Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ja... i temu dach się zawalił tyle tych tartaków znasz i tych fachowców  🤣

u mnie firma jest legalna ..syn ma działalność zgłoszona dziecko 

potrafisz to pojąć 🤪

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
49 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Leży wszystko rozjebane po podwórku. Nawet w mapach google widać pierdolnik z satelity. Jak chcesz znaleźć gdzie mieszka największy zmyślak na AF to włącz google maps w okolicach Filipowa z kosmosu widać ten jego tartak kantówke i oflisy.

Ty nie czytaj tych jego zmyslonych opowieści. Pisze czego to nie ma a ciagniki porozpierdalane jak u Gienka w Plutyczach.

Na czarno pare desek przetrze i tartak. Ciekawe co na to inspekcja pracy.

Moze zadzwonić niech zerkną? Taki madry to na pewno wszystko na legalu🤣🤣🤣

Skończy się pierdolenie głupot po internetach jak geszeft zamkną i doładują kare.

Nie tylko kogoś obsmarowywać i zgrywać biznesmena.🤢🤢🤮

Ojojoj już chcesz podpierdalać? Można się kłócić ale podpierdalać. Jakie to pisowskie. U nas na wsi teraz też jeden z pisu się wprowadził i nawet z pisiorami koty drze ale ostatnio jego podpierdolili bo dom rozebrał i eternit wywalił na pole. A wcześniej na wsi podpierdalania nie było nawet jak się kłócili.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ojojoj już chcesz podpierdalać? Można się kłócić ale podpierdalać. Jakie to pisowskie. U nas na wsi teraz też jeden z pisu się wprowadził i nawet z pisiorami koty drze ale ostatnio jego podpierdolili bo dom rozebrał i eternit wywalił na pole. A wcześniej na wsi podpierdalania nie było nawet jak się kłócili.

Nie mam zamiaru. Szkoda czasu na takiego żałosnego zakłamanego dziada.

Opublikowano (edytowane)

sam jesteś dziadem i to widać na fotkach ...piszesz trafnie o sobie 🤣

połamane graty z PRL 🤣..podpowiem ci synek widać na gogle moje 500 m ogrodzenia z klinkieru i bramy na pilota ...coś  2 tys m2 dachu na budynkach ,wszystko blacha i blachodachówka ....więc otwórz gały 

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie mam zamiaru. Szkoda czasu na takiego żałosnego zakłamanego dziada.

Co to za chory psychicznie człowiek?

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

sam jesteś dziadem i to widać na fotkach ...piszesz trafnie o sobie 🤣

połamane graty z PRL 🤣..podpowiem ci synek widać na gogle moje 500 m ogrodzenia z klinkieru i bramy na pilota ...coś  2 tys m2 dachu na budynkach ,wszystko blacha i blachodachówka ....więc otwórz gały 

A widzisz. Mi też na dachówkę brakło.

Szwagier 20 lat temu dachówkę że Szwecji na dach położył, chałupę sprzedał a ta wygląda jakby wczoraj kładziona.

My dalej biedni🤣

Przy jacusiu Pany, przy innych dziady🤭

Opublikowano (edytowane)

ja to na szopie na drzewo mam blachodachówke 🤣....idą takie filozofy robić za najniższą krajową bo nie mają głowy do gospodarki a na af Wielki co to nie on 

Opublikowano

No nie można mieć wszystkiego. Zwłaszcza jak wytrzymałość więźby budzi wątpliwości

Opublikowano

Ważne żeby cieszyć tym co się ma .

A za najniższą krajową też ktoś musi robić 

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja to na szopie na drzewo mam blachodachówke 🤣....idą takie filozofy robić za najniższą krajową bo nie mają głowy do gospodarki a na af Wielki co to nie on 

A ty ile płacisz pracownikom 10 zł mają na godzinę? 

Opublikowano (edytowane)

no idzie jeden z drugim robić za parobasa bo się nie nadaje do niczego i doprowadza gospodarkę do ruiny 😲

Kto dziś będzie robił za 10  zł chłopie 

Opublikowano (edytowane)

Właśnie o to chodzi że w tartaku jest strasznie przejebana robota i raczej nikt o zdrowych zmysłach nie chce tam pracować. Przynajmniej tak jest u nas, a w moich stronach jest Zagłębie tartaków 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano

ja nie robię tyle ..dwa trzy dachy w rok.. i jakieś tam usługi przetarcia jak mi pasuje ..pracownik jest na dwóch gospodarstwach i działalności ...generalnie to syn zatrudnia nie ja obecnie ...ja to tylko dyrektor 😲

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Masz nasrano we łbie kłamco żałosny.

Skończył byś te swoje pierdolety bo żal dupe sciska.

co tak brzydko się wyrażasz o sobie ...doprowadziłes budy do ruiny i ca ja winny 🤣

Screenshot_20250622-195322.png

zobacz se synek ...drewutnia 

wstawiałem to już kiedyś ..potrafisz to pojąć ....obserwuj z satelity może dojrzysz 🤣🤣🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v