Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2026 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Popier96 napisał(a):

Bo jak nie ściągną kilku milionów wschodników do nas lub ciemniejszej karnacji, to nie będzie komu tego wynajmować. Poczytaj sobie jakie są prognozy dzietności na najbliższe lata 😄

A dlaczego lewica i inni popaprańcy krzyczą żeby przyjmować uchodźców jak leci? -Zeby miał kto od nich wynajmować mieszkania i yebał za najniższą krajową. Czemu nie wprowadzą jakiś limitów w posiadaniu mieszkań, podatków, ograniczeń?- żeby nabijać sobie i korporacjom  kabze.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Co będzie? Nikt tego nie kupi bo nie będzie potrzebował... Masz pogrzebów masę a w podstawówce we wsi roczniki po 15-20, do 30 uczniów, nas było 54. Zresztą sam wiesz - też nie masz raczej zamiaru zakładać tworu zwanego rodziną...

No ani nikt nie kupi, ani nie wynajmie bo kto. To tylko pokazuje jak bardzo sztucznie to jest pompowane. Jak siadzie budowlanka, to siądzie wszystko. I przyjdą kruche czasy. A co do rodziny, ja bym nawet chciał. Ale kobiety nie chcą. A psiecko to mnie nie interesuje. 

Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał(a):

A Ty zamiast pokazać że byli w błędzie, to wszystko robisz żeby im pokazać że mieli rację.

A co mianowicie miał pokazać jak od urodzenia był traktowany jako zbędna rzecz. 

Opublikowano
1 minutę temu, Popier96 napisał(a):

No ani nikt nie kupi, ani nie wynajmie bo kto. To tylko pokazuje jak bardzo sztucznie to jest pompowane. Jak siadzie budowlanka, to siądzie wszystko. I przyjdą kruche czasy. A co do rodziny, ja bym nawet chciał. Ale kobiety nie chcą. A psiecko to mnie nie interesuje. 

Moje zdanie znasz dobrze. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, danielhaker napisał(a):

Piła lubi to :D

Właśnie sęk w tym, że to nie jest wycinak piłowy, tylko mieczowy. Piłowym bym się nie odważył. Za droga impreza😱😁

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A dlaczego lewica i inni popaprańcy krzyczą żeby przyjmować uchodźców jak leci? -Zeby miał kto od nich wynajmować mieszkania i yebał za najniższą krajową. Czemu nie wprowadzą jakiś limitów w posiadaniu mieszkań, podatków, ograniczeń?- żeby nabijać sobie i korporacjom  kabze.

Wszelkie nakazy i zakazy nic tutaj nie zmienią. To jeszcze więcej patologi by stworzyło. 

Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nie potrafię tego pojąć żeby rodzice tak mogli powiedzieć do dziecka, tym bardziej że chyba nie jesteście rodziną patologiczną 

Mało z tego rozumiesz a raczej trudno tobie zrozumieć że nie wszyscy rodzice są idealni. 

Opublikowano
Teraz, Qwazi napisał(a):

Właśnie sęk w tym, że to nie jest wycinak piłowy, tylko mieczowy. Polowym bym się nie odważył. Za droga impreza😱😁

Mistrzuniu patrz jaki siuwar 

IMG20260109143408.jpg

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Przemuś13 napisał(a):

Mało z tego rozumiesz a raczej trudno tobie zrozumieć że nie wszyscy rodzice są idealni. 

Ja rozumiem że nie wszyscy są idealni , ale żeby aż do tego stopnia 🤷 

Przemek a Ty masz rodzeństwo?

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

ale żeby aż do tego stopnia 🤷 

Znasz tylko opowieści jednej ze stron...

Patrząc na to jak ..wydziwia....warto tak dosłownie wszystkiego nie przyswajać...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja rozumiem że nie wszyscy są idealni , ale żeby aż do tego stopnia 🤷 

Jak ty siedziałeś w pampersie to się rodzice tobą opiekowali, pamiętasz jak ta opieka wyglądała. I na wzór tej opieki się będziesz zapewne opiekował swoimi rodzicami jak to oni wylądują w tym pampersie ... Jak byłem mały to bogactwa w domu nie było, ale zawsze czułem że rodzice dla mnie wszystko by zrobili ... I teraz jak rodzice potrzebują na coś pieniędzy, a akurat im zbrakło to im je po prostu daję, jak chcą to oddadzą, jak nie oddadzą to też nic się nie stanie i nic z tego powodu się nie zmieni ... 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Popier96 napisał(a):

Wszelkie nakazy i zakazy nic tutaj nie zmienią. To jeszcze więcej patologi by stworzyło. 

To czemu fundusze norweskie kupują w Polsce tysiące miszkań?- Bo w innych krajach nie mogą.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Znasz tylko opowieści jednej ze stron...

Patrząc na to jak ..wydziwia....warto tak dosłownie wszystkiego nie przyswajać...

To samo miałem napisać, ładnie to się opowiada... Ładnie to się słucha, nie wiedząc co druga strona ma do powiedzenia. 🤷

Opublikowano
Teraz, Wełpa napisał(a):

To samo miałem napisać, ładnie to się opowiada... Ładnie to się słucha, nie wiedząc co druga strona ma do powiedzenia. 🤷

Dokładnie.

Zwykły niewdzięcznik jak dla mnie...

Obarcza wina innych za swoje ... niedoskonałości...

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

To czemu fundusze norweskie kupują w Polsce tysiące miszkań?- Bo w innych krajach nie mogą.

To nie w mieszkaniach problem tylko w ludziach... Po prostu, kobiety nie chcą mieć dzieci. Mężczyźni też, ale w mniejszej ilości. 

Opublikowano
23 minuty temu, danielhaker napisał(a):

Piła lubi to :D

🫣 

U mnie kiszonka zamarzła na 10 cm od góry. 

Byki dostały niech liżą. 

Jałówki cielne ze środka bo mnie chłopaki uświadomili że to nie zdrowe 

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Dokładnie.

Zwykły niewdzięcznik jak dla mnie...

Obarcza wina innych za swoje ... niedoskonałości...

Dla mnie to jest poyebane, im więcej on mówi, tym bardziej uświadamiam sobie że wina leży gdzie indziej, na pewno nie po stronie rodziców...

Jeszcze tak coś od siebie powiem, ludzie są różni i rodzice są różni niektórzy po prostu nie potrafią okazywać tak bezpośrednio uczuć, Co nie znaczy że swojego dziecka nie kochają.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Wełpa napisał(a):

uświadamiam sobie że wina leży gdzie indziej

Wina, czy na pewno?

Jest jak jest.

Większość z nas różnie mogła mieć...

To jest tylko szukanie, obwinianie wszystkich o coś....tylko nie siebie..

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A myślisz że kto promuje tegoż midla i drugiego oszołoma tiktokowego flipera 🤔