Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Tobie to już nie pomogą. Za bardzo odklejony jesteś ... Republika doszczętnie resztki mózgu skasowała ...

Widzisz jednemu musi psycholog mówić co ma robić a drugiemu onety, tvn i gazety wyborcze 😄

Teraz, Ulman napisał(a):

Niewiarygodne ......Ty studiowałeś? 🤔 Co? Gdzie?

Politechnika Lubelska . Samochody i ciągniki 

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pranie mózgu to w tej twojej republice. Jak widać na twoim przykładzie to bardzo skuteczne ...

Jakbym to wszystko jak TY brał na poważnie co ty z onetu, tvn czy innego meistrimu to mogę się zgodzić .

Czemu nie krzyczysz teraz , że nie ma praworządności ? 😂 To hasło już wyszło z mody ?😂

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pranie mózgu to w tej twojej republice

Yyyyyyy no ja oglądam ale dla bezpieczeństwa zakładam na ten czas durszlak na baniak. Zauważyłem że jak nie zakładałem, to mi włosy strasznie wypadały.

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy no ja oglądam ale dla bezpieczeństwa zakładam na ten czas durszlak na baniak. Zauważyłem że jak nie zakładałem, to mi włosy strasznie wypadały.

No jak stara d*pa jesteś to czego byś się spodziewał ?😂

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, racyl napisał(a):

Nie myl zwyczajnej medycy z praniem mózgu .

No pewnie, bo na wszystko można brać tabletki 😉

14 minut temu, racyl napisał(a):

Pewnie teraz będziesz regularnie odwiedzał tego psychologa bo inaczej sobie nie poradzisz 😄

Nie odwiedzam i mam nadzieje, że nie będe już musiał, ale mam nadzieje, że spotka Cię w życiu sytuacja, z którą sobie nie będziesz miał jak poradzić 🙂 

Edytowane przez Rowan
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tu masz akurat rację. Nie ma praworządności. Ziobro siedzi w Budapeszcie a powinien w pierdlu ...

Ziobro nie stanowi teraz prawa, niczym nie rządzi .

Oj ciężko z Tobą chłopie 

Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

No pewnie, bo na wszystko można brać tabletka 😉

Nie odwiedzam i mam nadzieje, że nie będe już musiał, ale mam nadzieje, że spotka Cię w życiu sytuacja, z którą sobie nie będziesz miał jak poradzić 🙂 

Co wy z tymi tabletkami i psychologiem . Nie raz trzeba ochłonąć , zostawić coś jak  nie wychodzi , pomyśleć i spróbować drugiego dnia czy za jakiś czas a nie lecieć do psychologa .

Obecnie w podstawówce wszystko chcieliby kontrolować a jak dziecko źle się zachowa to zaraz pedagog czy psycholog .

Posłuchasz, zapłacisz a i tak dojdziesz do wniosku, że wszystko i tak zależy od ciebie

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

wy z tymi tabletkami i psychologiem . Nie raz trzeba ochłonąć , zostawić coś jak  nie wychodzi , pomyśleć i spróbować drugiego dnia czy za jakiś czas a nie lecieć do psychologa .

No tobie widać że nie pomaga...🤭😆

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Naaaaa d*pę nie zakładałem, a jest to zalecane?

Jak z głowy włosy wypadają to i d*pa też się sypie 😄

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No tobie widać że nie pomaga...🤭😆

Chyba pomyliłeś mnie z twoim ulubieńcem z krakoskiej wioski 😂

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Posłuchasz, zapłacisz a i tak dojdziesz do wniosku, że wszystko i tak zależy od ciebie

Masz racje 🙂 I gdyby ode mnie to zależało, to odebrałbym Ci prawo głosu gdziekolwiek i zablokował internet, ewentualnie ograniczył go do prognozy pogody 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie no.

Wy różni, każdy ma ...osobny własny świat...😆

Już zapomniałeś co ten ziomal ciągle polecai o co pyta tutaj wszystkich 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Rowan napisał(a):

Masz racje 🙂 I gdyby ode mnie to zależało, to odebrałbym Ci prawo głosu gdziekolwiek i zablokował internet, ewentualnie ograniczył go do prognozy pogody 🙂

Jak jestem stary (43l) to nigdy psa nie przyprowadziłbym do domu żeby go kąpać, czesać czy zakładać mu butki, sweterek i majtki a potem go wyprowadzać na ulicę myśląc, że to pomoże mi w poczęciu potomstwa 😂

6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A dokładniej o czym piszesz?

Bo on sporo ma ciekawych pomysłów...🤭

Mnie on nie rajcuje ale jak ci się podoba 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał(a):

Jak jestem stary (43l) to nigdy psa nie przyprowadziłbym do domu żeby go kąpać, czesać czy zakładać mu butki, sweterek i majtki a potem go wyprowadzać na ulicę myśląc, że to pomoże mi w poczęciu potomstwa 😂

A jednak…

att.rDw369E1ylxXDVGCapEEZsUZmLFpgT8McrbjNiIQQMU.png.jpeg

Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał(a):

Mnie on nie rajcuje ale jak ci się podoba 😂

Jak to wydedukowałes?😆

...ty dzisiaj naprawdę od rzeczy gadasz.

Sam o nim zacząłeś, a jak pytam o czym, to gadasz że ja coś....no mistrz...

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Jak to wydedukowałes?😆

...ty dzisiaj naprawdę od rzeczy gadasz.

Sam o nim zacząłeś, a jak pytam o czym, to gadasz że ja coś....no mistrz...

Kiedy tutaj nie wejdę to widzę , że macie się ku sobie 😄

Teraz, Ulman napisał(a):

Wydział samochodów i pojazdów rolniczych?

Coś ci się popierdzieliło nawet na rolniczej nie ma takiego wydziału.

Jest i był wydział mechaniczny