Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tu na forum.Jestem tutaj nową osobą.Nie wiem czy pytam w dobrym dziale .Jestem z Małopolski potrzebuje kupić prosięta , może jest ktoś w stanie mi pomóc? Może ktoś tu z obecnych forumowiczów ma sprzedać dwa stada prosiątek w okolicy Krakowa? informacje proszę przesyłać na mejla - basik81@onet.eu albo PW .Dziękuje oraz Pozdrawiam.

Opublikowano

A odstawia ktoś z was prosięta na umowie do Sokołowa? Ktoś bierze od nich te prosięta? W jakiej są cenie? To są sztuki tylko rasy Danberd czy jakieś inne także? Piszcie co wiecie w tym temacie.

Opublikowano (edytowane)

Chcę kupić z 10 lub 15 świnek na start mojej hodowli i jak kupić po 300zł za parkę teraz czy poczekać ze dwa tyg ??? będą tańsze ??? Wie kto jakie ceny są w Świętokrzyskim???? , ;)

Edytowane przez LUCKYR6
Opublikowano

A odstawia ktoś z was prosięta na umowie do Sokołowa? Ktoś bierze od nich te prosięta? W jakiej są cenie? To są sztuki tylko rasy Danberd czy jakieś inne także? Piszcie co wiecie w tym temacie.

Jak nie będziesz miał amatora to zostaniesz z nimi do końca . Braliśmy od nich prosiaki , za każdym razem było coraz gorzej !

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v