Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Saletra amonowa 1100 tona w workach ma ktos namiary na tansze nawozy w podlaskiem? Bo chcialbym juz kupic nawozy..

Niewiem dokładnnie z jakiej cześci podlaskiego jesteś ale powiaty łomża i kolno to tu sa fajne ceny:

-mocznik Pulrea Big-Bag w cenie 1180zl/tonę

-Polifoske 6 Big-bag cena 1640/tonę

-Polifoskę 8 Big-bag cena 1670/tonę

-Polifoska 6 worek 1700/tonę

-Saletra Pulan 34% N worek 30kg 1100pln/tonę

-Superfosfat 40 Big-bag cena 1470/tonę

-Superfosfat 40 worek cena 1500/tonę

SALMAG BIG-BAG 500kg 970/tone worek 1000

ceny brutto

Firma Agrisolutions tel. 694054943

Edytowane przez popec
Opublikowano

Fajne ceny? Transrol koło sokół pulrea 1030brutto bo polifonia 6 1520brutto bb

Opublikowano

zdzwonilem do transrolu z ciekawości czy naprawde robią nas w konia z tymi cenami i wyszło ze tak: podawane tu ceny są cenami hurtowymi za cały samochód 24 mocznika i to z dostawą za conajmniej 4 tygodnie co ciekawe samego mocznika nie mozna zakupić trzeba wziąc jeszcze drugi samochód wieloskładnika gdzie polifoska 6 np wychodzi po 1530/ tone BB wszystko oczywiście płatność z góry. U mnie w okolicy mocznik litewski jest po 1100/ tonę wiec jesli gdzieś pulrea jest za 1100 coś w cenie detalicznej to moim zdaniem jest tanio.

Opublikowano

No nie wiem bo 3 tygodnie temu brałem dokładnie 2t mocznik i 1t polifonia i tyle płaciłem przywieźli na drugi dzień tyle że jestem stałym klientem.

Opublikowano

Niewiem dokładnnie z jakiej cześci podlaskiego jesteś ale powiaty łomża i kolno to tu sa fajne ceny:

-mocznik Pulrea Big-Bag w cenie 1180zl/tonę

-Polifoske 6 Big-bag cena 1640/tonę

-Polifoskę 8 Big-bag cena 1670/tonę

-Polifoska 6 worek 1700/tonę

-Saletra Pulan 34% N worek 30kg 1100pln/tonę

-Superfosfat 40 Big-bag cena 1470/tonę

-Superfosfat 40 worek cena 1500/tonę

SALMAG BIG-BAG 500kg 970/tone worek 1000

Firma Agrisolutions tel. 694054943

troche to nie moje strony bo ja z okolic bialegostoku jestem.. wiec ciężko z transportem by bylo..

a z transrolu dowoza pod bialystok?

Opublikowano

Darek16 raczej dowioza ja bielsk podl to bez problemu przzywiezli 50km zadzwon fajne konkretne kobiety i Ci powiedza co i jak

ale ceny też konkretne mają gdzie w Bielsku POLIFOSKA 6 BB po 1580 brutto, a worek 1600zł. Jest różnica i to duża.

Opublikowano

Wiem kupuje u nich, ale w lubelskim widze taniej maja zalezy tylko ktora czesc to zawsze mozna tira saletry wziac z kims na spole jak cena ok. Byla u nich w lipcu 990 brutto bb ale poli wzialem i stawiac na dworze nie bardzo chcialem poczekam moze sytuacja sie wyklaruje do grudnia, trzeba bedzie brac.

Opublikowano

No nie wiem bo 3 tygodnie temu brałem dokładnie 2t mocznik i 1t polifonia i tyle płaciłem przywieźli na drugi dzień tyle że jestem stałym klientem.

Hah 3 tygodnie temu to żeś podał cenę. Teraz grubo ponad 1600 jest w bagsach polifoska 6 za zestaw 24t. 

Opublikowano

Z dowozem 24t na Warmińsko-Mazurskie:

Polifoska 6 - 1445 netto

Dobrofos 6-15-25 (4CaO,15SO3) - 1195 netto.

Dobrofos można łączyć na jednym aucie np. z saletrą, mocznikiem, saletrosanem, solą potasową, fosdarem i innymi.

Zapraszam do kontaktu.

Opublikowano

Drodzy rolnicy,

w sklepie internetowym BIG-AGRO.PL jak i w sklepie stacjonarnym AGRIVISION (oddział K. Kętrzyna) nastąpiła aktualizacja cen NAWOZÓW.

Aktualna oferta cenowa znajduje się tutaj: http://big-agro.pl/kategoria-produktu/nawozy/

Promocja na nawozy przy zakupie 24 ton:

Nawozy_AF.png

Pobierz ofertę

Zapraszamy również do zakupu nawozów dolistnych!  Darmowa wysyłka:

NaturalCrop_AF.png

Sprawdź ofertę

Opublikowano

Chyba się wypiszę z tego forum i poszukam innego, choć szkoda po tylu latach. Kiedyś to było miejsce wymiany poglądów i udzielania rad. Teraz robi się tablica reklamowa...... Czytać się nie chce. Czy istnieją tu jacyś moderatorzy? A może zmienił się regulamin i gdzieś to przeoczyłem....

Opublikowano

Ale jakim mózgiem trzeba być żeby oferować np 24 tony saletry po 1100zł/t podczas gdy post wyżej ktoś napisał że kupił tą samą saletrę 100kg za 90 zł - już nie raz się spotkałem z taką sytuacją na tym forum - jesteście jak konsultanci telefoniczni sieci komórkowych  - wciskają na przedłużenie umowy 1000minut i super telefon za 99zł a w salonie dostaniesz no limit i ten sam telefon za 1zł przy tym samym abonamencie.... A może się trafi jakiś frajer a co tam .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v