Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, arnoldino napisał(a):

Klepiesz bez sensu i sam się już gubisz w tym co piszesz. Weź sobie miotłę i idź się ogarnij czy coś, wróć jak dorośniesz do normalnej rozmowy

I co intelektualna defekacja widzę u ciebie nastąpiła? Weź mi po prostu odpowiedz jednym zdaniem jak armir może przysłać do kogoś kontrolę skoro nie ma go u nich w systemie i nie wiedzą jak się nazywa gdzie mieszka czy ma gosp i gdzie ono się znajduje, ile ma ha gdzie te pola są i co na nich uprawia? I czy uprawia?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Kaczyńskiemu znowu się odkleiło. Właśnie ogłosił, że będzie budował gwardię obywatelską. Mam nadzieje, ze pisowców będą siłą wcielać jak za carów.😀 Oby nie na 25 lat tego nawet ja im nie życzę.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, tracker napisał(a):

Od największego, graniczącego ze zdradą oddania nowowoczesnych rakiet plot coraz bardziej wrogiej nam Ukrainie

No zajebiaszczy skandal.🤣

Opublikowano
40 minut temu, hubertuss napisał(a):

I co intelektualna defekacja widzę u ciebie nastąpiła? Weź mi po prostu odpowiedz jednym zdaniem jak armir może przysłać do kogoś kontrolę skoro nie ma go u nich w systemie i nie wiedzą jak się nazywa gdzie mieszka czy ma gosp i gdzie ono się znajduje, ile ma ha gdzie te pola są i co na nich uprawia? I czy uprawia?

Weź się ogarnij, już tyle razy ci tłumaczyłem a jak grochem o ścianę, dalej brniesz te swoje fantazje🤣🤣🤣

26 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kaczyńskiemu znowu się odkleiło. Właśnie ogłosił, że będzie budował gwardię obywatelską. Mam nadzieje, ze pisowców będą siłą wcielać jak za carów.😀 Oby nie na 25 lat tego nawet ja im nie życzę.

Nie tylko jemu 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, hubertuss napisał(a):

Noooo wspaniale że pomyslał o czyms takim. Ciekawe ilu ich w tej gwardii ma być? 🤣 Bakiewicz pewnie jako pierwszy.🤣

YYyyy to cuś na kształt ORMO?

Edytowane przez mirro
Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Nikt normalny tego patafiana nie słucha. 

Ooooooo przepraszam. Ja wysłuchałem. Ale tylko w celach naukowo poznawczych. 🤣

Opublikowano
43 minuty temu, arnoldino napisał(a):

Weź się ogarnij, już tyle razy ci tłumaczyłem a jak grochem o ścianę, dalej brniesz te swoje fantazje🤣🤣🤣

Nie tylko jemu 

Jeszcze raz powtórzę pytanie by twój zwój mózgowy mógł przyswoić. Jak armir może wysłać kontrolę do kogoś o istnieniu kogo i jego gosp nawet nie wie?

24 minuty temu, mirro napisał(a):

Noooo wspaniale że pomyslał o czyms takim. Ciekawe ilu ich w tej gwardii ma być? 🤣 Bakiewicz pewnie jako pierwszy.🤣

On już w sumie IV RP budował to wielki budowniczy.😀 Wszystkie jego budowle w g się obracają a do gwardii powinni każdego pisiora przymusowo jak za cara branki robili.

12 minut temu, jarecki napisał(a):

A według mnie pojmowanie świata jest całkiem realne przez Ziemkiewicza 

No fakt chłop pojmuje świat na tyle realnie, że aż go do UK nie wpuścili od tego realizmu. Przecież to świr od tego pisowskeigo realnie pojmowanego świata to tylko sondaże pisowi spadają 

28 minut temu, mirro napisał(a):

Może być bo wg słów Kaczyńskiego mają działać bardziej radykalnie. Kaczor szuka młodych zdolnych  😀 do napieprzania się z Policją na miesięcznicach bo oni tam już nie dają rady za starzy są 😀

Opublikowano

Kaczyński jest guru sekty a narracja idzie z góry. Tak więc mamy sytuację - gdyu coś nie idzie tak jak by chciał , to nie wina jego,  a  agentów, ubeków, wrogów, zdrajców, lewaków, spekulantów, wywrotowców i innych sił nieczystych. Sekta ma jedyną i niepodwazalną słuszność więc cokolwiek dzieje się niezgodnie ze scenariuszem jest sprawką wrogów tejże. Ot i historia cała.....

