Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@lukaczmarek po ile ja sprzedaje to ci h..j do tego ale na pewno drożej jak ty i skończ błaznować oś..e

Wyhamuj trochę, bo nie jesteś na chamskim festynie!

Edytowane przez krolikNH
Gość marekfarmer
Opublikowano

Kujawsko pomorskie 4,80zl a niedawno 5,80zl spadek ceny dość ostry oby na tym pozostało

Opublikowano (edytowane)

Ja w zeszły piatek sprzedawałem po 5zł + vat. Kujawsko pomorskie Kotomierz :) A w tym tyg na pewno cena niższa. Ogólnie to szału nie ma bo te ceny koło 5zł to i w latach 90-tych[cena ciągle sie wacha] były bo mam w zeszycie zapisane a ile wszystko było tańsze. Cena żywej wagi powinła być wyższa niz Litr ropy i tyle czyli koło 6 zł.

Edytowane przez Lesssiu007
Opublikowano

A jeszcze wczoraj w agrobiznesie mówili że świn jest mało i będzie cena wysoka a tu masz, czyżby zmowa skupujących i żeby tak na cały kraj sie rozniosło?

Opublikowano

w okolicy na żywą wagę 5-5,2 netto. Od przyszłego tygodnia w dół :( szkoda, że moje świniaki przed świetami ważyły tylko 90 kg :( no nic, dziś ładuje ile jest, nie ma na co czekać, a przetrzymywać nie mam zamiaru...

Opublikowano

Moim zdaniem ten chwilowy załam jest spowodowany przez dwie rzeczy. Jedną z nich jest zakup dużej partii "duńczyka" przez duże zakłady. A druga to Rusek ma teraz święta prawosławne. Jeśli się mylę poprawicie mnie

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Moim zdaniem ten chwilowy załam jest spowodowany przez dwie rzeczy. Jedną z nich jest zakup dużej partii "duńczyka" przez duże zakłady. A druga to Rusek ma teraz święta prawosławne. Jeśli się mylę poprawicie mnie

Nie rusek głąbie tylko tylko wyznanie prawosławne. Obrażasz w ten sposób ludzi tego wyznania, którzy są Polakami.

Opublikowano

Lubelskie 4.5+vat -tuczników sporo ,ale co ciekawe wygląda na to że kto tylko może chce się pozbyć tuczników bo widziałem na skupie nawet takie sztuki które miały 80 kg.

Opublikowano (edytowane)

ja przed świętami sprzedałem po 5.60+ VAT a dzisiaj dzwoniłem to powiedzieli że cena spadła o 1zł ;[ a mam na wywiezienie 20 szt porażka wielka będzie woj. Łodzkie

Edytowane przez zetor6011
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v