Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

degenerata większego od ciebie niema porównujesz człowieka z Afryki do dzieci brawo 

nie ma żadnej różnicy. Darmocha degeneruje wszystkich jednakowo.

6 minut temu, Roman176 napisał(a):

ile odłożyłeś ? 

ja nie odkładam tylko inwestuje. 

Opublikowano
5 godzin temu, nie napisał(a):

Iran właśnie zaatakował bazy amerykańskie w Katarze i w Iraku - czyli konflikt na Bliskim Wschodzie eskaluje. 

Może by i eskalował, gdyby USA baz w Katarze nie ewakuowało wcześniej.🤣 Atak na nie był widać pewny i brany pod uwagę. No i opowieści że B-2 to jeszcze nie wiadomo dokąd polecą, bo może do Kataru a może dalej a może do lasu. 😂

Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ile ty zarobiłeś na siebie ? 

Całkiem sporo.

5 godzin temu, Desperado napisał(a):

Przestań tyle żreć, bo nawet do mojego wieku nie dociągniesz.   xD

Nie jadam zbyt dużo 🤷

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, witejus napisał(a):

My?😝 to tobie i sekcie piana z jadem kapie z p...ka

domagające liczenia głosów, już policzonych🤣. Zachowujecie się, wasza sekta, podjudzana przez Giertycha, jak np przegrana drużyna piłki nożnej, która po przegranym meczu domaga się ponownego policzenia goli i powtórnego rozegrania meczu, bo oni przegrali.😆

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Przeciągnie batem po grzbiecie i zasadzi kopa ,,lud trzeba trzymać krótko"

Nikt tak tutaj się nie zaorze jak ty. Choć czasami @nieci dorównuje. Tak to się cieszycie tak toczysz pianę z radości. Człowieku już ci pisałem tobie na stare lata to miskę kijem będą podsuwać Żółć jad i zgorzknienie.

Twój przykład z meczem jest głupi. W meczach jest WAR. Poza tym jak były liczone głosy to widać. 

9 godzin temu, nie napisał(a):

Marek Gaweł (w odpowiedzi do rzecznika rządu)

Taak? To rzuć ręcznik na ring, co? Alfons , Gangus , oszust i kibol , bez względu na formę , nie  może objąć tego stołka!  Jeżeli nic innego nie zadziala , trzeba zastrzelić! tak się zastanawiam - te kilka lat w polityce az tak Was sp***doliło , by nie widzieć i nie rozumieć?

peowska nienawiść zbiera swoje żniwo, zabicie rosiaka nic ich nie nauczyło

Nawrocki wygrał ale nie dlatego, ze był doskonały. Po prostu pomogli mu koalicjanci partii Trzaskowskiego. A te wszystkie przymioty które wypisałeś. No cóż to Nawrockiemu nie pomoże. Każdy kraj będzie czytał jego dossier. Chluby to nie da. Teraz jeszcze te zamieszanie z wyborami. DO kogo on pojedzie. Dudę mało kto sensowny zapraszał. A teraz za 3 lata Trump wyleczy USA z republikańskiego prezydenta i nawet w Białym Domu nie będą czekać  Naprawdę nie ma się z czego cieszyć. 

9 godzin temu, nie napisał(a):

nie potrafią wygrać i nie potrafią przegrać peowskie oszołomy

Następny zadowolony z wygranej się pieni.

9 godzin temu, Desperado napisał(a):

Żeby to jeszcze była mądra sekta, i mówią że są alytą.  :P

Serio wierzysz w te dyrdymały bo tak ci koleżanka Zera powiedziała?

8 godzin temu, dsbh napisał(a):

Nie denerwuj się. Twój kolega Giertych kieruje sprawę do sądu bodajże. Zobaczymy kto ma rację. Manowska czy on.

Igrzyska trwają 🤣.

Ja się nie mam czym tu denerwować. Tyle razy pisałem nie liczę na żadną zmianę wyniku. Ba nawet w to nie wierzę, że aż tyle głosów jest źle policzonych. Ale powinno być to sprawdzone dla przede wszystkim porządku i ugrania winnych. A dwa wyciągnięcia wniosków na przyszłość co do samego liczenia i być może wprowadzenia maszyn jak w wielu krajach.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 godzin temu, Ulman napisał(a):

Skoro pracowali po 3pln a pis "dał" po 16 to w ciągu kilku lat średnia płaca powinna wzrosnąć może nie 5x ale niech będzie że  3 razy. Możesz pokazać takie dane?

