Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie opowiadaj tu już  swoim pierdolniku 🤪

Pochwal się cieciu jeden. Wyjdź na tą rozpierdoloną drogę i cyknij pare fotek gospodarzu swojego cudownego majątku.

Stary chłop a głupi jak buc. 

Siedzieć w necie i obsrywać innych samemu gówno mając. 

Zgrywa biznesmena bo przetrze pare desek w krzakach na zadupiu🤦‍♂️

Tartak🤣🤣🤣

nie opowiadaj tu już  swoim pierdolniku 🤪

Pochwal się cieciu jeden. Wyjdź na tą rozpierdoloną drogę i cyknij pare fotek gospodarzu swojego cudownego majątku.

Stary chłop a głupi jak buc. 

Siedzieć w necie i obsrywać innych samemu gówno mając. 

Zgrywa biznesmena bo przetrze pare desek w krzakach na zadupiu🤦‍♂️

Tartak🤣🤣🤣

Moja kuzynka była u twojej córki na weselu. Musze zapytać czy na żywo też taki głupi-mądry jesteś.

Moja kuzynka była u twojej córki na weselu. Musze zapytać czy na żywo też taki głupi-mądry jesteś.

Opublikowano
52 minuty temu, galan99 napisał(a):

Platfusy są jak SZKIELETOR .

Taaaa, yntylykt  zatrzymany na poziomie bajek dla małolatów.....😂. Jak tam dziś poziom odstępstwa od normy psychicznej? Na moje oko 8 galanów i jeden kaftan. 

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

poudawaj że coś wiesz ..może kto łyknie 🤣🤣🤣..LOooo jak pięknie u mnie ..zoba jakie nowoczesne graty mom ...🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20250331-143204 (1).png

Screenshot_20250331-162537 (2).png

No tak no i co z tego?

Troche stare z google bo tam jest nowy dach położony.

Przetrząsatka jest na sprzedaż. Może chcesz kupić?

Teraz wyjdź i zrób zdjęcie swojego pierdolnika.

6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

poudawaj że coś wiesz ..może kto łyknie 🤣🤣🤣..LOooo jak pięknie u mnie ..zoba jakie nowoczesne graty mom ...🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20250331-143204 (1).png

Screenshot_20250331-162537 (2).png

No tak no i co z tego?

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Będe budynki ciotkom i wujkom naprawiał. Chyba by mnie pojebało.

Jak się zawali na co czekasz to i tak będziesz musiał ciotkom i wujkom sprzątać czy wspólny gruz i pierdolnik dalej będzie leżał i bedziesz czekał aż zgnije się rozsypie czy jak? Na to jest proste lekarstwo. Składasz ciotkom wujkom konkretną ofertę i robisz z tym co chcesz. Bo nawet życząc ci 100 lat to czekać aż ten problem zniknie sam to ty nie doczekasz.

Opublikowano

przecież obiecałeś że ty wstawisz 🤣🤣🤣🤣🤣

Nie mam co robić. Jeździć po mankketnikach i fotki robić. Na takie zadupie to pewnie samochód google nie dotarł.

Kilka miesięcy  temu przejeżdżałem obok ciebie jak stałeś ze swoim parobasem przy drodze. Jeszcze się gapiłeś jak szpak w c*pe.

Ruch kierownicą i jednego idiote mniej 🤣🤣🤣.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

co ma pisać ,durnia klei że to nie jego ...we wszystkim taki mądry i wszystkich zna  a na podwórku syf kila i mogiła 🤪..no to podaj adres konfabulancie od siedmiu boleści ...ja do asfaltu mam 50 m od głównego  wiazdu a za tartakiem 200m do asfaltu ...więc pierdu pierdu i nie jedu 🤪🤣🤣🤣🤣🤣...więc dawaj inne bajeczki bo te są słabe 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

No tak no i co z tego?

Ten syf na zdjęciach to twoja gospodarka?

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jak się zawali na co czekasz to i tak będziesz musiał ciotkom i wujkom sprzątać czy wspólny gruz i pierdolnik dalej będzie leżał i bedziesz czekał aż zgnije się rozsypie czy jak? Na to jest proste lekarstwo. Składasz ciotkom wujkom konkretną ofertę i robisz z tym co chcesz. Bo nawet życząc ci 100 lat to czekać aż ten problem zniknie sam to ty nie doczekasz.

Grunt jest mój. Nie mieszkam tam, nie ma hodowli, stoi pare maszyn. Chcieli po 100 tys. Jedyne co to wygląda kijowo. Szczerze wisi mi to. 

