Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

No tak jestem ślepy jak dzięki pis na dójkę dzieci sporo kasy mi wpłynęło dzięki pis 🤣

No widzisz, to jest właśnie definicja debila, myśli, że państwo mu "daje" pieniądze xD Tym wpisem potwierdziłeś, że jesteś idiotą xD 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A w czym to przeszkadza ?? Tylko prawackie debile w tym problemy widzą ...

jest rodzaj męski i żeński bo tak natura chciała przecież 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

No tak jestem ślepy jak dzięki pis na dójkę dzieci sporo kasy mi wpłynęło dzięki pis 🤣

A ta kasa od nich, to niby skąd jest? Nie z twoich podatków bezpośrednich i pośrednich?🫢

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdzie tańszy prąd od Nałrokiego ??

To już teraz prezydent rządzi a nie tusk?

Leżycie i kwiczycie. Nawet sondaże gdzie tusk ma 40% a pis 20% nie pomogą. Ludzie juz mają dosyć tego bajzlu.

A ty głosowałeś na Hołownie przecież. Ten to już jest zerem.

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

jest rodzaj męski i żeński bo tak natura chciała przecież 🤣

Szczerze, mam gdzieś to co tam sobie w tych dokumentach robią, mi to nic nie zmienia ... Tylko prawicowe debile widzą w tym problem ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

No widzisz, to jest właśnie definicja debila, myśli, że państwo mu "daje" pieniądze xD Tym wpisem potwierdziłeś, że jesteś idiotą xD 

No właśnie czekałem na to żeby mi PO zabrało bo ty ich popierasz przecież 🤣.

Kogo w h*ja zrobiło PO , mnie czy ciebie ? 🤣

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

A ty głosowałeś na Hołownie przecież. Ten to już jest zerem.

Krzysiu, wracaj do Choroszczy, bo masz problemy jakieś ... Przecież na PSL głosowałem ...

Teraz, racyl napisał(a):

Kogo w h*ja zrobiło PO , mnie czy ciebie ? 🤣

Ale ja na PO nie głosowałem ?? Dlaczego ty cały czas z tym PO ??

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To już teraz prezydent rządzi a nie tusk?

Prezydent obiecał tańszy prąd w 100 dni ... Ale czego się spodziewać po alfonsie i kibolu ...

Opublikowano
Teraz, jacor73 napisał(a):

A ta kasa od nich, to niby skąd jest? Nie z twoich podatków bezpośrednich i pośrednich?🫢

Ja czekałem żeby twoja ukochana PO zabrała ta kasę 🤣Przecież tobie obiecali, że zabiorą takim jak ja 🤣.

Dlaczego cie w bambuko zrobili 😂

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ja na PO nie głosowałem ?? Dlaczego ty cały czas z tym PO ??

PO czy psl czy reszta tej koalicji to jest wszystko to samo 

4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Faktycznie, ten co po 8 latach rządów żoliborskiego karła, nadal głosuje na pis, to faktycznie jest mądry i wszystko widzi jak trzeba🤣🤣🤣

Niech ci tusk wszystko spełni co gadał za rządów pis to się mocno zastanowię kogo popierać 😂

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Ja czekałem żeby twoja ukochana PO zabrała ta kasę 🤣Przecież tobie obiecali, że zabiorą takim jak ja 🤣.

Misiu kolorowy, dla mnie nikt, nic nie obiecywał, to po pierwsze. Po drugie, nie jestem naiwniakiem i nie wierzę we wszelkie obietnice polityków, zwłaszcza przed wyborami i obojętnie z której strony.

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Dodał bym jeszcze PIS, Konfederację, i te inne pseudo polskie partie polityczne dbające tylko i wyłącznie o własny interes

Opublikowano

Misiu kolorowy, dla mnie nikt, nic nie obiecywał, to po pierwsze. Po drugie, nie jestem naiwniakiem i nie wierzę we wszelkie obietnice polityków, zwłaszcza przed wyborami i obojętnie z której strony.

