Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
tomek5819

Mtz 82 problem

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
tomek5819    0

Witam mam problem w MTZ 82 ze rozłożeniem i złożeniem agregatu hydraulicznego.Na zimnym oleju składa i rozkłada bez problemu a jak tylko się nagrzeje to już ani nie rozłoży ,ani nie złoży.Jaka może być przyczyna? Wyjechałem w pole i na zimnym rozłożył a po 2 godzinach pracy przyszło złożyć i nie złoży musiałem poczekać aż od stygnie i wtedy złożyłem .Bardzo proszę o pomoc bo to nie robota żeby czekać aby złożył agregat.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
zbyszekbrzuze    110

No ale jeśli mu podnoszenie działa, a wyjścia nie, to może rozdzielacz, lub jedna jego sekcja przepuszcza. Spróbuj podłączyc sie pod inne gniazda

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Mucha    5

albo podnieść ciśnienie na rozdzielaczu może być zbyt niskie dlatego nie podniesie na ciepłym ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
seweryn20    575

Manometr podłącz pod gniazda i po prostu sprawdz ciśnienie. Jeśli są różnice to znaczy że coś nie tak z rozdzielaczem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×