Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Inter Milk minus 10 groszy za Wrzesień,kurcze nigdy nie wysyłali smsa po 15 godzinie ostatniego dnia msc a dzisiaj  prawie 18 i dostałem.Widac chcą ud***ć jedna z ostatnich jako tako dochodowych oprócz opasów (też coś zaczyna w dół lecieć)gałęzi rolnictwa- bo reszta w tym roku już leży.

Godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

@yacenty kolega bana chciał 

Może dla niego jest za trudne żeby to odczytać.

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
16 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Inter Milk minus 20 groszy za Wrzesień,kurcze nigdy nie wysyłali smsa po 15 godzinie ostatniego dnia msc a dzisiaj  prawie 18 i dostałem.Widac chcą ud***ć jedna z ostatnich jako tako dochodowych oprócz opasów (też coś zaczyna w dół lecieć)gałęzi rolnictwa- bo reszta w tym roku już leży.

Może dla niego jest za trudne żeby to odczytać.

a nie -10?

Opublikowano
krzychu121 napisał:

30 minut temu, magic88 napisał(a):

To ile teraz w polmleku?

Jak wynegocjujesz tak masz. Możesz mieć cene Lydera bo więcej się nie wychylają a możesz mieć z 50 groszy mniej 

Cena lyydeera to dno, myślę że więcej może dostać w polmleku

• Like 1
Opublikowano

Jak mówiłem - będą obniżki to wszyscy uważali, że byłem u wróżbity. 

Druga obniżka w listopadzie. Poleci wszystko w sklepach, a co za tym idzie ceny przetworzonych produktów typu jogurty, śmietanki, twarożki pójdą w dół.

Sieci już szukają obniżek. A że w Polsce każdy Prezes orze jak morze. Ważne ze pensja jest dla siebie i swoich. Po co się zrzeszać, lobbować. Ważne, że ja sprzedam im ten towar, nawet po kosztach, ale reszta mnie nie obchodzi.

Teraz lobby Mleczarskie powinno lobbować u ministra o kontrolach tego co przyjeżdża do sieci  i firm nabiału ze Stanów i Nowej Zelandi. Czy aby napewno jest produkowane pod standardy UE. Ale cóż...

• Like 5
  • Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

Takie osoby są jak yeti :) 

Mają ,mają co niektórzy po 2.80 ,brat wozi to mówił że rozbieżność jest kolosalna ,jak sobie wywalczysz albo układy . Polmlek to stan umysłu 

Teraz, konradek88 napisał(a):

Mają ,mają co niektórzy po 2.80 ,brat wozi to mówił że rozbieżność jest kolosalna ,jak sobie wywalczysz albo układy . Polmlek to stan umysłu 

I tak samo dzisiejsza obniżka Polmleku nie tyczy się wszystkich rolników 😉