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jeszcze raz powtórzę pytanie by twój zwój mózgowy mógł przyswoić. Jak armir może wysłać kontrolę do kogoś o istnieniu kogo i jego gosp nawet nie wie?

Kompromitujesz się z każdym wpisem coraz bardziej tak samo jak te KOKOKO co ich głupotę tak namiętnie wyznajesz. Już ci tłumaczyłem tyle razy a ty dalej jak taki głuchy fanatyk, ślepy na wszystko co nie pasuje do przekazu dnia.

Dobrze będę litościwy, weź sobie wyobraź że prawo do kontrolowania rolnika czy jego gospodarstwa ma co najmniej kilkanaście agencji, inspekcji i nadzorów.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, arnoldino napisał(a):

Kompromitujesz się z każdym wpisem coraz bardziej tak samo jak te KOKOKO co ich głupotę tak namiętnie wyznajesz. Już ci tłumaczyłem tyle razy a ty dalej jak taki głuchy fanatyk, ślepy na wszystko co nie pasuje do przekazu dnia.

Dobrze będę litościwy, weź sobie wyobraź że prawo do kontrolowania rolnika czy jego gospodarstwa ma co najmniej kilkanaście agencji, inspekcji i nadzorów.

Ponawiam proste pytanie jak może kontrolować armir gospodarstwo o którym nie wie jakiego ma właściciela gdzie on mieszka gdzie jest gosp itd? Ja rozumiem jesteś upośledzony ale aż tak? Potrafisz odpowiedzieć?

Rozmawialiśmy o nie braniu dopłat którymi zajmuje się armir. Potrafisz odpowiedzieć na pytanie które zadaje po raz trzeci? Czy dalej będziesz bełkotał?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ponawiam proste pytanie jak może kontrolować armir gospodarstwo o którym nie wie jakiego ma właściciela gdzie on mieszka gdzie jest gosp itd? Ja rozumiem jesteś upośledzony ale aż tak? Potrafisz odpowiedzieć?

Rozmawialiśmy o nie braniu dopłat którymi zajmuje się armir. Potrafisz odpowiedzieć na pytanie które zadaje po raz trzeci? Czy dalej będziesz bełkotał?

Kto bełkocze ten bełkocze, takie urojenia się leczy? Chociaż u ciebie to już pewnie za późno. 

Uczepiłes się tej agencji i jedno i to samo jak taka katarynka na silniczek. Weź tabletki, albo lepiej nie bierz bo jeszcze gorzej z tobą będzie.

Prawo nie działa tak jak je rozumiesz, takie kity to właśnie platfusy swoim fanatykom wciskają i tego teraz efekt. Nie złożysz wniosku o dopłaty i co? Nie będzie tylko kontroli zgodności stanu faktycznego z deklaracja z wniosku obszarowego. Nic więcej. Brak numeru w ewidencji nie zwalnia z przestrzegania prawa. Doucz się wreszcie jak chcesz z innym rozmawiać. Coraz mocniej to się te zwoje gotują pod pokrywką. Co by się nie przepaliły zaraz

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, mirro napisał(a):

próbował coś wymuszać na pracownikach?

Co próbował wymusić?

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

że aż go do UK nie wpuścili od tego realizmu.

A wiesz dlaczego? bo nie jest zapiekłym lewakiem jak ty.

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, witejus napisał(a):

Co próbował wymusić?

Nooooo że na zapleczu ma ołtarzyk z Banderą i oddaje mu cześć.🤣

4 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

Opisz wrażenia.🤣

Bolało.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 1