Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem ofertę NH T7.210 AutoCommand przedni tuz, amortyzowana os, większy monitor, opony 650 i 540, cena 300 netto. Jak uważacie dobra cena czy szukać taniej?

Opublikowano

orientuje się ktoś może jaka cena Steyr PROFI 4110 Ecotech. jakoś nie zauważyłem w bliższej okolicy dilera i ciężko się zorientować. z przednim tuz, klimą da się wyrobić do 250 tys netto?

Opublikowano

w wysokim masz dealera Case, to jest praktycznie to samo, z tym że steyr z identycznym wyposazeniem może być trochę droższy

wiem że niby coś podobnego ale trzeba wziąć pod uwagę że steyr 4110 występuje bodajże w trzech (pewien nie jestem) seriach i do której przyrównać?

Opublikowano

4110 profi to odpowiednik maxxuma 110 multi, profi clasic to zwykły maxxum i jeszcze jest pofi CVT czyli maxxum cvx, ciągniki rużniące sie tylko kolorystyką zewnetrzna i wnetrza, a pozatym ciągnik identyczny produkowany na jednej lini w austrii

a co do cen to steyr jest cennikowo minimalnie droższy ale to naprawdę minimalnie

Opublikowano

mam takiego multi profi 4110 miekka os balast kola 440 540 wzmocniony podnosnik max oswietlenie 17x16 elektro zawory 3 pary wyjsc 193 tys netto...

ale to jest z adblue? czy ekotech ma dopiero adblue? i co z tą mocą dodatkową? czyli nominalna 110 kM a max 143 kM chyba. długo się nie interesowałem i czas odświerzyć wiedzę. no i pewnie ekotech droższy jest.

Opublikowano

Orientujecie sie jak jest cena maxxuma 125 ? jaką skrzynie ewętulanie wybrać?

NH to jaki odpowiednik tego casea , może lepiej tego wybrać? Niby to samo a podobno tańszy?

Opublikowano

mam takiego multi profi 4110 miekka os balast kola 440 540 wzmocniony podnosnik max oswietlenie 17x16 elektro zawory 3 pary wyjsc 193 tys netto...

No to dobra cene dostales za tyle warto go wybrac, moim zdaniem ciagnik prosty i na poziomie, a cala grupa CNH ma bardzo podobne  ceny

Opublikowano

Wyliczyli mi w pierwszej wersij 260 więc podziękowałem po jakimś czasie tel. z bajerem  że jest niby jakiś ostatni model ze starego roku i za 240 mogą oddać... Tak jak kolego mówisz spróbuje z nimi zejść do 210 max 220

Opublikowano

To Cena dobra :)

NH16.120 też ok 193 nettto :)

Opublikowano

4120 cvt w full opcji jakieś 330 tys zł brutto a za rocznika 2014 jakieś 310 tys zł brutto w podobnej cenie jest maxxum cvx w tym że jeżeli maxxum cvx jakiś wolny stoi na placu w polsce w takim wyposażeniu jakie cię interesuje to możesz mieć go sporo taniej(ceny do negocjacji)

Opublikowano

orientuje się ktoś może jaka cena Steyr PROFI 4110 Ecotech. jakoś nie zauważyłem w bliższej okolicy dilera i ciężko się zorientować. z przednim tuz, klimą da się wyrobić do 250 tys netto?

W okolicy 200 powinieneś się zmieścić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v