Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maszyn Ci nowych przybyło to teraz one pewnie tylko w głowie a nie wapno, haha 😀. Zamawial będę za jakis czas dopiero chcialem soe orientacyjnie dowiedzieć jak teraz z cena. Podaj mi nr do siebie tu albo na priv bo miałem i gdzieś mi przepadł

Opublikowano
2 godziny temu, KlimekPL napisał:

Ważyłeś? Bo do Kłosa dwutalerzowego wchodzi równo 500kg saletry a wapna dwa razy więcej jak się okazało. ;)

Nie ważyłem ,ale w BB było ok.1000kg i na 2 razy nie weszło .

Opublikowano

Które te ceny są niskie? Normalne. Doliczysz transport i będzie drożej

Opublikowano

Źle się wyraziłem, chodzi mi o przelicznik za transport. Radkowit premium z dostawą do mnie wychodzi 1863 zł brutto gdzie ja mam do tej kopalni 483 km. 350 zł za transport niemożliwe. Próbowałem dziś się dodzwonić niestety nikt nie odbierał. Płatność z góry jest tylko możliwa. 

Opublikowano
Szu15000 napisał:

u mnie w jedną stronę 350km to wyszło 150zl tona netto (radkowit premium) z dostawą na kwiecień, także cena nierealna

Ja mogę Ci przywieść jeśli jest tak jak mówisz za 130 netto tona

Opublikowano

Mam 180km do kopalni radowitu kto zrobi dobra cene na transport?? :D

Opublikowano

@bialy2005 kod 08-420 miejscowość Zwola jaka cena u mnie zwykłego radkowitu i premium i pytanie czy premium pójdzie zwykłym rcw 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość tess
      Przez Gość tess
      Proponuję założyć nowy wątek FORUM -  wrzucajcie na tagu ciekawostki dotyczce naszych pięknych ogrodów-  krzewów,kwiatów itd. aż po architekturę ogrodową - zdjęcia mile widziane:)

• Przez AGRObombula
      witam mam pytanie czy moge pozypać wapmag wiosną na oziminy a dokładnie na jęczmień czy mo powstań negatywne skutki jakię albo pomoże ktos już zwas takie coś na wiosne na oziminy zastosował
    • Przez miziapyzia
      Witam tak jak w temacie . Czy mogę mieszać stymulator wzrostu z mocznikiem i w jakich dawkach ?
    • Przez AleksandraMOA
      Witam.
      Uprawiam ogórka szklarniowego w namiocie 7m×30m ale mam bardzo duży problem z przędziorkiem. Nie mogę siebie z nim poradzić. W poprzednim sezonie próbowałam walczyć z nim używając Ortusa ale były bardzo słabe efekty.
      Czy macie jakieś sprawdzone środki/sposoby na pozbycie się przędziorka? 
      Czy macie jakieś sposób na mdlejące liście (słyszałam, że są preparaty wapniowo-krzemowe, które pomagają)? 

• Przez MichalRol999
      Witam, może ktoś doradzi, po jakim czasie od zastosowania herbicydu mogę rozsiać nawóz? W tym roku nieco się spóźniłem z wiosennym opryskiem na chwasty, wiem też że druga dawka powinna być w pszenicy już wysiana, ale miałem awarie ciągnika stąd opóźnienie.  
  • Dodaj nową pozycję...
v