Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, MF675ursus napisał(a):

Ale podawajcie ceny transakcyjne, a nie że ktoś ceni mieszkanie jak Zetora 

Dobra lokalizacja i mieszkanie niewymagające wielkich nakładów, to niewiele wynegocjujesz, bo dużo chętnych i szybko schodzi. Na rynku pierwotnym, wszystkie małe i powyżej parteru sprzedane przed rozpoczęciem budowy, najwięcej dostępnych jest tych powyżej 100 m.

Z mieszkaniami jest tak samo ja ze wszystkim innym np samochodami, jak coś dobre to moment i schodzi, jak coś mało atrakcyjne i cena wy..bana to stoi miesiącami. Jak komuś zależy na szybkiej sprzedaży, to spuści z ceny, a jak nie, to trzyma twardo. Jedź do handlarza i zobacz jak ci zjedzie z ceny jak sprzęt jest konkretny.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Jak komuś zależy na szybkiej sprzedaży, to spuści z ceny, a jak nie, to trzyma twardo. Jedź do handlarza i zobacz jak ci zjedzie z ceny jak sprzęt jest konkretny.

Handlarz to przy złomie nie chce bardzo negocjować xD A jak wie, że ma na prawdę coś dobrego to może kilka stówek na samochodzie za kilkadziesiąt tysięcy opuścić ...

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Potrzebny ci taki ulep jak krowie siodło.

W ogóle to ktoś ma ten ciągnik? Bardzo mało tego było, z częściami pewnie  problem, ale z drugiej strony jak to na Ursusie robione to może są????  Ale kupować taki wynalazek to proszenie się o kłopoty 🤔

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To jest po prostu szrot ... Dużo starsze 1224 czy 1614 trzymają podobne ceny, ciekawe dlaczego 🤔

Nie opłaca się tłumaczyć... to fanatyk 🤦

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Przecież wrzuciłem tak dla jaj w kontrze na głupie zaczepki Sławcia 😉

Znając twoje umiłowanie do polskiej techniki i awersję do zachodnich sprzętów to nie wyglądało na jaja xD

• Like 2
Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Przecież wrzuciłem tak dla jaj w kontrze na głupie zaczepki Sławcia 😉

Taa 🤣🤣🤣 powszechnie wiadomo za czym sie oglądasz 

💩💩💩

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v