Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, ChiquitaB napisał(a):

Najpierw znajdz taki co przyjmuje. Mój oddział mlekpolu po tym jak przeszedłem nikogo wiecej juz nie przyjął od tamtego czasu

No nie wiem czy to możliwe,bo od grudnia z Sierpca podobno przeszli do mlekpolu, w tym dostawca z 20tys na odbiór. A z Sierpca to raczej do oddziału w Bydgoszczy bo tam najbliżej 

Opublikowano

Mlekpol z Łodzi był chętny podjechać w nasze strony tzn. jakieś 150km, ale musi być auto lub cały zestaw w pobliżu, już teraz nie pamiętam. Znajomi pytali, bo w Mlekovicie i parametry lecą i litrów brakuje... Sam bym się zastanawiał, śledząc ceny od lat Mlekpol jest lepszym płatnikiem, w tym roku różnice są już znaczne.

Opublikowano
47 minut temu, ChiquitaB napisał(a):

Byla kobitka właśnie z Bydgoszczy i mówiła ze nikogo nie przyjmowali 

Sąsiedniej gminie żychlin przeszło dwóch do mlekpolu po do grudnia odeszli od Sierpca 

Opublikowano

Jak by tu ludzi słuchali to rolnictwo by inaczej wyglądało i ceny by były inne. Powinni zlikwidować ta giełdę światowa ktora żyje swoim życiem i spekulacjami. UE jeżeli w Europie jest nadprodukcja danego towaru to na import powinni nakładać takie cla zeby sie nie opłacało sciagac a nie obniżać ze taniej sprowadzić niż kupic od swojego, to jest k cyrk

• Like 1
Opublikowano

Przecież teraz wujek Donek z Ameryki z ciotką Ursulą nam załatwili że cła na europejskie towary są wyższe niż na amerykańskie u nas. Samobój, pewnie haracz za dalszą protekcję przed ruskimi

Opublikowano
4 godziny temu, leszek1000 napisał(a):

Jak będzie faktura, to napiszę. U mnie wyjdzie około 2,05 netto. 

Przy jakich parametrach i ilości ?

Teraz, Takisobierolnik napisał(a):

Przy jakich parametrach i ilości ? Za grudzień?

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, ChiquitaB napisał(a):

Szczerze mówiąc to cala UE by lepiej wyszla trzymając z ruskimi niż z Ukrainą. Ile tam towaru szlo do nich od nas. A Ukraińcy jak zawsze korupcja kasy naciągnąć a na nas sie wypna

przy Targowicy tak samo mówili 

a zresztą już są samowystarczalni z Białorusią 

Edytowane przez Mateusz1q
  • Thanks 2
Opublikowano
2 godziny temu, KoneserOporu napisał(a):

Już nie pierwszy raz media różnego kalibru nas tu cytują, kopiują, obserwują. Opiniotwórczy żeśmy jesteśmy :ph34r:

A czy nasz szef forum czasami nie ma nic wspólnego z tym agrofaktem? Coś kiedyś było pisane. Oni bardzo często nasze rozmowy wrzucają i zdjęcia z forum

Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał(a):

A czy nasz szef forum czasami nie ma nic wspólnego z tym agrofaktem? Coś kiedyś było pisane. Oni bardzo często nasze rozmowy wrzucają i zdjęcia z forum

Tego nie wiem, ale TPR chyba też nasze cytaty wrzucał