3 raz ci pisze że chodziło o umowy inne niż o pracę więc jak mogło mieć to wpływ na średnia skoro to był mały odsetek osób i taka dyskusja z toba

Socjal degeneruje?

Przecież po wprowadzeniu 500+ bezrobocie tylko malało.

Masz swoje teorie chłopskiego rozumu nie poparte niczym. współczuję 

• Haha 1
Opublikowano

Nie ośmieszaj się Piszesz głupoty których nawet szkoda czasu komentować. Wszystko na odwrót pojmujesz.

Nawet jak będzie mały odsetek osób to i tak ma to wpływ na średnią wszystkich itd itd. 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Nie ośmieszaj się Piszesz głupoty których nawet szkoda czasu komentować. Wszystko na odwrót pojmujesz.

Nawet jak będzie mały odsetek osób to i tak ma to wpływ na średnią wszystkich itd itd. 

przecież na umowy zlecenie/ dzieło pracuje kilka procent z ogółu więc jak miało to mieć to wpływ na średnia żeby wzrosła 5 krotnie jak on tam pisał? HALO

Opublikowano

W temacie liczenia głosów to.... u mnie komisja gdzie było wiadomo że i tak wygra Nawrocki przewodniczący PSL, członek SLD nie mieszkaniec gminy, mąż zaufania przejechała z Kraśnika, sąsiednie gminy podobnie i oni się mylili???mam słuchać Giertycha który z katolika Liga polskich rodzin twórca Młodzieży Wszechpolskiej stał się tęczowym 😀😀😀 bo jakiś koleś po pijaku se coś w internecie napisał... albo drugi patostrmer dał cynk Tuskowi na Nawrockiego dla mnie KO za takie zagrania traci wiarygodność...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Na śmieciówkach pracuje sporo ludzi poza tym wzrosła znacząco płaca minimalna płacona z umowy o pracę którą to podnosił pis. A w ślad za nią wzrosłą znacząco składka na zus bo dwukrotnie. Pis też znacząco podniósł składkę zdrowotną a matoły z konfy poparły Nawrockiego. Cyrk.

Teraz, Wiesio80 napisał(a):

W temacie liczenia głosów to.... u mnie komisja gdzie było wiadomo że i tak wygra Nawrocki przewodniczący PSL, członek SLD nie mieszkaniec gminy, mąż zaufania przejechała z Kraśnika, sąsiednie gminy podobnie i oni się mylili???mam słuchać Giertycha który z katolika Liga polskich rodzin twórca Młodzieży Wszechpolskiej stał się tęczowym 😀😀😀 bo jakiś koleś po pijaku se coś w internecie napisał... albo drugi patostrmer dał cynk Tuskowi na Nawrockiego dla mnie KO za takie zagrania traci wiarygodność...

Jak dla ciebie KO może tracić wiarygodność jak ty głosujesz na pis. Takie wpisy są zabawne. Wyborca jednej partii krytykuje partę na którą być może nigdy w życiu nie głosował i nie zagłosuje i mówi, że tracą jego wiarygodność. Komu ten bełkot?

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Nikt tak tutaj się nie zaorze jak ty

Ty uwielbiasz orać, cokolwiek to znaczy.

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

W meczach jest WAR. Poza tym jak były liczone głosy to widać. 

Wyskoczyłeś z tym warem jak Filip z konopi, w wyborach byli wasi , przewodniczący, członkowie, mężowie i żony zaufania😝, to musieliście największych kretynów do tych komisji powsadzać?to jacyś półanalfabeci, jak ty i jacuś, co nie rozróżniają nazwisk?

Z ostatniej chwili, Giertych ma złożyć zawiadomienie do Bodnarenki, że Pis ukradł protesty Giertychowi🤣😝😆, circus de Pologne🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Na śmieciówkach pracuje sporo ludzi poza tym wzrosła znacząco płaca minimalna płacona z umowy o pracę którą to podnosił pis. A w ślad za nią wzrosłą znacząco składka na zus bo dwukrotnie. Pis też znacząco podniósł składkę zdrowotną a matoły z konfy poparły Nawrockiego. Cyrk.

