Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Tamten pisowski to chociaż umiał się postawić i to wstrzymał 

Ci obecni na wszystko się zgadzają byle się tylko nie narazić nikomu

Racuch, weź ostrzegaj, bo prawie się zabiłem jak się tarzałem po podłodze ze śmiechu xD

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Co ci z tych kwot jak produkujesz i sprzedajesz pszenicę za cenę z przed 20 lat 😄

Do tego jeszcze dojdzie mercosur to będziesz oddawał po takiej jak twój ojciec 😄

Wiesz jakie sa limity i umiesz to odnieść do produkcji UE Tak czy nie? Potwierdź ze rozumiesz pytanie bo mam wrazenie że  kilku ostatnich pytań nie kumałeś.

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Sprzedał byś nóż gościowi która wiesz że nim kogoś zabije chociaż by dobrze zapłaciła ? 

winny jest ten, kto trzyma nóż, a nie ten, kto go sprzedaje, inaczej nikt by nie psrzedawał

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

bez ograniczeń

czyli np. bez norm jakościowych 👏

znowu chciałeś zabłysnąć i znowu zrobiłeś z siebie głupka :D :D 

To może nakreśl czy i jak ty sobie wyobrażasz handel z Ruskimi. Wcale nie handlujemy czy może masz jakąś wizję współpracy inną od obecnej?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Wiesz jakie sa limity i umiesz to odnieść do produkcji UE Tak czy nie? Potwierdź ze rozumiesz pytanie bo mam wrazenie że  kilku ostatnich pytań nie kumałeś.

Tak Lulman bedziesz oddawał swoje płody po tych samych cenach co twój ojciec a limitami bedziesz się mógł podetrzeć

6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Racuch, weź ostrzegaj, bo prawie się zabiłem jak się tarzałem po podłodze ze śmiechu xD

Nic nie poradzę na choroby ukryte 

Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

winny jest ten, kto trzyma nóż, a nie ten, kto go sprzedaje, inaczej nikt by nie psrzedawał

Jeśli wiesz że tym nożem ktoś chce kogoś pozbawić życia to raczej też jesteś winny pytanie w jakim stopniu , może też zgłosić że ktoś chce kogoś zabić , handlujac  z Rosją można przypuszczać że Rosja za zarobioną kasę wyprodukuje bomby i zabije nimi Ukraińców 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jeśli wiesz że tym nożem ktoś chce kogoś pozbawić życia to raczej też jesteś winny pytanie w jakim stopniu , może też zgłosić że ktoś chce kogoś zabić , handlujac  z Rosją można przypuszczać że Rosja za zarobioną kasę wyprodukuje bomby i zabije nimi Ukraińców 

gdyby państwa brały odpowiedzialność za spzredaną broń, to nie byłoby sprzedaży i wojen

nie próbuj mówić o moralności tam, gdzie jej nie ma, nie było i nie będzie

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Tak Lulman bedziesz oddawał swoje płody po tych samych cenach co twój ojciec

bliżej żniw to ceny ojca mogą być marzeniem 

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

To może nakreśl czy i jak ty sobie wyobrażasz handel z Ruskimi. Wcale nie handlujemy czy może masz jakąś wizję współpracy inną od obecnej?

jaką wizję, przecież nasz handel zależy od przepisów eu

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

gdyby państwa brały odpowiedzialność za spzredaną broń, to nie byłoby sprzedaży i wojen

nie próbuj mówić o moralności tam, gdzie jej nie ma, nie było i nie będzie

Mimo wszystko świat zachodu nakłada sankcje na Rosję , więc jakaś moralność istnieje 

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Mimo wszystko świat zachodu nakłada sankcje na Rosję , więc jakaś moralność istnieje 

nie ma żadnej moralności, po prostu się eliminuje konkurenta z rynku

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

Tak Lulman bedziesz oddawał swoje płody po tych samych cenach co twój ojciec a limitami bedziesz się mógł podetrzeć

Nic nie poradzę na choroby ukryte 

Jesteś debilem czy tylko udajesz? 

2 minuty temu, nie napisał(a):

jaką wizję, przecież nasz handel zależy od przepisów eu

Olej UE. Jakbyś ty miał współpracę ustawić to jak byś to ustawił?

2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Moralność i empatia szkodzą w biznesie. 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A to wszystko dzięki temu że Nawrocki namówił panią Meloni xD

Tak , tak , zobacz nasiona z zachodnich firm , uprawiane traktorem z zachodu , kombajn z zachodu ŚOR też niemieckie a Polski chłopek jako parobek 🙃 ile jest tej polskości w tym chlebie , 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Tak , tak , zobacz nasiona z zachodnich firm , uprawiane traktorem z zachodu , kombajn z zachodu ŚOR też niemieckie a Polski chłopek jako parobek 🙃 ile jest tej polskości w tym chlebie , 

mimo wszystko uprawiają to polskie ręce na polskiej ziemi i należy to utrzymać, a nie niszczyć

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Moralność i empatia szkodzą w biznesie

Tak .

Teraz, jahooo napisał(a):

mimo wszystko uprawiają to polskie ręce na polskiej ziemi i należy to utrzymać, a nie niszczyć

Tak , tylko ja nie jestem aż tak krytyczny co do tej umowy , popierałem pierwszy zielony ład , ten drugi zielony ład też mi nie przeszkadza , trzeba się dostosować do warunków zmiennych ,  

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Tak .

Tak , tylko ja nie jestem aż tak krytyczny co do tej umowy , popierałem pierwszy zielony ład , ten drugi zielony ład też mi nie przeszkadza , trzeba się dostosować do warunków zmiennych ,  

tak, byli tacy co się w obozach koncentracyjnych dostosowali do warunków zmiennych, kilkuset z nich przeżyło, kilka milionów zginęło

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

tak, byli tacy co się w obozach koncentracyjnych dostosowali do warunków zmiennych, kilkuset z nich przeżyło, kilka milionów zginęło

Żeś porównał...,🙆

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Z czego ty się durniu cieszysz? 

To ty się powinieneś cieszyć ... To twoje PiSiorki nalegały na przyspieszenie prac nad umowa z Mercosur i wreszcie macie swoją umowę ... 

Do pola sznurkiem przywiązany nie jestem, jak się opłacać nie będzie to pójdę do pracy a ziemia niech sobie chwastem zarasta ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Z czego ty się durniu cieszysz? 

cieszy się, że tuska znowu nikt nie ograł :D 

• Like 2
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

To ty się powinieneś cieszyć ... To twoje PiSiorki nalegały na przyspieszenie prac nad umowa z Mercosur i wreszcie macie swoją umowę ... 

a platfusy jeszcze mocniej wcisnęły pedał gazu w podłoge - winni sa conajmniej tak samo