Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawory mech standard wyświetlacz monitor za dopłatą w konfiguratorze masz wszystkie opcje dostępne a ceny masz w case konfigurator maxxum 145 multicontroler to sobie porównasz te same maszyny to są i od tego można liczyć ok 48% rabatu

• Thanks 1
Opublikowano

Wszystko rozumiem tylko DMC maxxuma to 10500 kg i trochę kiepsko to wygląda. Zresztą Pumy 150 także 10500 kg DMC. tylko Puma CVX 150 ma DMC 11500 ale kasa większa zdecydowanie. Przynajmniej tak to wygląda w specyfikacji.

Opublikowano

największy maxxum to 150 i on jest w 6 cylinrach a 145 jest w 4 . maxxum 150 to odpowiednik steyer 6145 i new holland t6 180.

I case puma 150 cvx nie kupisz za 320 netto puma na multicontroler wyjściowa 335 netto . Ale wiadomo różny deler różne ceny

• Like 1
Opublikowano

W NH ten silnik co jest w T6.180 mają nawet 240 km nominalnie, ale tam juz jest napewno inne chłodzenie, zapewne większa turbina. Przedi tuz i wom to katalogowo 27 tysięcy dopłaty, a 4 pary elektrozaworów 5-6 tysięcy dokładnie już nie pamiętam. A co do konfiguratora online to w przypadku T6 niestety nie ma tam wszystkich opcji jakie np ma diler przy zamawianiu traktora.

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, sumek666 napisał:

Ten sam to jest blok silnika.

Silnik FPT 6,7 dm3 wychodzi do 320 KM ;)

Różnice to 1 albo 2 turbo. Układ chłodzenia, głowice, kolektory. Takze nie do końca jest to ten sam silnik.

To do ilu da się podkręcić t6 180?

Opublikowano

Ale to w tej nowej masce czy jeszcze starej ja gadałem z delerem to za pume 150 335 netto wyisciowo A w starej mieli na placu 320 netto . też dużo zależy od wyposażenia ale wiadomo puma ma dużo w standardzie .

Opublikowano
3 minuty temu, masa24 napisał:

Tego co wiem to skrzynia jest zaprojektowana na 175 KM. Ale czy tak jest? Tego nie wiem. Silnik w granice 170-180 KM. 

Opublikowano

Panowie ceny zależą od wyposażenia i ciężko jest się zorientować która oferta jest lepsza. Myślę ze lepszym rozwiązaniem jest już napisanie wyposażenia i jaki upust się dostało z konfiguratora. Sam rozmawiałem NH o t 7 210 i dali mi upust około 39% ale wiem ze możną wyciągnąć więcej. Byłbym wdzieczny jakbyście mogli powiedzie© ile upustu dostaliście łatwiej się zorientować czy diler nas nie nabija w butelkę. Bo czasami jedna pierdołka potrafi zmienić cenne o kilka tys. A tak będzie wiadomo ile można urwać z cenny.   Katalogowo około 650tys. po rabacie 390 czyli wyszło około 39%. 

Opublikowano
10 godzin temu, masa24 napisał:

Jeśli maxxum 150 16x16 to samo,to znajomy od 2 lat ma 180 km znamionowa i 200 km  na boost na wałku.Podobno to jest max na skrzynie,bo silnik poszedłby wyzej.

16x16,16x17 niby wyjec,ale sprawdzona i mocna skrzynia,Ciekawe jaki zapas daje DC czy ActiDrive8

• Like 1
Opublikowano

skrzynia 16x16 amortyzacja przedniej osi. 3 wyjścia hydrauliki i wolny spływ pompa o zmiennej wydajności 121l okno dachowe opony 600 na 480 skórzaan kierownica schowek . wentylator wiskotyczny i jeszcze jakieś pierdoly to 295 netto. new holland placowy te same wyposażenie 290

Opublikowano

Proszę o pomoc. Jeśli chodzi o Dopuszczalną masę ciągnika to chodzi o to ile sam ciagnik maksymalnie ma ważyć czy ciągnik plus plug lub zestaw uprawowo siewny? Dajmy na to DMC 10500 kg ciągnik 6.5 tony zestaw uprawowosiewny 2.5 t plus obciaznik 1 tona plus operator i DMC przekroczone czyli możliwe uszkodzenie konstrukcji ciągnika?Jak to jest. Prosił bym o wytłumaczenie. Bo już się pogubiłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v