Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tak wyprodukują.🤣🤣🤣 

No próbują, u mnie w okolicy nawet o :

https://e-sochaczew.pl/artykul/fabryka-dronow-plargonia-n2060674

A i zakład akurat dobry, bo Boryszew zna się na tworzywach sztucznych, styropianach, to akurat super pomysł na wykorzystanie upadającej fabryki ... Do tego blisko jednostka w Bielicach.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Donald mi tyle naobiecywał i gówno z tego wyszło 😄

Cały czas według ciebie mam popierać oszustów ? 😂

jeśli przed wyborami wierzyłeś donaldowi i nie miałeś go za oszusta, ewentualnie się obraziłeś po wyborach to sorki ciężki objaw galanozy i należałoby się zastanować nad ograniczeniem praw wyborczych

Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

PIS jakieś tam miał wizje rozwoju 😄Polski 

Jakie wizje ?? Elektrownia w Ostrołęce ?? Czy przekop im Kaczki ?? xD 

Bo z CPK, elektrowni atomowych czy samochodu elektrycznego to tylko plany powstały i wizualizacje ...

Opublikowano
Teraz, Takeda napisał(a):

jeśli przed wyborami wierzyłeś donaldowi i nie miałeś go za oszusta,

Właśnie że miał go za oszusta, ale wierzył w obietnice.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakie wizje ?? Elektrownia w Ostrołęce ?? Czy przekop im Kaczki ?? xD 

Bo z CPK, elektrowni atomowych czy samochodu elektrycznego to tylko plany powstały i wizualizacje ...

Bo to trzeba było kontynuować a nie uwalić 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Takeda napisał(a):

jeśli przed wyborami wierzyłeś donaldowi i nie miałeś go za oszusta, ewentualnie się obraziłeś po wyborach to sorki ciężki objaw galanozy i należałoby się zastanować nad ograniczeniem praw wyborczych

Na donalda w życiu  nie oddałem głosu . Jak to mówią zagłosowałem na nazwisko z listy trzeciej drogi 

Edytowane przez racyl
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

czy samochodu elektrycznego to tylko plany powstały

jest już chyba prototyp a projekt dalej sie rozwija , dostał solidne dofinansowanie 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Pokolorować szkice które zrobił PiS ?? xD 

Nooooo wziąć te szkice, pojechać do miast i wiosek, pokazać ludziom, wytłumaczyć że może nie za rok, nie za dwa, ale kiedyś na pewno przyjedzie od ruskich wungiel do tej elektrowni.. Przy okazji zawieźć  garnki .

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Racyl, ale co kontynuować ?? Pokolorować szkice które zrobił PiS ?? xD 

Ci nic kompletnie nie zrobili i nie zrobią. Nie umieją wymienić ani jednej swojej inwestycji, reformy, czegokolwiek.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

jest już chyba prototyp a projekt dalej sie rozwija , dostał solidne dofinansowanie 

Ale co tam rozwijać, jak całe podwozie, akumulatory i napędy to zwykła chińszczyzna ... Nasza miała być tylko blacharka ... Tyle lat i tłoczni blach, spawalni i lakierni nie potrafili zbudować ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jak to mówią zagłosowałem na nazwisko z listy trzeciej drogi 

Aaaaaaa to dlatego taki wkurwiony chodzisz i ziejesz nienawiścią. Faktycznie możesz czuć się sfrustrowany. Ale nie bój nic, to minie.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Racyl, ale co kontynuować ?? Pokolorować szkice które zrobił PiS ?? xD 

No tak po co budować cpk czy jakiś port który przyniesie zyski lepiej aquparki czy chodniki i latarnie w szczerym polu 😄

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

No tak po co budować cpk czy jakiś port który przyniesie zyski

Przypomnę, że wg PiS elektrownia w Ostrołęce też miała przynosić zyski, przekop mierzei miał się sfinansować z bursztynu itp itd ...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Nooooo wziąć te szkice, pojechać do miast i wiosek, pokazać ludziom, wytłumaczyć że może nie za rok, nie za dwa, ale kiedyś na pewno przyjedzie od ruskich wungiel do tej elektrowni.. Przy okazji zawieźć  garnki .

Węgla to my mamy wystarczy nie zamykać kopalni i nie nakładać podatków na niego

Opublikowano

przekop mierzei miał się sfinansować z bursztynu itp itd ...

Iiiiiii z opłat od niemieckich emerytów, co będą przypływać kajakami na wakacje.

• Haha 1
Opublikowano

Przypomnę, że wg PiS elektrownia w Ostrołęce też miała przynosić zyski, przekop mierzei miał się sfinansować z bursztynu itp itd ...

Na stabilne źródło prądu zawsze będzie zapotrzebowanie . przekop pogłębić i też będzie z tego kasa

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Na stabilne źródło prądu zawsze będzie zapotrzebowanie

No to już za późno, bo PiS już zburzył tą elektrownię xD Najpierw zbudował a potem zburzył xD PiSowska logika xD 

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Takeda napisał(a):

no ale to sukces i przyspieszenie, bo 8 lat zadłużania pisiorów, popaprańcy przebiją w 3 lata

Pisdy przecierali szlaki w zadłużenie a popaprańce idą tą drogą na całego. 

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Tak jak przyjedzie do nas kukurydza, soja czy co tam innego wyprodukowane na ruskich nawozach i ropie

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to już za późno, bo PiS już zburzył tą elektrownię xD Najpierw zbudował a potem zburzył xD PiSowska logika xD 

Lepiej jak ktoś coś robi niż ogląda się na to że niemiec da mu coś zarobić . Do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Przemuś13 napisał(a):

Pisdy przecierali szlaki w zadłużenie a popaprańce idą tą drogą na całego. 

To czemu twój donuś nie naprawi tego? Co stoi na przeszkodzie? Niedobry prezydent? Czemu nie przeznaczy 3 miliardów na leczenie raka zamiast na tvp jak obiecywał? Mysle że Batyr podpisze taka ustawe. Czemu nie podwyższy kwoty wolnej od podatku? Nałroki zawetuje?

• Thanks 1