Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

130-150zł parka warminsko-mazurskie

wczoraj bylem u wujka w kujawsko-pomorskim i gosciu przywiózł mu 40szt po 60zł za pare normalnie smieszne pieniadze i prosiaki bardzo ładne. Ale gosciu mówi ze musi sie jakos tego pozbywac bo nie ma gdzie juz upychac i nikt nie chce kupywac.

Opublikowano

w mazowieckim na rynku w Strzegowie kupiłem dziś 2 świnki i 1 wieprzka.Właściciel chciał 200zł

ale po wielu rozmyślaniach kupiłem je za 180 zł,ale prosiaczki mają po ok.25 kg.

A jak chodziłem i pytałem to różnie było.Parka kosztowała od 120 zł do 150żł. SZOK ZE STRESEM :rolleyes:

Opublikowano
w mazowieckim na rynku w Strzegowie kupiłem dziś 2 świnki i 1 wieprzka.Właściciel chciał 200zł

ale po wielu rozmyślaniach kupiłem je za 180 zł,ale prosiaczki mają po ok.25 kg.

A jak chodziłem i pytałem to różnie było.Parka kosztowała od 120 zł do 150żł. SZOK ZE STRESEM :rolleyes:

Szok co????? Ja 2 lata temu kupiłem po 120 zł za jednego prosiaka.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v