Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
59 minut temu, tomek84pl napisał:

t6 125 za 257k netto zadatkowalem

WIESz do kiedy SĄ w produkcji bo gdzieś mi się przewineło czerwiec ... Druga sprawa placowy czy sam zamawiałeś,   jakie wyp??

Opublikowano

maxxuma 115 w takim wyposazeniu jak powyzej  z wybranymi oponami michelin, i zaczepem hitch chcieli 313k do dalszych negocjacji, choc ponizej 300k chyba by tego sie nie dalo wziac

• Confused 1
Opublikowano

NIe każdy diller jest tańszy od NH ... wiem bo kupiłem czerwonego taniej o 40 tyś od nh gdzie miałem wycene u dwóch dillerów nh. We wniosku mam 105-130km 

Opublikowano

Mieliśmy stawiać biny  ale przez ten galop cen wolimy POMOCNICZY ciągnik na MGR szarpnąć w kredycie 0% bo za 3 lat cena jego zapewne bedzie 350 tyś. 

Mniej stracimy na ciągniku niż na drożejącej stali 🤔

4 lata temu puma 150 r42 trell19x6 full bez womu przygotowania do navi 300 albo 310 tyś CENy coraz szybciej rosną ...

Opublikowano (edytowane)

T5.75 z rewersem EH, skrzynia 24x24 z półbiegiem, klima, trochę obciążników i opony tył 480R34 bez pneumatyki to teraz powyżej 150netto na pewno. 140 netto to taki ciągnik kosztował pod koniec 2017.

To jest ciągnik który cię interesuje @przemek28_28, odpowiednik w Case bardzo nie będzie się różnił cenowo.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Nh T6 160 ec 17x16 tuz wom ośka 2 zawory między osiowe joystick do sterowania tuza. opony 600 i 480 vredestein 3 pary hydrauliki duży zbiornik z osłoną siłowniki 90mm zaczep polowy piton i automat+ zwykly 32mm 300 netto- jak cena? będzie to chodzić?

Opublikowano

Cena fajna.Chodzic bedzie bo To zwykła T6,na sprawdzwonym wyjcu.Tuz wom oryginal?jeśli tak dobierz szyny boczne,chyba ze sauter wtedy rama idzie az do skrzyni.zawsze to mniejsze obciążenie dla silnika przy ciężkich sprzętach na przednim tuzie

Opublikowano (edytowane)

Załatwić nikomu nie załatwię, ale sam sobie załatwiłem. T6.145 DC Pisałem wcześniej ale przepisze dla @Peron

• Zarządzanie obrotami silnika (ESM)
  • Duży zbiornik paliwa
  • Wentylator VISTRONIC sterowany elektronicznie
  • Amortyzowana oś przednia klasy 4 z elektrohydrauliczną blokadą mechanizmu różnicowego
  • Oś tylna kołnierzowa
  • Tylny WOM 540/540E/1000, plus wałek 21 wypustowy
  • AutoWOM
  • Bez elektronicznego hamulca postojowego
  • Przedni TUZ i WOM z jedną parą hydrauliki
  • 4 elektrohydrauliczny tylne zawory zdalne
  • Pompa hydrauliczna CCLS o zmiennym wydatku oleju
  • Joystick do hydrauliki i ładowacza z funkcja zmiany biegów po lewej stronie podłokietnika
  • Dolny zaczep polowy
  • Przesuwny zaczep automatyczny transportowy
  • Fotel Dynamic Comfort
  • Podłokietnik z ruchomym joystickiem
  • Amortyzacja kabiny
  • Samowyłączające się kierunkowskazy
  • 2 lampy błyskowe
  • Dodatkowe umieszczone wysoko reflektory do pracy z tuz lub ładowaczem
  • 12 świateł led wysoka moc, wysoki dach
  • Wyraźne światła w masce
  • Fotel pasażera
  • Skórzana kierownica
  • Wysoki dach z oknem dachowym
  • Ogumienie 650/60R38, 520/60R28
  • Dynamiczny błotnik przedni 540mm
  • Pełne tylne błotniki
  • Wyświetlacz Intelliviev 4 zintegrowany z podłokietnikiem
  • Przygotowanie do pracy z ładowaczem
  • Uchwyt tablicy rejestracyjnej na dachu
  • Uchwyt gaśnicy
  • 2 zawory miedzyosiowe sterowane elektronicznie
314 netto
Edytowane przez Piotrek5060YouYube
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v