To masz tuska za oszusta ? 😂  to dla ciebie taki tusk może zmieniać poglądy od tak i ty go potem poprzesz ? 😂

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Niech ci tusk wszystko spełni co gadał za rządów pis to się mocno zastanowię kogo popierać 😂

On przecież miał 30% głosów to spełnił 30% obietnic. Teraz w sondażach zamawianych przez tvpo ma 40% to spełni 40%. Czego nie rozumiesz?🤣🤣🤣

Dodał bym jeszcze PIS, Konfederację, i te inne pseudo polskie partie polityczne dbające tylko i wyłącznie o własny interes

Tak jak pewna idiotka z po powiedziała o kaczyńskim chcąc go zdyskredytować:

• Like 1
Opublikowano

A teraz jest tak za***iście że nikt żadnych profitów z obecnej koalicji nie czerpie 😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak jak pewna idiotka z po powiedziała o kaczyńskim chcąc go zdyskredytować:

No tu akurat kłamała, bo PiS ma w rodowodzie wpisaną murzyńskość wobec USA i Żydzraela. Widać to nawet po ich obecnym zachowaniu gdzie boją się jakkolwiek bronić polskiego żołnierza gdy debil wysmarowany samoopalaczem go obraża ... O takich debilach w szeregach PiS jak Tarczyński nawet nie wspomnę, bo on to sam błaga Trumpa na kolanach żeby go wyruchał ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

To masz tuska za oszusta ? 😂  to dla ciebie taki tusk może zmieniać poglądy od tak i ty go potem poprzesz ? 😂

A który polityk nie jest oszustem? Nawet ten Twój idol udający wielkiego katolika kłamie w żywe oczy

A Ty pewnie wiesz na kogo ja zagłosuje🤣🫢🤣

2 minuty temu, racyl napisał(a):

A teraz jest tak za***iście że nikt żadnych profitów z obecnej koalicji nie czerpie 😂

A gdzie tak napisałem?

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No tu akurat kłamała, bo PiS ma w rodowodzie wpisaną murzyńskość wobec USA i Żydzraela. Widać to nawet po ich obecnym zachowaniu gdzie boją się jakkolwiek bronić polskiego żołnierza gdy debil wysmarowany samoopalaczem go obraża ... O takich debilach w szeregach PiS jak Tarczyński nawet nie wspomnę, bo on to sam błaga Trumpa na kolanach żeby go wyruchał ...

zadłużanie polski na 40 lat na zakup broni tylko w europie to nie jest murzyńskość 😄

Opublikowano (edytowane)

zadłużanie polski na 40 lat na zakup broni tylko w europie to nie jest murzyńskość 😄

No tak, lepiej przepłacać za stary złom od Trumpa, żeby debil zarobił na PiSowskich idiotach ... A i PiS najchętniej kupuje ten sprzęt, co to do niego kody ma USA i tylko za ich zgodą będzie można z tego korzystać xD 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacor73 napisał(a):

A który polityk nie jest oszustem? Nawet ten Twój idol udający wielkiego katolika kłamie w żywe oczy

A Ty pewnie wiesz na kogo ja zagłosuje🤣🫢🤣

A gdzie tak napisałem?

Ten co żadnego nie popiera bedzie krytykował także obecny rząd także a ty jedziesz tylko po pis 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No tak, lepiej przepłacać za stary złom od Trumpa, żeby debil zarobił na PiSowskich idiotach ...

nawet europa ma sprzęt z usa . głupota jak widać cię  bezustannie zaślepia 

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Ten co żadnego nie popiera bedzie krytykował także obecny rząd także a ty jedziesz tylko po pis 

A gdzie napisałem, że żadnego  nie popieram?

Opublikowano

A gdzie napisałem, że żadnego  nie popieram?

skończ te głupie podchody. gołym okiem widać że popierasz te obecne rządy 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, racyl napisał(a):

nawet europa ma sprzęt z usa . głupota jak widać cię  bezustannie zaślepia 

I to jest błąd, bo powinniśmy rozwijać własną produkcję podstawowych elementów uzbrojenia ... A nie kupować gotowe pociski czy drony z USA bądź Europy ... To co tylko pozwalają nasze możliwości i co nie jest dla nas niemożliwe technicznie powinno być produkowane na miejscu.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Bo na KO zagłosowala większość .

A dlaczego?

Czemu wcześniej nie dogadali się z PSL?

Mieli 100% pewność, że sami wygrają wybory i nie będą musieli się z zielonymi dzielić stołkami

A tu niespodzianka i się nie udało

2 minuty temu, racyl napisał(a):

skończ te głupie podchody. gołym okiem widać że popierasz te obecne rządy 

Bo teraz jest dobrobyt, lulki kupują po 3 mieszkania w Warszawie, ludzie płacą po 10 tys zł za metr zabudowy kuchennej, czy 20 tys za robociznę łazienki 5 metrowej