakupiłem ciągnik i nie ma on własnie miarki oleju
z góry dziękuje/
-
Przez rolnik_profil
Witam. Nie znalazłem tematu na forum z tym zagadnieniem. Poszukuje ciągnika w okolicach 100 koni mechanicznych. Brat był oglądać kilka i poprzesyłał mi zdjęcia - ale do rzeczy.
Jeden z tych ciągników , oznaczenie 110.54 mwm ma na błotniku napis "tracto- control co to jest ? Czy to nie jest elektroniczne sterowanie podnośnika ? Sęk w tym, że ze zdjeć w środku nie wynika aby była elektronika- pokrętła itp.
sam sprzedawca twierdzi, że ciągnik jest 100% mechaniczny, tu na forum znalazłem informacje, że tylko przedni napęd jest uruchamiany guzikiem ? Zawsze w modelu 54? Czy mechaniczne też miały ?
Nie chce sie wkopać i szukam jak najwiecej informacji.
-
Przez krzysztofsmok77
Witam mam maly problem z moja renata. Tylni podnosnik pod obciazeniem opada i podnosi do zadanej wysokosci czyli sa takie uskoki gora dol. Z tego co sie dowiedzialem to puscilo uszczelnienie na wewnetrzym tloku. Szukam mechanika z okolic poznan-oborniki wlkp-rogozno wlkp ktory zna sie i dana usterke usunol. Trzeba delikatnie uniesc kabine i zdjac caly plecak aby sie tam dostac. Moze macie jakies namiary na kogos kto sie zna. Prosze zostawic jakies namiary na forum lub podeslac na maila. Z gory dziekuje.
-
Przez Patryk212
Witam posiadam renault 110.54 z rewersem elektro-hydraulicznym i 3 półbiegami. Problem polega na tym, że jak włączy się światła to rozłącza rewers. Jak jest rozgrzany to włączę światła to od razu rozłącza i gdy go włączę to trochę przejedzie i znowu. Jak jest zimny to nie robi się tak. Co to może być? Jakieś zwarcie?
-
Przez rolnik_profil
Przeglądam całe forum i mam pytanie.
Rozumiem, że Renault 110.14 miał tylko rewers mechaniczny- chyba że się mylę.
Czy Renault 110.54 posiadał rewers mechaniczny czy tylko elektrohydrauliczny ? Jak rozpoznać z którym mamy do czynienia ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus 2812/3512 MF 235/255 -użytkownicy, fani
Renault 80.14 TX