Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Jeżeli mieliśmy 6zł na stacji jesienią 2023roku przy cenie baryłki ropy 92-96dolarów i kursie dolara 4,36zł a teraz luty 2026 mamy 6zł przy cenie baryłki63 dolary i cenę dolara 3,55zł 

Te wszystkie daje są ogólnodostępne a ty mi mówisz, że mnie pis łupił w danym czasie złupił 

🤣.

A teraz cena jest adekwatna ?😄

a Ty się nie chwaliłeś że macie u siebie spore ,, S ''   ,, TO NIE SĄ TANIE RZECZY ''

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, racyl napisał(a):

Zawodówkę też skończyłem i o tym też kiedyś pisałem i wcale się tego nie wstydzę .

Co bym nie powiedział , że skończyłem to i tak dla ciebie jest abstrakcją 😂.

Może sam powinieneś jakąś edukację odbyć jeśli jest jeszcze nie za późno i przekonać się jak to jest studiować na uczelni technicznej 

Rozgarnięci ludzie wiedzą, że to nie jest żadna nowa piosenka a tym bardzie nie skolima.

Do pewnych rzeczy trzeba ulman dorosnąć a nie wklejać co popadnie 😂 Tym bardziej jak ktoś śpiewa stary kower z lat 90tych 😂

Skończyłeś zawodówkę , nie wstydzisz się i gitara. 

Ty mi nie musisz mówić co skończyłes bo mówić można co się zechce. Pokaż dyplom , ja pokażę swój i nikt mnie ani tym bardziej ciebie o ściemnianie nie posądzi. Idziesz w to? 

Oczywiście że to nie piosenka ale mogłaby nia być bo to poziom skolima. Wymysliłem ten chłam na poczekaniu - ot takiego wysiłku twórczego to wymaga😆

Nie kower tylko cover jak już. Dobra muzyka podobnie jak malarstwo, rzeźba czy architektura się nie starzeje. 

Popatrz na to . Każdy z tych muzyków reprezentuje sobą o wiele więcej jak wieśniak skolim 

Opublikowano

Co mam się wstydzić zawodówki, technikum czy politechniki 😁

Mam oglądać dyplom który sobie sam wydrukowałeś 😁. Wchodzić w coś z kimś kto praktycznie nie ujawnia najmniejszych informacji o sobie 😄 Ty jesteś normalny ?

Żal ci d*pę ściska, że ktoś mógł skończyć zawodówkę, technikum i politechnikę 😄

Niech każdy słucha co jest   mu dla ucha przyjemne. Obecnie prawie każdy utwór można zremiksować czy zaaranżować na prawie każdy gatunek muzyczny 

Każdy ten muzyk z tej orkiestry może ci zagrać każdy utwór nawet  disco polo na swoim instrumencie. Na tym polega muzyka żeby się nią bawić a nie mówić że jedno jest dobre a drugie złe

Wodecki też ma na swoim koncie takie piosenki które nie wiele odbiegają od disco polo

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

stwierdził że nie potrafi to nie pisał. Lepiej tak niż się silić na teksty a'la skolim

A skąd takie przekonanie że skolim pisze teksty i muzykę sam . Tekt, muzyka, aranżacja to rzadko gdziekolwiek robi jedna osoba

Głupota goni głupotę w twojej osobie .

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

A skąd takie przekonanie że skolim pisze teksty i muzykę sam . Tekt, muzyka, aranżacja to rzadko gdziekolwiek robi jedna osoba

Głupota goni głupotę w twojej osobie .

Jak pisze sam to jest idiotą,  jak ktoś mu pisze to powinien go jak najszybciej wyp..... z roboty. Kto by nie pisał muzyki czy tekstów to jest chłam dla prostactwa w najgorszym wydaniu. Aranżacja u skolima? Umca, umca na syntezatorze to aranżacja? No prosze cie🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Jak wydrukować dyplom? 

troche nie rozumierz jak działa show biznes , każdy obiera sobie inna droge , Skolim koncertuje często więc nie morze to być dobrze przygotowany koncert zarówno nagłosniernie jak i aranżącja  , ostatnio Doda ogłosiła koncert na narodowym to sztab ludzi na rok przed koncertem już mysli nad choroografią 

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

To mnie się pytasz jak się drukuje pliki graficzne 😂 Niezły jesteś agent 😂

Ale dyplom uczelni to nie jest taki jak na festynie strażackim. Jakbyś skończył uczelnie to byś to wiedział 🤣

Kłamca zaprzaniec i dureń

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Jak pisze sam to jest idiotą,  jak ktoś mu pisze to powinien go jak najszybciej wyp..... z roboty. Kto by nie pisał muzyki czy tekstów to jest chłam dla prostactwa w najgorszym wydaniu. Aranżacja u skolima? Umca, umca na syntezatorze to aranżacja? No prosze cie🤣

No to czemu taka zdolna osoba jak Ty nie zrobi takiego jednego prostego numeru 😂 

Pisząc takie określenia wystawiasz sobie sam świadectwo kto jest prostakiem , chłamem i masą 

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Ale dyplom uczelni to nie jest taki jak na festynie strażackim. Jakbyś skończył uczelnie to byś to wiedział 🤣

Kłamca zaprzaniec i dureń

Po tobie wszystkiego się można spodziewać .

