Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dostalem ofertę NH T7.210 AutoCommand przedni tuz, amortyzowana os, większy monitor, opony 650 i 540, cena 300 netto. Jak uważacie dobra cena czy szukać taniej?

Opublikowano

orientuje się ktoś może jaka cena Steyr PROFI 4110 Ecotech. jakoś nie zauważyłem w bliższej okolicy dilera i ciężko się zorientować. z przednim tuz, klimą da się wyrobić do 250 tys netto?

Opublikowano

w wysokim masz dealera Case, to jest praktycznie to samo, z tym że steyr z identycznym wyposazeniem może być trochę droższy

wiem że niby coś podobnego ale trzeba wziąć pod uwagę że steyr 4110 występuje bodajże w trzech (pewien nie jestem) seriach i do której przyrównać?

Opublikowano

4110 profi to odpowiednik maxxuma 110 multi, profi clasic to zwykły maxxum i jeszcze jest pofi CVT czyli maxxum cvx, ciągniki rużniące sie tylko kolorystyką zewnetrzna i wnetrza, a pozatym ciągnik identyczny produkowany na jednej lini w austrii

a co do cen to steyr jest cennikowo minimalnie droższy ale to naprawdę minimalnie

Opublikowano

mam takiego multi profi 4110 miekka os balast kola 440 540 wzmocniony podnosnik max oswietlenie 17x16 elektro zawory 3 pary wyjsc 193 tys netto...

ale to jest z adblue? czy ekotech ma dopiero adblue? i co z tą mocą dodatkową? czyli nominalna 110 kM a max 143 kM chyba. długo się nie interesowałem i czas odświerzyć wiedzę. no i pewnie ekotech droższy jest.

Opublikowano

Orientujecie sie jak jest cena maxxuma 125 ? jaką skrzynie ewętulanie wybrać?

NH to jaki odpowiednik tego casea , może lepiej tego wybrać? Niby to samo a podobno tańszy?

Opublikowano

mam takiego multi profi 4110 miekka os balast kola 440 540 wzmocniony podnosnik max oswietlenie 17x16 elektro zawory 3 pary wyjsc 193 tys netto...

No to dobra cene dostales za tyle warto go wybrac, moim zdaniem ciagnik prosty i na poziomie, a cala grupa CNH ma bardzo podobne  ceny

Opublikowano

Wyliczyli mi w pierwszej wersij 260 więc podziękowałem po jakimś czasie tel. z bajerem  że jest niby jakiś ostatni model ze starego roku i za 240 mogą oddać... Tak jak kolego mówisz spróbuje z nimi zejść do 210 max 220

Opublikowano

To Cena dobra :)

NH16.120 też ok 193 nettto :)

Opublikowano

4120 cvt w full opcji jakieś 330 tys zł brutto a za rocznika 2014 jakieś 310 tys zł brutto w podobnej cenie jest maxxum cvx w tym że jeżeli maxxum cvx jakiś wolny stoi na placu w polsce w takim wyposażeniu jakie cię interesuje to możesz mieć go sporo taniej(ceny do negocjacji)

Opublikowano

orientuje się ktoś może jaka cena Steyr PROFI 4110 Ecotech. jakoś nie zauważyłem w bliższej okolicy dilera i ciężko się zorientować. z przednim tuz, klimą da się wyrobić do 250 tys netto?

W okolicy 200 powinieneś się zmieścić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v