Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

NO to jak wyciąłeś coś czego nie było i się przyznałeś że to zrobiłeś? Nie uważasz że jeszcze bardziej się tym pogrążasz? 

Napisałem od razu co wyciąłem i dlaczego. Sensu zdania to nie zmieniło ( ale tutaj dyskusja będzie na tym samym poziomie co z inwektywami🤷) , tylko sprawiło, że zdanie stało się bardziej czytelne i wyraźne. Tak samo jak od razu napisałem, że w moim poście jest dla Ciebie test

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

A co do liczby mnogiej to doszliśmy do tego wniosku z @witejus on mi pomógł. Napisał, że murzyni nie mieli paszportów i się jednakowo nazywali oraz mieli po 17 lat a ja u odpisałem, ze byli bystrzejsi od niego i napisałem dlaczego. @nie też tego nie rozumiał wiec liczba mnoga jest zasadna. Murzyni są bystrzejsi od nich oni by pokazali paszporty i wpisali w papier swoje dane. 

Może nie dowidzę, bo nie zauważyłem, żeby kolega też wysnuł wniosek o którym piszesz. Poza tym to najpierw piszesz, że @witejus Ci pomógł, a za chwilę, że sam mu odpisałeś o tym, że "murzyni są bystrzejsi itd...". Takie trochę zaprzeczenie sobie samemu. Żeby to było wyraziste, tym razem wytłuściłem stwierdzenia w Twoim poście, żebyś za chwilę znowu nie piszczał, że coś usunąłem. To jednoznacznie wskazuje, że to Ty ten wniosek wyprowadziłeś, a zatem liczba mnoga nie jest zasadna

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

Ty naprawdę próbujesz mnie pokonać swoją głupotą zmieniłeś senes mojego wpisu bo tak ci się lepiej podobał i potem z tym co zmyśliłeś zacząłeś się kłócić, że nie ma sensu. I jeszcze w to brniesz. 

11 minut temu, witejus napisał(a):

Murzyńskośc wylazła na wierzch z ciebie.

Murzyńskość to wasza cecha. Ty widząc Niemca wyjął byś paszport czy dowód podał wszystkie dane do ankiety a bystry murzyn wali ściemę a wy z @nie się dziwcie bo nie rozumiecie dlaczego.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Murzyńskość to wasza cecha.

Na pewno nasza?zapomniałeś kto i do kogo, o kim mówił?😂, niedołężniku😆

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

bystry murzyn

🤣bystry murzyn😝, bez wątpienia bystrzejszy od ciebie.

Opublikowano
30 minut temu, witejus napisał(a):

Na pewno nasza?zapomniałeś kto i do kogo, o kim mówił?😂, niedołężniku😆

🤣bystry murzyn😝, bez wątpienia bystrzejszy od ciebie.

No jak o kim o was.  Na razie udowodniliśmy obaj razem ja przy twojej pomocy, że jednak od ciebie. Działeś, się nie mają paszportów, że się wszyscy tak samo nazywają i ze mają po 17 lat tak samo @nie więc wyjaśniłem wam.

Nie mogą kraść z rządu to kradną z samorządu. Jak by tak na tvn wpłacali to byście tu sraczki dostali.

Kolejne regiony, kolejne miliony. Ujawniamy, jak samorządowcy z PiS wspierają TV Republika

Opublikowano

Mnie nic tylko tyle piszę, że śa bystrzejsi od was i sami to pokazaliście nie wiedząc dlaczego nie mają paszportów wszyscy tak samo się nazywają i mają po 17 lat i teraz się rzucacie bo wam głupio.

Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał(a):

Jestem w Zakopanym jutro wracam może przejadę przez Kraków zobaczę puki jeszcze istnieje bo coś ma rekordowy dług i może być sprzedany 🙃 ten nowy prezydent z PO też nieźle się bawi w Krakowie ,

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Oj nie trzymasz ciśnienia widać u ciebie radość po wygranej Batyra. Jeśli Niemiec nie wie gdzie odsyłać to idzie po najniższej linii oporu i odsyła do Polski bo oni stąd przyszli do Niemiec i Tusk i Morawiecki doskonale o tym wiedzą i dlatego ani jeden nie odsyłał ani drugi nie odsyła.

Ja nie jestem żadnym rzecznikiem murzynów ty sam pokazałeś, że murzyn bystrzejszy od ciebie bo byliście z @nie zdzwieni, ze oni paszportów nie mają i się nazywają tak samo i mają po 17 ;lat. Wyjaśniłem wam dlaczego.

Weź się zajmij jakąś robotą forum jest dla ciebie upokarzające. Poodkładasz się na każdym kroku ja się z ciebie śmieje a ty się gotujesz. Ewidentnie wyszło, że murzyn jest bystrzejszy od ciebie. Celowo wypierdzieli paszport a ty byś swój pokazał i powiedział gdzie mieszkasz. Murzyn by został ciebie by deportowali. I byś się dziwił dlaczego. Bo przecież murzyn nie wyglądał na 17 lat a ty powiedziałeś prawdę 

Ich trzyma podkręconych cały czas ich propaganda tam szczują, ze Tusk chce ukraść wybory albo uchodźcy się czają za płotem. I oni cały czas tacy nakręceni chodzą.  Atmosfera oblężonej twierdzy ciągle ktoś i coś czyha.

Ustal sam ze sobą jakąś wspólną wersję bo się można pogubić :P. Najpierw twierdzisz, że migranci znaleźli sie w Niemczech z polskimi wizami wydanymi przez Pis, dlatego odsyłają ich do nas. Teraz twierdzisz, że aby ich nie namierzono wyrzucili wszystkie papiery a i tak ich odsyłają do nas bo niby stąd przyszli. Przecież to się kupy nie trzyma.

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Każdy normalny wie, ze nikt nie chce ukraść wyborów ale oni są ciągle szczuci i nakręcani, ze wszyscy na nich czyhają dookoła jak nie z wyborami to uchodźców im naślą i tak w koło. Zastraszony wyborca pisu to dobry wyborca. 

Swoja droga mocno dziwny jest ten strach przed tym liczeniem. W 2019 roku jak stracił pis senat czołowi politycy pis nawoływali by przeliczyć dla świętego spokoju. A nie było żadnych nieprawidłowości. Teraz wyłazi mnóstwo nieprawidłowości liczyć nie można. 

A już hitem jest, ze SN pozostawia protest wyborczy Krzysztofa Kontka oparty na wyliczeniach matematycznych bez odpowiedzi. Nawet go nie oddala. Boją się? Dlaczego nie chcą go oddalić?

Pis wtedy wyśmiano i na tym się skończyło. Czemu teraz PO usilnie kieruje uwagę na te wybory ? Jaki jest cel tego ? I nie mów nic o prawie wyborczym bo do tej pory takiej szopki nie było.

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Jestem w Zakopanym jutro wracam może przejadę przez Kraków zobaczę puki jeszcze istnieje bo coś ma rekordowy dług i może być sprzedany 🙃 ten nowy prezydent z PO też nieźle się bawi w Krakowie ,

Przed Krakowem odbij 30 km na zachód w stronę Śląska 😁.

Opublikowano

wizyta w energylandi to nie jest glupi pomysl-szczegolnie przy dobrej pogodzie..

Godzinę temu, jarecki napisał(a):

jesli pojedziesz autostrada na 7 to niewiele zobaczysz .

a wjazd do miasta w piatek to nie jest dobry pomysl.

jak dlugo na wawelu zygmunta bije dzwon....

wam juz nikt nie chce pozyczac i dlug nie rosnie ??

to patologia kazdego samorzadu..

