Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, adam1984 napisał:

Nie wprowadzaj kolego w błąd T4.55 cały czas jest dostępny sam wyceniałem taki ciągnik 2 tygodnie temu w dobrym wyposażeniu ok 125 netto cena wyjściowa

Sorki,widzę że jest na stronie NH model t 4 55 z dopiskiem "new".Nie było go przez jakiś czas w ofercie ,jak zamawiałem swojego to moc 55-75 km była dostępna tylko w modelach  T4S.

Opublikowano
3 godziny temu, adam1984 napisał:

Nie wprowadzaj kolego w błąd T4.55 cały czas jest dostępny sam wyceniałem taki ciągnik 2 tygodnie temu w dobrym wyposażeniu ok 125 netto cena wyjściowa

no właśnie z jakim wyposażeniem bo ma lepszy kąt skrętu i mi się wydaje lepszą ergonomię w kabinie a w dobrym wyposażeniu to pewnie w sprzęgle wielopłytkowym.

Opublikowano

Dopisek new pewnie jest dlatego bo teraz te modele mają dpf. Z wyposażenia to miedzy innymi są wąskie koła, rewers hydrauliczny, skrzynia 20x20 z pełzakami, liftmatic (tak się to chyba pisze) + dodatkowy siłownik, obciążniki przód, klimatyzacja, dodatkowe światła, błotniki przednie dynamiczne. Różnica miedzy tym a ,,s" to przedewszystkim silnik, tu są 4 cylindry i kabina.

Opublikowano
1 godzinę temu, SZKOPSSON napisał:

Summek Jak jeszcze nie wszedł do produkcji to aneksuj u dilera i agencji i zmień na niego ;) 

Nic mi nie mów o aneksach. W piątek podpisałem w końcu. Moc mam 110-120 KM. Kurczę, a może. Zapytam jutro :D

Nie no już nie będę kombinować. 

Może na następnym prow zniosą zakaz zakupu tych samych maszyn to T5.100AC na pomocnika sie wezmie 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, SZKOPSSON napisał:

To on ma 4 cylindry czy 6 ? I druga kwestia to kiedy jak nie teraz, moim zdaniem będzie tylko gorzej. Pamietam jak w 2015 roku rozglądałem się za traktorem to Mchale wchodziło do Polski to ich prasę V660 można było wyrwać za 115 tys netto dziś jest to 160 tys netto, co prawda zmienili model na v770 ale żeby aż tyle wynosiła różnica ??? Rozumiem ze ciągniki drożeją nowe skrzynie czy normy emisji spalin ale prasy - szok. Mimo wszystko zdecydowałem się złożyć wniosek na modernizacje w tym roku. Bo tak jak pisałem kiedy jak nie teraz będzie tylko drożej.

Nowa mchale v6 750 zamówiona za 144 netto ale negocjacje szły od 155 :/ 

Opublikowano

New Holland T6.125S
- miękka oś
- miekka kabina z szyberdachem
- dynamiczne błotniki przednie
- dodatkowe reflektory przy słupkach kabiny
- fotel pasażera
- klima manualna
- 4 pary wyjść hydr. mech, złącze niskiego ciśnienia
- tuz przedni zintegrowany
- pompa ccls 113l/min
- skrzynia 17x16 Eco + automatyka zmiany biegów
- silowniki tuz 90mm
- zaczep dolny listwa + górny automat
- instalacja pneumatyczna 2 obwodowa
zbiornik paliwa standard, bez tempomatu (bedzie dołożony ale nie w cenie), bez radaru, podgrzewacz powietrza dolotowego, jeden kogut, schowek coś ala lodówka z uchwytem w rogu kabiny, koła 480/600 będą prawdopodobnie mitasy ale to się jeszcze zobaczy.

cena - 238 netto ciągnik z placu.

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, sumek666 napisał:

Nic mi nie mów o aneksach. W piątek podpisałem w końcu. Moc mam 110-120 KM. Kurczę, a może. Zapytam jutro :D

Nie no już nie będę kombinować. 

Może na następnym prow zniosą zakaz zakupu tych samych maszyn to T5.100AC na pomocnika sie wezmie 

Powiem Ci tak Ja tez liczę, ze w tym naborze coś zmienia nawet jak nie to i tak spróbuje kupić nh 110 AC a raczej odpowiednik Steyr/Case. Bo nasycenie mocą w gospodarstwie pozwala mi na to.  Ale obecny traktor brałem na MR w 2015 roku i sam nie wiem jak to będzie, wiem po sobie ze apetyt rośnie w miarę jedzenia. Mysle intensywnie nad podniesieniem mocy w ciągniku właśnie do 110 km i zakupem tuza na przód. Dlaczego bo w pługu unia ibis xl 3 + waga 950 kg rozstaw 3x48 cm traktor nie osiąga 8 km/h. Co mnie strasznie irytuje, jak oglądam innych na YT i twierdzą ze ich pojedzie 12 km/h, ciągnikiem nie rzuca, w niebo tez nie patrzy ale trakcji moim zdaniem brakuje na przodzie. Co do skrzyń automatycznych to tu już ze zwiększeniem mocy nie poszalejemy jak w manualu ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam dylemat, 2 ciągniki o mocy 135km do wyboru T6.165 na skrzyni dynamic comand 4 cyl. Lub T6.160 skrzynia electro comand, ale za to 6cyl. reszta wyposazenia podobna, cena też. Ciągnik pomocniczy, raczej do wszystkiego, co wybrać? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Tetley napisał:

Witam. Mam dylemat, 2 ciągniki o mocy 135km do wyboru T6.165 na skrzyni dynamic comand 4 cyl. Lub T6.160 skrzynia electro comand, ale za to 6cyl. reszta wyposazenia podobna, cena też. Ciągnik pomocniczy, raczej do wszystkiego, co wybrać? 

Jakie masz oferty na nie ? jaka cena ?

Opublikowano
8 godzin temu, Tetley napisał:

Zdecydowanie Dynamic Command.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v