Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opcja. Nie wiem jak teraz.

Ja w 2018 roku miałem na testach DC to nie miał tego bajeru. Był serwisant szukał w kompie bo może być tak, że jest wyłączone, ale ten akurat nie miał tej opcji.

Opublikowano (edytowane)

Sumek666 coś z tymi mocami w dowodzie jest nie do końca jak mówisz .Arion 510- moc znamionowa 115 km, moc maksymalna 125 km, a moc w dowodzie rejestracyjnym podawana jest w KW i wynosi w przypadku mojego claasa 103 KW,czyli około 140 km . Moc podawana w dowodzie rejestracyjnym to moc netto silnika, czyli beż żadnych odbiorników , nie jest to moc znamionowa.

Edytowane przez tomek15h
Opublikowano (edytowane)

Wiem, że kW. 

103 kw to jest 140 KM

Nie będę mówił skąd wiem (🤭), ale T6 w świadectwie homologacji ma 115 KM tylko nie wiem czy jest to przeliczone na kW

Edytowane przez sumek666
Opublikowano (edytowane)

Homologacja to nie jest😉,a ona stanowi dokument źródłowy jeżeli chodzi o parametry maszyny w niej są bardziej obszerne i faktyczne dane. Chociaż te z twojej fotki też nie podają nieprawdy.

Edytowane przez tomek15h
Opublikowano

Wyceniał ktoś ostatnio t7.175 z podłokietnikem  w auto command na amortyzacji osi kabiny do tego przedni tuz wom i opony najlepiej 600/650? Znajomy zaczyna się za takim czymś rozglądać i nie chce żeby dealer go za dużo nie skasował. W gre wchodzi odpowiednik z case i steyr też.

Opublikowano

Case puma 150 multicontroler taki standardowy czyli przedni tuz kabina I os amor, automatyczna klima elktrycznie sterowany podklokietnik, obszyta kierownica I juz nowa maska jak w optumie 350 tys wyjsciowa

Opublikowano

Case maxxum 125 z placu. Bez miękkiej oski i tuza . Z kabiną amortyzowano 3 pary hydrauliki i siłowniki na podnosniku wzmnacniana pompa opony 600i 420. Cena 265 tyś netto do negocjacji. Co o tym myślicie.

Opublikowano

Skrzynia tak jak sumek pisze. I to niby na promocji bo jeszcze w starej cenie kupiony przez dealera . Niby cena podobna do 115

Jest jeszcze kubota 125 za 249 netto ale wyposażenia nie widziałem też z placu 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Niby ceny idą do góry. Brałem od nich maszyny na prow i jako klient już mam zniżki. Też mi się wydaje że za ta 125 trochę drogo. Sumek myślisz że do 300 brutto można zbić czy darować sobie i może pomyśleć nad ta Kubotą bo fajne ciągniki i opinie o nich niezłe tylko ten serwis nie za bardzo ma dobrą opinię. Ale za 300 brutto można mieć już fajnie wypasiony ciągnik. 

Jak pisałem case maxxum 325 ok. Niby do negocjacji ale bez miękkiej oski tuza i bez skrzyni cvx. To z tym prawie 400 brutto 

Edytowane przez greg1985
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v