Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Noo to wyborów nie wygrasz, bo większość jest głupia i myśli, że te pieniądze to na drzewach rosną i nikt im nie zabiera żeby potem im dać jakieś ochłapy ...

No to co teraz mają w głowie wyborcy PO jeśli ich wcześniej karmiono że socjal jest zły i ludzie będą przez to siedzieć w domach 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko nikt tego nie zabierze, bo większość chce "dostawać" ...

Twardy elektorat PO popierał to co mówi za rządów PIS 🤣

Co tu się stanęło ? 🤣

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co mieli wyborcy PiS gdy z Funduszu Sprawiedliwości kupowano patelnie i garnki dla KGW ?? Jak fundowano egzorcyzmy salcesonowe ?? 

No i nie rządzą teraz . Mamy teraz rząd co miał odmienić Polskę 😂

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko nikt tego nie zabierze, bo większość chce "dostawać" ... Nawet spójrz na rolników, jak to PiS chwalą, bo było ziarkowe, mrozowe, nawozowe itp itd ... A że kroili na drogich nawozach to już nie interesuje, ważne że dawali ...

Jak mocznik był po 5 tys to najwiecej zarobilem w życiu na zbożu.

Ty jak zwykle tylko pis widzisz. To tez jest chore.

Trzeba zmienić system i to się stanie ale nie dlatego że politycy tak zrobią tylko dlatego, że to pierdolnie jak nadejdzie konkretny kryzys spowodowany decyzjami ue i rozdawnictwem.

Opublikowano

Ale co się miało stać ?? Nadal uważam że większość jest głupia, a w szczególności wyborcy PiS, Brauna i Lewicy ...

Ci wyborcy PIS akurat dostali co im obiecano a tuskowi i lewactwa ? 😂 osoba lecząca , osoba murująca itp 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co się miało stać ?? Nadal uważam że większość jest głupia, a w szczególności wyborcy PiS, Brauna i Lewicy ...

Większych głupków jak wyborcy po i lewicy to nie ma. Sory bobek.🤣🤣🤣

• Thanks 1
Opublikowano

Ideologia lewacka wszystko sp***doli. Nawet murzynki grające angielskie królowe z XVII wieku. 🤢🤮

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ale za co przepraszasz, ja na PO i Lewicę nie głosowałem ;) 

PSL się nie liczy. Ich już nie ma.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Ideologia lewacka wszystko sp***doli. 

Prawacka tak samo, cofanie do średniowiecza to głupota ...

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

PSL się nie liczy. Ich już nie ma.

Taaa, i znowu będzie 6-7% ... 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I dlatego dzięki tej mniejszości mądrej 8 lat rządził PIS zdobywając zaledwie 40 % głosów 

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale za co przepraszasz, ja na PO i Lewicę nie głosowałem ;) 

No tak na stary psl i hołownie bo lekarze mieli przecież dzwonić 🤣

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

I dlatego dzięki tej mniejszości mądrej 8 lat rządził PIS zdobywając zaledwie 40 % głosów 

A teraz czemu nie rządzą skoro wygrali wybory?

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Prawackie to są tradycje a lewactwo to jest wynaturzenie !

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, i znowu będzie 6-7% ... 

Chyba w twoich mokrych lewackich snach.

Sumiennie na to zapracowali zwłaszcza wsadzając Krajewskiego. Przy nim ten pisowski dzban nieumiejący odróżnić byka od indyka i owsa od jęczmienia to tytan intelektu.

Większego debila na tym stołku od upadku komuny nie było. Do tego ta jego pogarda dla rolników i ludzi wsi. On ludzi których go wybrali traktuje jak śmieci. Jedynie kto na nich ze wsi zagłosuje to garstka  obszarników dupowłazów.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Prawackie to są tradycje a lewactwo to jest wynaturzenie !

Prawactwo to debilizm i cofanie się w rozwoju ... Tylko katolickie średniowiecze popiera prawactwo ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Prawactwo to debilizm i cofanie się w rozwoju ... Tylko katolickie średniowiecze popiera prawactwo ...

No tak mąż i żona to debilizm 🤣 lepszy malżonek nr1 i małżonek nr 2 🤣

Opublikowano

Nie, ty jesteś ślepy i głupi, bo głosujesz na tych prawackich debili ...

No tak jestem ślepy jak dzięki pis na dójkę dzieci sporo kasy mi wpłynęło dzięki pis 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

No to jesteś zwyczajnie ślepy i głupi 

Faktycznie, ten co po 8 latach rządów żoliborskiego karła, nadal głosuje na pis, to faktycznie jest mądry i wszystko widzi jak trzeba🤣🤣🤣