-
Podobna zawartość
-
Przez Ramzes1987x
Hej chcę postawić wiatę opartą na metalowych słupach i konstrukcji o wymiarach 12mx30mx4.5m (długość,szerokość,wysokość) i mam pytanie czy muszę robić na te pozwolenie na budowę, rysunek itp? Jakie mogą być koszty tych spraw papierkowych? Nie ma szans się załapać na jakiś zwrot lub dotacje?
-
Przez Pal
Mam takie pytanie ? co sądzicie o rozrzutnikach z mniej znanych firm produkowanych w Łukowie, Rykach, Makowie Mazowieckim i tym podobnym.Jak one się sprawują czy są awaryjne? czy pomimo niższej ceny opłaca się taki rozrzutnik kupić?
-
Przez franek812
Witam. Chciałbym postawić sobie halę na maszyny rolnicze, i latem na zboże. Jakiego producenta polecacie? Ile by kosztowała hala o pow. 300m2?
-
Przez rafals2
Jaką halę opłaca się bardziej postawić ma mieć wymiary 40x12x4,5. Przeznaczenie to magazyn zbożowy jak również na maszyny. Której koszt postawienia jest mniejszy ??
-
Przez Euro-Met
Witam,
co sądzicie o takim rozwiązaniu dla gospodarstw rolnych jako : park maszyn, składowanie produktów rolnych, słomy, siana, hodowli zwierząt, upraw roślin, warsztat, magazyn itp.
Konstrukcja-profile stalowe, pokrycie plandeka, blacha, płyta wielowarstwowa (lub pokrycie mieszane) .
zapraszam do dyskusji na priv lub @.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Bodów obory wolnostanowiskowa czy na uwięzi
Hala