Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy AGCO (Fendt i Massey Feruson)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na MF 7714S jest jeszcze promocja to 7714S z amortyzowaną osią i kabiną po rabatach powinien kosztować 290 tys. zł netto. W promocji jest jeszcze 3 lata gwarancji, chyba na cały traktor.

Opublikowano

ZELKOW napisał:

canabis napisał:

witam, jaka może być cena Massey Ferguson 7714s z amortyzacja osi i kabiny?

napisz dokładniejszą specyfikacje jaką chcesz bo gdzieś miałem wycenę jego

z wyposażenia chodzi mi tylko o amortyzujące osi kabiny i obciążniki przód

Opublikowano

Valtra N114 w średnim wyposażeniu bez fajerwerków (chyba, że klimatyzacja to fajerwerki) 340 tyś..

Fendt 312 Profi bieda z placu 360 tys... 

Nie będę komentował bo Korbanek to złodziej. 

Opublikowano

nowego jd 300 km na full za 630 nie ma szans dostać. Pojade za niedługo akurat do chempestu a oni maja jd to spytam jaki model zaczyna się od 630 ale mysle ze będzie to 7230\7250 i to bieda wersja ale za taka kase 6195r\6215r idzie już fajnie skompletować 

Opublikowano
22 minuty temu, sumek666 napisał:

Valtra N114 w średnim wyposażeniu bez fajerwerków (chyba, że klimatyzacja to fajerwerki) 340 tyś..

Coś drogi Ci krzyknęli za tą Valtrę. W marcu N104 Hitech5 - przednie błotniki skrętne, obciążniki kół tylnych, pompa 90, 3pary wyjść mech, amort kabina, fotel pneumatyczny, dach panoramiczny, fotel pasażera, oświetlenie robocze Premium, gumy 440/540 Michelin - katalogowo wychodziło to 274 netto, do oddania za ok 255 netto. 

Opublikowano

tak w wersji power. Dokładnie się nie pytałem bo cena skutecznie mnie odstraszyła. Mysle jednak że te 630 to tez do negocjacji bo to podstawa była plus zarobek dilera także może dałoby rady wyrwać za  630  wersje power z jakimś wyposażeniem dodatkowym po negocjacjach

Opublikowano
18 minut temu, mickas092 napisał:

Coś drogi Ci krzyknęli za tą Valtrę. W marcu N104 Hitech5 - przednie błotniki skrętne, obciążniki kół tylnych, pompa 90, 3pary wyjść mech, amort kabina, fotel pneumatyczny, dach panoramiczny, fotel pasażera, oświetlenie robocze Premium, gumy 440/540 Michelin - katalogowo wychodziło to 274 netto, do oddania za ok 255 netto. 

N104 jest na starcie ok 15 tyś tańsza. 

Cena od wakacji poszła 30 tyś w górę. Latem była promocja na Summer Time: ośka, amortyzowana automatyczny fotel oraz automatyczna klima za 6 tyś netto zamiast 26 tyś. Dodatkowo od października 10 tyś więcej więc latem można było 30 tyś taniej kupić Valtre. Np T174 kosztowała ok 360 tyś teraz ok 390 tyś. 

N114 w wersji HiTech5 oczywiście, zebata pompa 90 litrów, 4 pary hydrauliki, przedni TUZ fabryczny, opony 480 i 600 R38 Michelin (Mitasy cały 1000 zł taniej), automatyczna klima i fotel, amor ośka i kabina. 

Jeszcze co do JD. To 6195M 400 tyś na kołach 710R42 i nawigacja kolejne 40 tyś gdyby kogoś interesowało.

Opublikowano
6 godzin temu, sumek666 napisał:

Tez myślałem ze jak będzie więcej delerow w Polsce oprócz Korbanka to ceny na Fendta będą lepsze. 

Chyba jednak nie są lepsze 🤔

Opublikowano
Dnia 4.12.2018 o 16:58, sumek666 napisał:

coś z tą Valtrą zaszaleli
Valtra N124 Active,skrzynia 30x30,3 predkości wałka,miekka ós i kabina, koła 480-600, pompa 90l,mocniejszy podnośnik,
dodatkowe oświetlenie,fotel pneumatyczny, fotel pasażera,
instalacja pneumatyczna 2-obwodowa,3 pary hydrauliki,szklany dach,
przedni TUZ, ładowacz Quicke Q5S CENA- 360 netto do negocjacji

Opublikowano

Po przeczytaniu kilku stron z ostatniego roku, też napiszę jak wyceniono mi MF 5710S

Dyna6, koła 440/540, pompa 110ls 4 pary hydro, przedni tuz +1 para, wersja efficent z podłokietnikiem do tego pare lampek, amortyzowana oś i kabina +lepszy fotel to dało jakieś 282 tyś netto, więc myśle że sensowna oferta.

Opublikowano
1 godzinę temu, uzytkowniq napisał:

Po przeczytaniu kilku stron z ostatniego roku, też napiszę jak wyceniono mi MF 5710S

Dyna6, koła 440/540, pompa 110ls 4 pary hydro, przedni tuz +1 para, wersja efficent z podłokietnikiem do tego pare lampek, amortyzowana oś i kabina +lepszy fotel to dało jakieś 282 tyś netto, więc myśle że sensowna oferta.

Oferta nie do przyjęcia jak za taki mały ciągnik -😉dużo za dużo

Opublikowano (edytowane)

F1 312 w najbardziej biednej wersji będzie już niewiele droższy, a jednak 120 KM i pewnie lepsze pozostałe parametry.

Ale z kolei koszty serwisu F1 są też z poziomu F1...

edit: poprawione. :P

Edytowane przez Kos_pl