Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która firma oferuje obecnie najlepsze ceny w okolicach Poznania ?

Taniej niż w Mosinie masz w Parkowie ale to druga strona Poznania więc chyba Ci nie dowiozą.Sprubuj w Chemirolu w Gnieźnie masz tel.61/4266588

Opublikowano

Agro-Handel. FHZ. Skup zbóż, owoców. Jakubiuk M. Polubicze Wiejskie II (gmina Wisznice):

-saletra 1300 zł/t

-saletrzak 1200 zł/t

Agro-Corn. Rudno III nr 15. 21-210 Milanów

-saletra 1320 zł/t

-saletrzak 1160 zł/t

Stan na: 14.01.2014

ja pierdziele saletra poszła 40 zł na tonie u Jakubiuka ;/

nie wiesz może ile teraz mocznik i polifoska ?

Opublikowano

ja pierdziele saletra poszła 40 zł na tonie u Jakubiuka ;/

nie wiesz może ile teraz mocznik i polifoska ?

Nie pytałem na razie, ale jeszcze przedzwonić można też do Wisek, bo tam też przecież sprzedają. W sobotę prawdopodobnie uda mi się sprzedać zboże i dopiero zacznę się interesować. Jak bd zboże ważył w AgroCornie w sobotę to poproszę o cennik wszystkich nawozów i wstawię. Jak coś to śledź temat. :D

Opublikowano

polesie andrzej bylicki

Nie pytałem na razie, ale jeszcze przedzwonić można też do Wisek, bo tam też przecież sprzedają. W sobotę prawdopodobnie uda mi się sprzedać zboże i dopiero zacznę się interesować. Jak bd zboże ważył w AgroCornie w sobotę to poproszę o cennik wszystkich nawozów i wstawię. Jak coś to śledź temat. :D

gabrysiek a nie wiesz czy będzie podał śnieg w sobotę bo zamierzam ładować patelnię owsem? po ile oddajesz mieszankę?

Opublikowano

polesie andrzej bylicki

gabrysiek a nie wiesz czy będzie podał śnieg w sobotę bo zamierzam ładować patelnię owsem? po ile oddajesz mieszankę?

No pogody nie sprawdzałem. Hehe :-)

''Ładować patelnię owsem'' yyy o co chodzi?

Mieszanka po 650 zł/t jedzie przyczpa do Gęsi i przyczepa do Ossowy dla trzody chlewnej. Dzisiaj juz wycofałem ogłoszenie, ale jeszcze miałem tel w sprawie mieszanki.

Co do zboża więcej to wiecej możemy popisać pod ''cenami zbóż''

Opublikowano

No pogody nie sprawdzałem. Hehe :-)

''Ładować patelnię owsem'' yyy o co chodzi?

Mieszanka po 650 zł/t jedzie przyczpa do Gęsi i przyczepa do Ossowy dla trzody chlewnej. Dzisiaj juz wycofałem ogłoszenie, ale jeszcze miałem tel w sprawie mieszanki.

Co do zboża więcej to wiecej możemy popisać pod ''cenami zbóż''

"patelnia" to naczepa wywrotka do ciągnika siodłowego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v