Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja nie mam opinii ale słyszę że są dobre ciągniki ( weźmniemy takiego na PROW jak się uda ) miało byś lamborghini R3 evo 100 ale za duże a ten ciągnik starczy nam w zupełności :D

Opublikowano
Użytkownik tego ciągnika chyba nie wie co to znaczy zapas mocy :lol: :) Przeciesz to szkoda takiego ciagniczka :angry:

Albo można nazwać to wykorzystaniem ciągnika w 120% :P:)

Opublikowano

może go składał po to że jak był rozłożony to ciągnikowi podnosiło przodek a jak złożył to nie aż tak a ciekawe jak ten ciągnik by sie zachowywał z 2,7m ?? ja zamnieżam kupić taki ciągnik i taki zestaw a później jak by sie kupiło (za jakiś rok czy dwa większy ciągnik to wtedy w się siało większym a narazie by ten mały się pomęczył :lol:

Opublikowano

Jakos by sobie radził pewnie.Mi tez taki podchodzi, tylko w bogatszej wersji i z ładowaczem od razu.Co do paliwozerności to sie nie zgodze ze pali wiecej od 5720.Przecież nie jest mozliwe że taki sam silnik z turbem spali mniej jak ten bez :P tak wogóle to jaki pług byscie do niego podczepili??

Opublikowano

Jeżeli te pytanie jest do mnie to my naraźe nie wiemy czy wziąć 5620 czy 5720 z ładowaczem jak nad pługiem to zamnieżamy wżąć pług 4 skibowy z firmy sukov ze zmienną szerokością orki ale prawdopodobnie to będzie 5720 ale jeszcze nic niewiadomą :P

Opublikowano

Pytam ogólnie, bo mnie w niedalekiej przyszłosci czeka kupno ciągnika ok. 70KM, no i bedzie pracował z ładowaczem no i ze wszystkim z czym dotychczas radziła C-330 :P Bo dla mnie kupno ciagnika ponad 80KM jako ciagnik pomocniczy to chyba zły wybór :)

Opublikowano
Bo dla mnie kupno ciagnika ponad 80KM jako ciagnik pomocniczy to chyba zły wybór :P

Napisał, że dla niego 80KM jako pomocniczy to zły wybór, a jak dla mnie do ładowacza i paszowozu idealna moc.

Gość Profil usunięty
Opublikowano
To w końcu jak z tym spalaniem spali więcej od PROVIMY 8441

Proxima więcej spali od John Deera...

Opublikowano

co do tego mojego filmiku(link wyżej) podrywało mu przód bo nie miał max. obciązenia z przodu, prędkoć z jaką ojciec jeżdził dochodziła do 9km/h troche wolno jak na bierny agregat, ale chodzi. Jeśli ten jelonek się spisze to kupimy drugiego tyle że wiekszego coś koło 110 - 130KM no i używanego:) a myślę ze w 2,70 to bez problemów raczej. bo to 30 cm mniej na szerokości, ale na wadze sporo więcej.

Opublikowano

Mam pytanie tzn bardziej wątpilwość do wyjasnienia, ja czytałem ze JD5620 najlepiej pracowac na 1400 - 1900obr/min a ojciec daje mu do oporu? Czy to może się jakoś odbić na ciągniku??