Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj wpłacona zaliczka na nh  t5 105 power shutel - 3x hydraulika, koła r24 440 r34 540, plus oświetlenie led, drugi kogut 40l fusch plus tur ursus 6a z chwytakiem- cena 180tys netto

Opublikowano

Jak z turem to barrrdzo tanio

Jak doradzicie ? Brać T5.120 z tuzem czy t6.125 bez tuza ? Ciagnik na 26 ha jako główny koń pociągowy ... ma współpracować z pługami unia ibis L long, rozrzutnik obornika Unia Tytan 8 premium, agregat scierniskowy unia kos 2,6m, siewnik AgroMasz Sn300, i prasa jeszcze nie wiadomo xD No i oczywiscie transport

Opublikowano

a może zna ktoś cenę Case maxxum 110 skrzynia mechaniczna? :)

Ja mam oferte za 190 netto ale w skrzyni półautomatycznej 16x16

Jak z turem to barrrdzo tanio

Jak doradzicie ? Brać T5.120 z tuzem czy t6.125 bez tuza ? Ciagnik na 26 ha jako główny koń pociągowy ... ma współpracować z pługami unia ibis L long, rozrzutnik obornika Unia Tytan 8 premium, agregat scierniskowy unia kos 2,6m, siewnik AgroMasz Sn300, i prasa jeszcze nie wiadomo xD No i oczywiscie transport

Zalezy w jakiej cenie ale T6 to ciagnik duzo lepszy od T5

Opublikowano

Witam,

Steyr profi 6125, 2016r. - miękka oś, TUZ Zuidberg, amortyzowana kabina, pneumatyczny fotel low frequency, multicontroller, trzy pary hydrauliki, opony 480 i 600 Mitas, skrzynia 17x16, monitor afs700, siłowniki 90mm, grzałka w bloku,  pełne oświetlenie, szerokie błotniki, cięgło hydrauliczne, drobiazgi - dwie lampy błyskowe, radio, cb, klakson "tirowski", 263 tys. netto. Co myślicie?

Opublikowano

Mam oferte na case maxxum 110. skrzynia 16x16, silowniki 90, amortyzowana kabina, 2 koguty, komplet ciężarków z przodu, fotel pasażera, 3 pary wyjsc hydraulicznych, pompa 113, 3 predkosci wom,cena 190 tys netto. Dobra czy jeszcze mozna cos z tego urwac?

Bardzo dobra! Wiem co mówię.

Ciagnik stoi na placu od kilku dni, dealer mowil ze zamowil wczesniej zeby miec jeszcze stare modele. A czy zarejestrowany to nie pytałem ale chyba nie.

Rozumiem że deeler lubelski.

Opublikowano (edytowane)

sam traktor wyszedł za nie całe 160netto bo 180 z turem

piotrek5060 to u Ciebie za ile taki bo mi sie wydaje ze dobra cene mam...

Wybrałeś jeszcze wersję z tier 4a?

Nie wiesz może, ile kosztuje T5 110, czyli taki T5 105 po liftingu - masz większy moment obrotowy przy niższych obrotach, ciut większą moc maksymalną, większą masę, wzmocniony podnośnik, skrzynię EC, oczyszczanie spalin z scr bez filtra dpf. Tylko nie wiem jaka jest wyjściowa cena.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

T5 z normą 4b będzie o około 25 tys droższy od T5 z 4a w tym samym wyposażeniu, według mnie nie warto tyle dopłacać za takie zmiany a ciągniki z normą 4a można jeszcze do końca września rejestrować podobno 

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile trzeba dać za nowego CASE MAXXUM 115 Multicontroller T4B? Z dodatkowego wyposażenia 17x16 skrzynia, TUZ, Oś amortyzowana. Cena orientacyjna jaką otrzymałem to 250tyś netto, ile od takiej ceny można jeszcze urwać? Z góry dziękuje.

Opublikowano (edytowane)

Mocno podrożały te ciągniki?

Ja w czerwcu 2015 r kupowałem maxxuma 115 multicontroler rocznik 2014 ,skrzynia 16 x 17, tuz przedni zuldberga, klimatronik, bez amortyzacji przedniej osi , wzmacniane hamulce (jakieś ceramiczne tarcze) dołożona pneumatyka jednoobwodowa, mocniejsze siłowniki tuzu,opony 600 tył 480 przód, szerokie błotniki, pełne oświetlenie, bez monitora ( za monitor chcieli 12 tyś.),obciążniki przednie,

Płaciłem 228 netto.

Edytowane przez JOHAN81
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v