Buraki cukrowe kilka pytań
-
Podobna zawartość
-
Przez mszk8
Czy ktoś z was uprawia ziemniaki przemysłowe (skrobiowe)? Na jakich ziemiach najlepiej one plonują, jaka jest cena "materiału siewnego" i cena podczas zdawania do zakładu, jaki plon da się uzyskać z ha itp.,czyli tak jak w opisie tematu "wszystko o nim"
Pozdrawiam mszk8
-
Przez adaskupodkarpacie
Witam, może mi ktoś doradzić, jaka odmiana ziemniaka jest najbardziej wydajna ?? ??? : :'( :-
-
Przez tobiasz2804
Witam macie jakiś patent w kombajnie Anna żeby kłęby perzu nie wlatywały do totolotka ? Odrazu oznajmiam że pryskam i chwastów nie ma ale wiadomo że miejscami się trafi i wtedy zdarza się że wleci w totolotek i odrazu go zatrzymuje i co by tu zrobić żeby tego uniknąć i wylatywało to tyłem ?
-
Przez danielooo25
Witam posiałem 10 arów buraków pastewnych na polu i pytanie czy buraki będą się nadawać dla bydła jeśli leżą na polu wykopane z nie obciętymi liśćmi dwie noce po -3 stopnie a w dzień deszcz 1-2 stopnie na plusie nie przykryte?
-
Przez PepijnLenferink
Witam, nazywam się Pepijn Lenferink.
W ramach moich studiów prowadzę badania dotyczące polskiego rynku cebuli.
W tym celu potrzebuję informacji od osób zajmujących się uprawą cebuli.
Mam nadzieję, że zechcą Państwo mi pomóc, wypełniając krótką ankietę.
Pytanie 1: Ile hektarów cebuli uprawia się w Państwa gospodarstwie?
Pytanie 2: W jakim województwie znajduje się Państwa gospodarstwo?
Pytanie 3: Jakich maszyn używają Państwo do zbioru cebuli? (marka + typ + szerokość)
Pytanie 4: Jak bardzo są Państwo zadowoleni z używanej maszyny do zbioru?
Pytanie 5: Czy obsługa serwisowa marki maszyny do zbioru, z której obecnie korzystasz, jest dobra?
Pytanie 6: Czy chciałbyś używać innej marki do zbioru cebuli? Jeśli tak, to jakiej?
Pytanie 7: Co jest dla Ciebie ważniejsze w maszynie do zbioru: cena czy jakość?
Dziękuję za pomoc w moich badaniach!
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-328 - podnośnik opada mimo nowego rozdzielacza zewn. i pier...
Rzepak ozimy ES Barocco - nowa odmiana od Euralisu
Buraki