Jak dla ciebie KO może tracić wiarygodność jak ty głosujesz na pis. Takie wpisy są zabawne. Wyborca jednej partii krytykuje partę na którą być może nigdy w życiu nie głosował i nie zagłosuje i mówi, że tracą jego wiarygodność. Komu ten bełkot?

A Tobie można krytykować inną partię na którą nie głosujesz 🤔 pojebało Cię do reszty 🤔

• Like 3
Opublikowano

a kwasniewski i sld -wicia na nich gosowales kiedys 😂

11 godzin temu, binek napisał(a):

Taaa bo ty tam byłeś i słyszałeś 🤣 Co nie zmienia faktu że skończyła jak skończyła, czego efektem była zupełna degrengolada systemu

a to ty byles i szlyszales .szacun  wtedy do paryza dojechac to nie bylo to co dzisiaj 🤣

ile razy czytales, to co lem powiedzial o internautach-mam nadzieje, ze choc o tym wiesz ze tego nigdy nie powiedzial ..

11 godzin temu, Mateusz1q napisał(a):

pamiętam jaki kwik był jak PiS wprowadził minimalne wynagrodzenie na umowach innych niż o pracę. wcześniej ludzie zarabiali po 3 zł/h na umowie zlecenie, nagle trzeba było dać 15 i państwo żyło, wzrost PKB był rekordowy. może padło kilka januszeksów które opierały się tylko na wyzysku. ale ta reforma była czymś cudownym 

ja 3 zl zarabialem w 94..

wtedy to nawet pare zer wiecej .czlowiek byl milionerem 🤣

11 godzin temu, witejus napisał(a):

I pracowali po 36 godzin np w ochronie, sam rozmawiałem na ten temat z emerytem.

36 to amator .. albo praca albo 36 godzin.. a opowiadal jak to wyglada ?? 

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

...bierz wypłatę ...trzydziestego...

Nie ma za co...🤭

No to zależy...od punktu widzenia...

ja biore 26 i nie zawsze do 30 wystarczy ,nie wspominajac o 31 

9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

a mi się wydaje ze nie , tylko ty masz problem  poszukaj rzutki baranie 

masz tu twoje klimaty 

https://www.facebook.com/share/r/174tgVdopd/

po polsku napisz. albo nawet po niemiecku o co ci chodzi ??

to ten pozar ?? albo daj link jaki.

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

nie ogladza rodeo po nocach jak prezes  ?? on jest milosnikiem dzikiego zachodu i filmu broeback  mountain.

wtedy bys wiedzial ze szamani naprawde to robili -podobnie jak ksieza o deszcz sie modlili

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

Przecież po wprowadzeniu 500+ bezrobocie tylko malało.

Masz swoje teorie chłopskiego rozumu nie poparte niczym. współczuję 

Booooo było co raz mniej ludzi do pracy? Nie ważne to 500 bo demografia silniejsza od tego i tak postawi na swoim.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał(a):

a 3 zl zarabialem w 94..

Etat podporucznik- dowódca plutonu. Tysiąc PLN uposażenia. Aaaaa to łącznie z dodatkiem za służbę w jednostkach PKU (pierwsza kolejność użycia)

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

a kwasniewski i sld -wicia na nich gosowales kiedys

Skąd ty niedołęgo umysłowy i fizyczny możesz wiedzieć na kogo i czy głosowałem, ty do dziś na jemu podobnych, czerwonych, głosujesz.

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

zgadnijcie jakiej partii to jest wyborca ??

Po tobie wiadomo bez zgadywania

9 minut temu, jacus napisał(a):

ja biore 26 i nie zawsze do 30 wystarczy ,nie wspominajac o 31 

Cieniutka ta wypłata

10 minut temu, jacus napisał(a):

a opowiadal jak to wyglada ?

Opowiadał, a wyglądał marnie

11 minut temu, jacus napisał(a):

ile razy czytales, to co lem powiedzial o internautach-mam nadzieje, ze choc o tym wiesz ze tego nigdy nie powiedzial ..

Tak wygląda twoje ,,wykształcenie" półanalfabety, było siedzieć cicho to by tylko rodzina i sąsiedzi wiedzieli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v