Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

To co bierzesz inżyniera?  :P 

Tobie wyśle..

Twój kurdupel otworzył granicę.

Twój kurdupel spłaca odsetki za pożyczki ukrów....

Od siebie porządki zacznij, a nie szukasz ości w oku u innych...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tobie wyśle..

Twój kurdupel otworzył granicę.

Twój kurdupel spłaca odsetki za pożyczki ukrów....

twój donek rządzi już dwa lata i nie wiadomo czy dojedzie do końca kadencji.   xD  może jeszcze o Gierku tam co wspomnij.  :P Widzisz sam jaki jesteś, komuś by wsadził inżyniera, bo się boi że inżynier jemu czasem wsadzi.   xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

twój donek rządzi już dwa lata i nie wiadomo czy dojedzie do końca kadencji.   xD  może jeszcze o Gierku tam co wspomnij.  :P

Leje na wszystkich...

Zrozum...pionkiem tylko jesteś....ja też...

Twoja nienawiść wiele nie pomoże...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Leje na wszystkich...

Zrozum...pionkiem tylko jesteś....ja też...

Owszem jesteśmy pionkami, ale w kupie zawsze siła, więc na drugi raz nie rób naprzeciw innym, bo tylko pogarszasz sytuacje.  :) Nie masz pojęcia? żaden wstyd, zapytaj mądrzejszych.

Opublikowano
23 minuty temu, hubertuss napisał(a):

wiara w falę uchodźców z Niemiec odsyłanych zalewających Polskę 

15 minut temu, hubertuss napisał(a):

to fala zalewa migracyjna. Politycy pis mówią o kryzysie migracyjnym na granicy. Ktoś chyba jednak w to wierzy. Tylko dowodów brak nikt dotychczas tej fali nie nagrał. Nawet ci co granicy pilnują. 

"Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli" Ty niewierny Tomaszu, najlepszy dowód to brak dowodu. I to wszystko dzięki Bąkiewiczowi, on rozbija fale w zarodku, możliwe, że po stronie niemieckiej już 🤣

Jak jeszcze migranci dowiedzą się kim jest prezydent elekt i jak jeszcze ogarną, że premier to też kibol, zaczną uciekać z europy,  ani chybi należy inwestować w fabryki pontonów, będzie zbyt.

• Haha 2
Opublikowano

Owszem jesteśmy pionkami, ale w kupie zawsze siła, więc na drugi raz nie rób naprzeciw innym, bo tylko pogarszasz sytuacje.  :) Nie masz pojęcia? żaden wstyd, zapytaj mądrzejszych.

Sam żeś durny...

Czytać nie potrafisz.

Napisalem....

U nas murzyny od dawna obecne....

Bardzo katolickie i polskie....

Ty się po prostu boisz czegoś nowego...obcego ..

Miał byś jaja to byś uczestniczył w protestach na granicy...

Ty tylko skrzeczeć potrafisz...więcej nic...😆

3 minuty temu, Takeda napisał(a):

najlepszy dowód to brak dowodu. I to wszystko dzięki Bąkiewiczowi, on rozbija fale w zarodku, możliwe, że po stronie niemieckiej już 🤣

https://oko.press/od-dluznika-do-narodowca-o-czym-milczy-robert-bakiewicz

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ty się po prostu boisz czegoś nowego...obcego ..

Miał byś jaja to byś uczestniczył w protestach na granicy...

Ty tylko skrzeczeć potrafisz...więcej nic...😆

Toż piszę że masz se jednego nowego wziąć pod swój dach, a ty nie chcesz, narobiłeś gnoju z tymi kartami referendalnymi a ja mam za ciebie protestować? sam idź teraz i protestuj, może co naprawisz.  xD

• Haha 1
Opublikowano

Toż piszę że masz se jednego nowego wziąć pod swój dach, a ty nie chcesz, narobiłeś

Jednak tylko skrzeczeć potrafisz....jest tu kilku takich jak ty...