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, dsbh napisał(a):

Ustal sam ze sobą jakąś wspólną wersję bo się można pogubić :P. Najpierw twierdzisz, że migranci znaleźli sie w Niemczech z polskimi wizami wydanymi przez Pis, dlatego odsyłają ich do nas. Teraz twierdzisz, że aby ich nie namierzono wyrzucili wszystkie papiery a i tak ich odsyłają do nas bo niby stąd przyszli. Przecież to się kupy nie trzyma.

Pis wtedy wyśmiano i na tym się skończyło. Czemu teraz PO usilnie kieruje uwagę na te wybory ? Jaki jest cel tego ? I nie mów nic o prawie wyborczym bo do tej pory takiej szopki nie było.

Przed Krakowem odbij 30 km na zachód w stronę Śląska 😁.

Po co ja mam ustalać wersje jak ty nie przytomny jak ci dwaj. Oni przyjechali do PL na polskiej wizie potem wywalili wszystko do śmietnika albo schowali, chyba ,ze poszli do pracy w PL i pojechali do Niemic. Przecież na granicy PL DE nie musieli okazywać żadnych papierów chyba, że wpadli na kontroli. Gdzie ja piszę, że kogoś namierzono? Ty bredzisz. Nie wiem czy wyrzucali papiery w Polsce czy w Niemczech czy je gdzieś ukrywali. Służbom niemieckim nie przyznawali się kim są tak samo jak polskim by te nie mogły ich deportować do Afryki czy Azji.

Na polskiej wizie wjeżdżali do Shcengen. Notabene w wielu krajach Afryki wizę dostawali bez weryfikacji wiec już tam mogli bajki pisać w papierach. Jak wjechali do Schengen przez Polskę to już mieli na to wywalone chyba ,ze ktoś chciał pracować  Ile razy tłumaczyć tak oczywiste sprawy mozńa?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

tam zarządzali takie urka burka "cfanioki" jak  pa jac , nowocześni przebojowi i teraz jest siara  jak u smoka wawelskiego

a syf, prostactwo  to mnie przeraża, biją sie o  miejsce postojowe w błocie...

Edytowane przez GABBER85
Opublikowano
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Teraz większość miast zadłużona te małe i te duże. Mieszkańcy chcą niskich podatków i dobrze żyć by było fajnie po remontach itd.

Kto kazał zadłużać, kto kazał budować siłownie parkowe za miliony, kto kazał stawiać budki dla naturalnych zapalaczy za setki tysięcy, kto kazał betonować miasto by za chwilę sadzić stare niemieckie drzewa, kto kazał stawiać gipsowe jaja, ławki, pomniki kundli czy inny szajs,  kto kazał oświetlać każdą wiejską drogę, kto każe zmieniać kostkę co 5 lat, kto każe obsadzać miejskie klomby za miliony, kto każe robić rdmonty w budynkach gminnych i miejskich 365 dni w roku przez ostatnie 20 lat????

To jest polityka zakładania i zaciskania sznura na społeczeństwo i zadłużania państwa. Trwa od wejścia do unii i odwrotu nie ma. 

To jest banda. Gdyby właściciel gospodarstwa lub firmy tak zarządzał to po pierwszej racie byłoby po nim.

Ale tu się kredytuje by drenaż i uzależnianie trwało

Opublikowano

26 minut temu, Roman176 napisał(a):

Czekaj, czekaj..... nie uciekaj mi od tematu biedronki.

Napisałeś że 

W dniu 25.06.2025 o 17:48, Roman176 napisał(a):

serio propo powiedz mi czy np. biedronka zarobiła 60mld  ile z tego ma statystyczny Polak ? i dlaczego nasi tak pieknie sie chwalą rosnącym pkb ? tylko statystyczny Polak nie widzi z tego ani złotówki ? jak świnia niebo to dobrobyt Polaka ? 

Kiedy biedronka zarobiła 60 mld? Co według ciebie znaczy "zarobiła"? 

• Haha 1