Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T6.180 na DC to jest nowość zaprezentowana na targach EIMA tydzień temu. Dilerzy na bank nie mają cennika jeszcze.

Ale... Jeżeli pytasz czy T6.180 że skrzynia DC jest tańszy od T7.165S odp brzmi na pewno nie. T7.165S będzie tańszy. Jeżeli pytasz o T7.175 to T7 będzie droższy. 

Opublikowano
Dnia 15.11.2018 o 18:17, sumek666 napisał:

Kalkulatorem robiłeś zdjęcie? :D

to jaką tam cena? 

Cena netto 320 000 zł

Podatek 73 600 zł

Całkowita wartość oferty 393 600 zł

Opublikowano

No to cena mocno przesadzona za takiego golasa. Claas arion 610 albo MF 7714 z takim wyposarzeniem będą o wiele tańsze , a gabarytowo to o wiele większe ciągniki. Powoli coraz bardziej trace chęć na ciągnik grupy CNH

Opublikowano

@tomek81ja za te pieniądze kupisz również T7 z NH lub... dobrze wyposażonego John Deere 5100R :D

także nie ma się co sugerować cena za bardzo. Niestety mamy takie czasy, że mały ciągnik kosztuje tyle co duży. Kochana Łunia Jewropejskaja

Opublikowano
Dnia 6.01.2018 o 17:08, sumek666 napisał:

W kabinie różnią się też podłokietnikiem bo mają różne skrzynie właśnie. Tylną osią i podnosnikoem się głównie różnią. Prawdę mówiąc też różnice są na tyle niewielkie, że można je pominąć. Pamiętać będzie trzeba przy zakupie części zamiennych.

To Luxxum ma mocniejszą tylnia oś? Bo DMC to one mają takie same 

Opublikowano
1 godzinę temu, sumek666 napisał:

@tomek81ja za te pieniądze kupisz również T7 z NH lub... dobrze wyposażonego John Deere 5100R :D

także nie ma się co sugerować cena za bardzo. Niestety mamy takie czasy, że mały ciągnik kosztuje tyle co duży. Kochana Łunia Jewropejskaja

No tak tylko że John Deere 5100r przy tamtych to taka mał zabaweczka naładowana elektroniką, nie to żebym miał coś przeciwko JD ale dla mnie to jednak pomocnik a nie ciągnik główny.

Opublikowano

Witam, Ktoś się orientuje w cenie T4.65S Klima 3 pary wejść hydraulicznych, szersze koła, podnośnik wzmacniany. Byłem niedawno u dilera i zaproponowali 110tyś netto.

Opublikowano
Dnia 9.11.2018 o 21:44, sumek666 napisał:

rozsądna cena. ja po przemyśleniach też zrezygnuję (jeżełi modernizacja przejdzie) z elektozaworó bo nie mami nie planuję tak zaawansowanych maszyn

Nie rezygnuj!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v