Wystarczy mi to co mam i że nie przebywam tam gdzie TY 😂

Opublikowano (edytowane)

Czemu nie zrobie takiego numeru? Bo pomijając wszystkie drobniejsze rzeczy, musiałbym się zaszmacić.

Zaorałeś się tym drukowaniem dyplomu. Nie masz pojecia o żadnych studiach. Po co kłamiesz i idziesz w zaparte? Masz kompleksy? Ktoś cię skrzywdził? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Bo najzwyczajniej nic nie potrafisz po darciem mordy 😂 

A na czym dyplom jest jak nie papierze ? 😂 W drewnie, metalu, szkle, ceramice, kompozycie czy tworzywie sztucznym  😂

Normalny ubaw z ciebie jest . Gdzie tacy geniusze pomieszkują ? 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, jarecki napisał(a):

troche nie rozumierz jak działa show biznes , każdy obiera sobie inna droge , Skolim koncertuje często więc nie morze to być dobrze przygotowany koncert zarówno nagłosniernie jak i aranżącja  , ostatnio Doda ogłosiła koncert na narodowym to sztab ludzi na rok przed koncertem już mysli nad choroografią 

Kompletnie nie rozumie . Wytłumacz koledze co to zasięgi i jak je budować 

Doda to już była parę razy na imprezach roztańczony  PGE razem z wykonawcami disco polo 

Edytowane przez racyl
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Bo najzwyczajniej nic nie potrafisz po darciem mordy 😂 

A na czym dyplom jest jak nie papierze ? 😂 W drewnie, metalu szkle czy plastiku 😂

Normalny ubaw z ciebie jest . Gdzie tacy geniusze pomieszkują ? 😂

Jak chcesz taki dyplom wydrukować? Może w drukarce 3D?😆 Nie zaoruj się dalej bo i tak jesteś poza wszelką konkurencją.

20260216_180733.jpg

32 minuty temu, racyl napisał(a):

Kompletnie nie rozumie . Wytłumacz koledze co to zasięgi i jak je budować 

Taaa, Lenin też miał wielkie zasięgi. Dokładnie tak samo  - dla ciemnych  mas bez gustu 

Zobacz, nawet ten amator jest kilka razy bardziej utalentowany i wartościowy od farbowanego wieśniaka śpiewającego o nastolatkach. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Daleko mi do ciebie w błaznowaniu.

Jak się drukuje taki dyplom domowym sposobem? Ponoć jesteś po politechnice to powinieneś wiedzieć😄A i jeszcze jak drukarka drukuje odciśniętą pieczęć?

Opublikowano (edytowane)

Przy takim odjebaniu i takim czepianiu się szczegół a nie samego sedna problemu to nie zdziwiłbym się gdybyś skończył jakąś filozofię czy tego typu kierunkiem którym się można podetrzeć a tym bardziej na prywatnej uczelni gdzie nie wiele trzeba włożyć wysiłku 😄

Co drukuje to drukuje co jest odciśnięte to jest odciśnięte .

Tobie się wydaję ,że  na politechnice na wydziale mechanicznym uczą podrabiania dokumentów, ekonomii, prawa czy innej wiedzy 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czego tam uczą tak samo jak ty nie wiesz.

SGGW Wydział Ogrodniczy jak ci to do czegoś się przyda. 

Szczególy są najważniejsze dlatego ty jako wioskowy bałwan nie rozumiesz że paliwo nie będzie tanieć proporcjonalnie do ceny baryłki i dałeś się wpuścić w ten temat jak dziecko. Są stałe koszty przerobu, energii, dystrybucji lub choćby podatki liczone nie od wartości a od ilości.

Cienki bolek dla mnie jesteś😄

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak chcesz taki dyplom wydrukować? Może w drukarce 3D?😆 Nie zaoruj się dalej bo i tak jesteś poza wszelką konkurencją.

Taaa, Lenin też miał wielkie zasięgi. Dokładnie tak samo  - dla ciemnych  mas bez gustu 

Zobacz, nawet ten amator jest kilka razy bardziej utalentowany i wartościowy od farbowanego wieśniaka śpiewającego o nastolatkach. 

Co kto lubi to słucha i nie czuje potrzeby krytykowania tego wykonawcy że on jest dla gorszych mas bo on i tak chcę zrobić karierę pośród tych mas wstawiając filmiki na youtube

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Co kto lubi to słucha i nie czuje potrzeby krytykowania

Racyl, aaaa  niemiecka nuzyka volk.  Jak ją odnajdujesz? Przemawia do Ciebie?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, racyl napisał(a):

Co kto lubi to słucha i nie czuje potrzeby krytykowania tego wykonawcy że on jest dla gorszych mas bo on i tak chcę zrobić karierę pośród tych mas wstawiając filmiki na youtube

Nie wydaje mi się by chciał. Repertuar nie dla mas i nie robi z siebie idioty.

Masz pooglądaj sobie coś słabszego od poprzedniego ale miłego dla oka. Jeden szczegół jest bardzo ważny ale  za słaby jesteś by to załapać. 

Dziewczyny grające na instrumentach są bardzo sexy

Tak jak ta na bębnach 

Edytowane przez Ulman