Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciał bym sobie zrobić 2 koguty do valtr i moje pytanie jest gdzie mógłbym kupić rurki 10mm średnica wewnętrzna i 2 rurka 10 średnica zewnętrzna rurki po około 0,5m a grubość ścianki 2mm. Zna ktoś jakiś sklep internetowy albo namiary do zwykłego sklepu?

Pozdrawiam MrValterka.

Edytowane przez MrValterka
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Za orginalne to on wybuli ho ho..

Opublikowano

czyli tzw. dziadowskie oszczędności. ciągniki za kilkaset tysięcy a koguty na rurkach od centralnego- dobre. poszukaj u gości co ściągają używany sprzęt z zachodu. ja dostałem od znajomego handlarza za darmo, koguta wraz z mocowaniem .był pod spodem przyczepy.przyczepę sprzedał a kogut został. nieraz mają same składane rurki lub też mocowane na motylki.

Opublikowano (edytowane)

No gdybym wiedział ze mi koguty będą sie podobały to bym za grosze miał od razu do każdej 2 bym zamówił a mówię sobie po co mi te gówna :D Byłem w stalchemie i nie mają takich małych rurek, w obi czy briko marche też nic nie ma. A weź teraz 5 kpl. zrób takich i 10tyś na nic wydane a tak prawie za darmo wystarczyło aby głową ruszyć.

Edytowane przez MrValterka
Opublikowano

A nie łatwiej było by kupić uniwersalne mocowanie koguta za 20zł i do niego dospawać dłużą rurkę? Przy odrobinie chęci i umiejętności będzie wyglądało jak oryginalne.