Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No widzisz, oni się uczą, a my nadal jak idioci żremy się między sobą i do każdego sąsiada machamy szabelką ...

Jakby nie było w polskim narodzie takich ludzi jak TY czy środowisko PO myślących że europa zrobi nam tylko dobrze to byłoby inaczej . Tu nie chodzi o machanie szabelką tu chodzi o takie zachowania że stawiamy na polskie rozwiązania a nie na niemieckie 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Tu nie chodzi o machanie szabelką tu chodzi o takie zachowania że stawiamy na polskie rozwiązania a nie na niemieckie 

Nooo, tylko jakoś twoim idolom z PiS to nie wychodzi, bo oni tylko słowo niemieckie na amerykańskie w tym zdaniu potrafią zamienić ...

Opublikowano
42 minuty temu, jarecki napisał(a):

to dziś gdyby nie pomoc USA Ukraina byla by zajęta , teraz juz Ukraincy dostosowali produkcje i sobie radza ale dalej bardzo dużo pomaga im USA , ot chociazby dobry wywiad 

Gdyby nie głupie Polaczki i Żymeryka, to w tydzień byłoby po tym cyrku za naszą wschodnią granicą i nie mielibyśmy drogiego nawozu a taniego zboża.

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Gdyby nie głupie Polaczki i Żymeryka, to w tydzień byłoby po tym cyrku za naszą wschodnią granicą i nie mielibyśmy drogiego nawozu a taniego zboża.

To też prawda, tylko nie wiadomo czy dalej nie poszłoby to 

Opublikowano

Polaczki dali dużo a teraz ich w d*pie mają . W końcu jest przysłowie modry polak po szkodzie 

Teraz, Rowan napisał(a):

Taaa, a świstak siedzi…

Na ukrainie o 2014 r to trwa także tak szybko raczej nie skończyłoby się to 

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

na pewno nie było by tak bezpiecznie jak z niepodległą Ukraina ,

Daj spokój, to dziadostwo powinno być zrównane z ziemią…

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Rowan napisał(a):

Daj spokój, to dziadostwo powinno być zrównane z ziemią…

Widziałeś, kiedyś, coś równanego z ziemią? Widziałeś ludzi równanych z ziemią? Jak se jest dziadostwo, to niech se będzie. 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

A według Ciebie granicą z Białorusią to jest realny  problem czy nadmuchany przez media prawicowe kapiszon ?

Problem z Białorusią to kapiszon, w porównaniu z problemem jaki będzie z Ukrainą po wojnie.

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślę że jak Jarka zabraknie to i PiS się skończy...

Może być i tak...zresztą ta cała KO bez Tuska też niewiele znaczy.Widzielismy co się działo za czasów Schetyny czy Budki, wtedy sondaże PO leeeciałłłyyy...nawet doszło do tego że ich w pewnym momencie Hołownia i ta  jego Polska 2050 wyprzedziła.

Opublikowano

Z Ukrainą w zależności od zakończenia wojny problemu nie powinno być , to jest kraj z perspektywą inwestycji zachodnich a więc z zatrudnieniem , a po drugie ci co tam zostali raczej po zakończeniu wojny nie wyjadą 

5 minut temu, witejus napisał(a):

Problem z Białorusią to kapiszon, w porównaniu z problemem jaki będzie z Ukrainą po wojnie.

Bo rozumiem że chodzi tobie i żołnierzy