Jak coś to szybko tyłek w pierzynę...😂😆

A nie...ty lepszy....bo jeszcze polecisz donosić na tych co inaczej myślą....😂

Opublikowano (edytowane)

Tobie się należą...

Boisz się ruszyć gdziekolwiek....aby dużo gadać...😆 

...o jest i bezsilność...szczepienie, które boli tylko takich tchórzy jak ty....😆😂

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Narobiłeś gnoju to se go sprzątaj.   xD

Twój kurdupel wpuścił wszystko jak leci...ty za to odpowiadasz...🤷

Zapamiętaj...

Jesteś tylko nic nieznaczącym pionkiem...

Twoja nienawiść do innych niczego nie zmieni....

Pozbawi cię jedynie szacunku i przyjaciół.

Zacznij porządki od siebie Szonuś.

Przestań oceniać wszystkich dookoła...

Dobrego wieczoru Szonuś...🙋

Opublikowano (edytowane)

Pafnuś narobiłeś gnoju, a że honoru nie masz za grosz żeby się przyznać do błędu, to obrałeś taktykę złodzieja, najważniejsze to głośno teraz krzyczeć - łapać złodzieja!!!!!!!!! :P tylko że na twoje manipulacje nikt normalny się nie nabierze.   xD

Opublikowano

Pafnuś narobiłeś gnoju, a że honoru nie masz za grosz

Ty robisz gnój...

Nie ruszysz tyłka nigdzie, tylko obrażać tu innych potrafisz....tylko tyle...

A no i donosic na innych...

No bardzo chwalebna i bohaterska postawa...😂😆

By tak wszyscy to i dziesięć referendów by nie pomogło....😂😆

Opublikowano (edytowane)

Jak wyżej...

Tylko tyłek w pierzynę....i obrażanie innych ..

Chwała takim bohaterom....😂😆🙋 

Nic innego nie potrafisz...😂

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
14 godzin temu, mirro napisał(a):

Noooo to trza było wygrać jeszcze jedną kadencję, dokończyć inwestycję i świętować sukces. A tak tylko żal pozostał. A wystarczyło tylko nie kraść. (jak mawiał klasyk)🤣

to ja mam lepsze pytanie co rudy buduje a jeszcze lepsze ile przerwał inwestycji 🤣 tylko niemieckie używane solary i wiatraki same sukcesy

https://www.money.pl/gospodarka/stare-panele-z-niemiec-trafiaja-do-polski-powstal-czarny-rynek-7146661670083552a.html

dlatego wszyscy kochają tuska ponad 90% 

https://www.money.pl/gospodarka/spytali-polakow-czy-ufaja-tuskowi-wyniki-zaskakuja-7174584334359264a.html

Opublikowano
8 godzin temu, DTaras napisał(a):

Specjalisto - ile kosztuje linia napowietrzna? Tam niema serwisu? Dowiem się od Ciebie co to list intencyjny? Albo co to warunkowa decyzja inwestycyjna? Z orlenu może i pousuwali informacje ale niewiem czy wiesz - od tego tematu jest powołana spółka - ma swoją stronę internetową. Od 2018 do 2022 roku nikt jeszcze nie był pewien tego pola. PiSy już się chwalily że na stówę będzie. W 2023 roku inwestycja przeszła do fazy budowy lądowej. Skoro PO to takie proszę Ciebie złodzieje to czemu nie uwalily projektu? Nie świruj, nie unoś się, nie broń tłustych, śliskich i spoconych na widok szmalu kłamców co z szanowanych wartości zrobili sobie papier do d*py. Prawda jest taka, iż to nie śniadanko a proces a inwestycja na tyle skomplikowana iż sukces można będzie przypisać dopiero po zakończeniu Baltica 2 i Baltica 3 a nie tego w co akurat wszedł Orlen.

masz tu nawet finasowanie 

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/farma-wiatrowa-na-baltyku-obajtek-oglasza-sukces/epqfcmq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v