Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jestem panowie z wami ale jak u mnie w okolicy to nie ma takich odpowiednich ludzi

Panowie dopoki całe to coś na wiejskiej nie zniknie i chłop znowu nie zacznie rzadzić nie bedzie dobrze i nie chodzi mi p psl .. tylko ktoś nowy całkiem

Opublikowano

Nie ma co myśleć tylko trzeba walczyć o swoje. Nie jeden z użytkowników AF został dotknięty modulacją a nowa perspektywa na rolnictwo 2014 2020 jest nie do przyjęcia trzeba coś z tym zrobić.

Jak będziemy siedzieć w domach to nici z tego. Ja mam 30 ha i w czwartek wyjeżdżam "ciągnikiem po zakupy"

W Szczecinie protest trwał 77 dni a WY co koledzy tak Wam dobrze??

www.protestrolnikow.pl

Opublikowano

Jak u was jutro? Zaczynacie? U nas będzie protest, wiem też że w okolicznych miastach też mają być. Województwo Kujawsko-Pomorskie. Żałuję, bo mnie jutro nie będzie, ale ojciec jedzie ursusem :)

Opublikowano

W zach-pom w powiatach: stargardzkim, pyrzyckim, choszczeńskim, świdwińskiego, koszalińskim, białogardzkim oraz kołobrzeskim wyjazd na drogi krajowe o 13

KONWOJ-PREMIERA-e1363180303990.jpg

Opublikowano

A kto mógł przewidzieć że teraz będzie wybrany Papież?? :) terminy takiej akcji są ustalane dużo wcześniej a nie z dnia na dzień :P ale nawet jak by nie wybrali Franciszka to w TV cisza by była, przecież cenzura jest...

• Like 1
Opublikowano

W 100% zgadzam się z przedmówcą, że w naszym kraju, w państwowej telewizji jest poniekąd cenzura! Ja tam szanuję, to że papieża wybierali, bo jestem wierzący, ale media to wykorzystały w ten sposób, by nie mówić o proteście nic... A nawet jeśli by to było kiedy indziej to znaleźli by sobie i tak temat zastępczy(typu pedały, grodzka itd.), i nic o tym nie wspomnieli... ;[ Dlatego nie oglądam telewizji... -_-

Opublikowano

Państwowa telewizja tak samo jak za zeszłych czasów ... znależli temat o nowym samsungu a o czymś istotnym to nie .... szkoda gadac ale co poradzic jak wszystkie świnie z jednego koryta jedzą

Opublikowano

Widać u co niektórych wszyscy winni tylko nie oni. Jak nie papierz to telewizja. Benedykt abdykował ponad miesiąc temu, Od dawna mówiło się, że konklawe odbędzie się w połowie marca. Widac u jednych jednym uchem wlatuje drugim wylatuje. Się nie dziwie, że są strajki. Skoro niektózy z taką bystrością i rozwagą je organizuja to pewnie tak samo prowadzą swoje gospodarstwa.

Co innego związkowcy z Solidarności spojonie przeczekali, Zapowiedzieli się na 26 marca tuz przed wielkanocą. Wystarczyła mała zapowiedź i odrazu trąbiły o tym wszystkie zacenzurowane media. Pojeździliście se panowie jak byście po polu jeździli.

Opublikowano

Warto by odświeżyć bo w Pyrzycach znowu się dzieje a i w Szczecinie na 14-06-13r będzie powtórka. Jak nic mi nie wypadnie np siano to na pewno będę.