Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś tak przejazdem zajrzałem do "daneks" o. Wysokie Mazowieckie- case maxxum 110 (szerokie kapcie, klima, tuz) cena wyjściowa 295 brutto, ma ktoś jakieś konkretniejsze oferty? i czy case ma regionalizację po całej polsce? bo danex ma niby wyłączność na woj podlaskie chociaż firma z Wiśniewa (koło Zambrowa) też mi oferowała case a gość z wys maz gdy usłyszał cenę za jaką mi zaoferowali to powiedział że niemożliwe.

Opublikowano (edytowane)

adrol bierze ciągniki z danexu wiec lepszej ceny nie dadzą, wejdz na stronę danexu i odezwij sie do handlowca z twojego rejonu i sie wszystkiego dowiesz

a jaką cenę ci w wiśniewie proponowali?

Edytowane przez qazi
Opublikowano

w Wiśniewie widać że im mocniej zależy na sprzedaży (oferują super promocje pod PROW...) za wspomnianego maxxuma z takim wyposażeniem też nie chciał przedstawiciel na podwórku dyskutować ale gdy usłyszał że 275 brutto bym dał to powiedział: "zapraszam do siedziby firmy i myślę że się dogadamy" a z moich doświadczeń wynika że to oznacza zgodę, zwłaszcza że podkreśliłem że więcej nie mam zamiaru płacić.

Opublikowano (edytowane)

danex to zdzieruny sam u nich maxxuma 125 kupiłem i wiem że przepłaciłem. Adrol na dzień dobry proponuje cenny bardziej realne mniej u nich stargujesz, danex to ci po negocjacjach wstępnych taka cenę jak adrol. wiesz ja ci radzę odezwać sie do dealera steyer zdaje się motoagro i znaleźć bliźniaczy model i tam się o cenne potargować. Jeśli tam powiedzą lepiej to możesz wparować do danexu z ofertą i powiedzieć im że albo poprawia swoja ofertę poniżej steyer albo sie żegnacie.(steyer to to samo co case produkowany w tej samej fabryce więc nie zostaniesz zbyty jak w przypadku nh że jednak są drobne różnice)

Nie słuchaj co ci ten facet mówi o cenie. Pamiętam ze jak zajechałem pytać się o cene swojego maxxuma to przestrzelili ją o 25tys netto tak na dzień dobry w danexie(że niby ci łaske zrobią że dużo zejdą, a możne nie pokapujesz sie i przepłacisz). Inny przykład chwytak do bel ze spawexu zapytałem się u nich o cenę była o 300zł większa niż cena na dzień dobry w innym punkcie z maszynami. Sam nie wiem czy dobrze zrobiłem że nie wybrałem niebieskiego odpowiednika bo w symbolicznie wyższej cenie od case dostawał człowiek tuz i wom. Swoja droga ta cenna tak wysoka napisz z jaka skrzynia i wyposażeniem chcesz. Bo jeśli to zwykłe 16x16 czy 17 to cena kosmos w porównaniu do tamtego roku.

Nie wiem czyżby znowu jakieś podwyżki, w tamtym roku to w tych pieniądzach (295) steyera (z amoryzacją osi) odpowiednik maxxuma140 mc widziałem niestety po zakupie case. Deutza i MF  6cyl w postawie w tych pieniądzach szło wziąć w tamtym roku.

Edytowane przez inwi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v