Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
falcon83p napisał:

400 tys za pumę 150 z nawigacją na power command😲😲😲. A w przyszłym roku jeszcze drożej bo wchodzi maska jak w Optum i podłokietnik oraz monitor jak w Magnum.

Można się bawić?

to ładnie się bawią, brat wyrwał za 415 z cvx w bardzo wysokim wyposażeniu

Opublikowano

witam. pytał ktoś już o cęnę new holland t6 160 (to ta nowa najmniejsza 6-cio cylindrówka). Bo u dilera jakoś stasznie mnie zniechęcają do tego modelu no i nawet  ceny się nie dowiedziałem. Wydaje mi się że straszne parcie mają na skrzynie DC a w tym jest tylko EC którego właśnie ja chcę.

Opublikowano
tomek81ja napisał:

witam. pytał ktoś już o cęnę new holland t6 160 (to ta nowa najmniejsza 6-cio cylindrówka). Bo u dilera jakoś stasznie mnie zniechęcają do tego modelu no i nawet  ceny się nie dowiedziałem. Wydaje mi się że straszne parcie mają na skrzynie DC a w tym jest tylko EC którego właśnie ja chcę. a ja jak byłem u dilera to mówili zeby poczekać do czerwca i zobaczyć tą t6 160 A byłem chyba w kwietniu i oglądałem t6 145 DC teraz się obrobiłem z robotą to podjadę i zobaczę o cenę zapytam

Opublikowano

T4  55 s 107 tyś.netto- pneumatyka ,klima,skrzynia 12x12 40 km/h, 2 pary zaworów hydrauliki zewnętrznej,6x przedni obciążnik,wzmocniony podnośnik,sterowanie podnośnikiem z gruntu ,haki cbm,fotel pasażera fabryczny(homologacja na 2 osoby),wąskie opony (11.2 r20 i 12.4 r 32),wom 540 i 540 eco,fotel operatora  pneumatyczny,błotniki przednie skrętne,wycieraczki szyb przód i tył, przesuwny zaczep transportowy i zaczep polowy. Ciągnik zamówiony ,termin oczekiwania około 6 -mcy.

Opublikowano
12 godzin temu, Piotrek5060YouYube napisał:

350 tysięcy netto wstępnie za T6.180 na full opcji to chyba trochę za dużo? Ciągnik ma iść jeszcze na pokazy więc podejrzewam, że cena od razu -15000 a negocjacje co najmniej kolejne tyle.

Skrzynia Auto Command i GPS jest? W Blue Power?

Opublikowano
Dnia 4.09.2019 o 05:32, tomek15h napisał:

T4  55 s 107 tyś.netto- pneumatyka ,klima,skrzynia 12x12 40 km/h, 2 pary zaworów hydrauliki zewnętrznej,6x przedni obciążnik,wzmocniony podnośnik,sterowanie podnośnikiem z gruntu ,haki cbm,fotel pasażera fabryczny(homologacja na 2 osoby),wąskie opony (11.2 r20 i 12.4 r 32),wom 540 i 540 eco,fotel operatora  pneumatyczny,błotniki przednie skrętne,wycieraczki szyb przód i tył, przesuwny zaczep transportowy i zaczep polowy. Ciągnik zamówiony ,termin oczekiwania około 6 -mcy.

Możesz jeszcze spojrzeć na Case Farmall'a 55-65-75A to jest to samo to T4S

Za 75A na szerokich kołach, z klimą,skrzynia 12x12 40km/h 3 pary zaworów hydraulicznych, wzmocniony podnośnik,sterowanie podnośnikiem z zewnątrz, cbm'y, 540/540E

fotel pneumatyczny,błotniki skrętne,przesuwny zaczep i zaczep polowy. Za ciągnik z placu z 2018r. Tyle,że był zarejestrowany na dealera wyszło 104 albo 114tyś netto już sam nie pamiętam. Jeśli myślisz o ładowaczu to nie zakładaj Hydrametu B-series 1600,bo jest sporo za duży, ogólnie ładowacz bardzo fajny,ale do większego konia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v