Jak się zawali i będzie stwarzać zagrozenie  to będzie trzeba usunąć. Wysyłam pisma polecone o rozbiórke i do powiatu o pozwolenie i tyle. Jakiś ciężki sprzęt, wywiezie się wszystko w pizdu i tyle.

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Grunt jest mój. Nie mieszkam tam, nie ma hodowli, stoi pare maszyn. Chcieli po 100 tys. Jedyne co to wygląda kijowo. Szczerze wisi mi to. 

Jak się zawali i będzie stwarzać zagrozenie  to będzie trzeba usunąć. Wysyłam pisma polecone o rozbiórke i do powiatu o pozwolenie i tyle. Jakiś ciężki sprzęt, wywiezie się wszystko w pizdu i tyle.

5 minut temu, Ulman napisał(a):

Moja jest wstawiona pogodzie.

5 minut temu, Ulman napisał(a):

Moja jest wstawiona pogodzie.

Opublikowano (edytowane)

największy mądrala kiedyś  tu opisywał jak można tu udawać nie wiadomo kogo i właśnie to robi 🤣🤣🤣

chcieli to i tak będziesz to spłacał ...żona ponoc prawniczka nie wytłumaczyła ci tego 🤣....to że to się zawali do czego doprowadziłes nie ma żadnego wpływu na kwotę spłaty 

10 minut temu, Ulman napisał(a):

jego 🤣

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jakiś ciężki sprzęt, wywiezie się wszystko w pizdu i tyle.

ludzie jeszcze chętnie przygarną gruz jak teren będą chcieli podnieść lub utwardzić 

Opublikowano

Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Rok, dwa się ogarnie. Ja mam już 44 lata, prace, w miare zarabiam, żona tak samo, jeden syn, troche problemów zdrowotnych nie ma co się rzucać.

Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Rok, dwa się ogarnie. Ja mam już 44 lata, prace, w miare zarabiam, żona tak samo, jeden syn, troche problemów zdrowotnych nie ma co się rzucać.

Opublikowano
4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Taki pomysł był tylko upadł ze względów ochrony danych osobowych.

Z drugiej strony widząc jak działają kamery/monitoring,  łatwość z jaką można to zagłuszyć to będzie jeszcze większy burdel. Kamera zatnie się na 5 minut i już zaraz będzie protest że wybory w tej komisji są sfałszowane.

Bardziej mi chodziło o kamery w czasie liczenia głosów. W czasie samego głosowania od porządku jest policja. Ponadto masz rację. Jedna kamera to za mało. Wspomniane wcześniej RODO też można by obejść bo członkowie komisji, musieli by wyrazić zgodę na filmowanie. Nie wyrażą zgody, nie pracują w komisji.

4 godziny temu, galan99 napisał(a):

Wiatraki dopiszą jeszcze do tego wymogu i będzie kwiczał ten co zgodził się na postawienie na własnej działce . 

Domagamy się szybko dopisania Wiatraków 10 lat od postawienie i rozbiórka na koszt właściciela działki . Petycje do Giertycha .

Podejrzewam że jeżeli to wejdzie w życie to masa ludzi zrezygnuje z fotowoltaiki. Tym bardziej że za kilka lat wygasają umowy na starych zasadach. 

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może wprowadzić jakoś większą odpowiedzialność ludzi w komisjach czy brać po prostu jakiś mądrzejszych🤷‍♂️. Zmniejszyć ilość komisji kosztem jakości.

Nie wiem o co tu chodzi i jak można być tak głupim żebyb w komisji gdzie było 1600 głosów i dwóch kandydatów, źle policzyć i narobić takich głupot. To co wyprawia się w parlamentarnych albo samorządowych?

Rozumiem że tam w komisji przewodniczącym byli ludzie z Lewicy i PO ale jak można być tak głupim?

W innej komisji jeszcze jakaś głupia baba mówi że widziała że jest źle wpisywane  ale nic nie mówiła🤦‍♂️. Przecież za to są paragrafy.

Dwa rozwiązania. Albo w komisjach pracowali kretyni albo działania celowe, ukierunkowane na ewentualną przegraną ich kandydata. Obstawiam to drugie.

Na marginesie. Co najlepiej wychodzi obecnemu premierowi ? Igrzyska. Właśnie trwają.

2 godziny temu, mirro napisał(a):

W czwartki i piątki ścigam PeOwców. Wtorki i środy PiSowców. Podzieli się to na grupy, żeby było łatwiej.🤣

A reszta dni wolne czy ścigasz resztę :ph34r: ?

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Było i się skończyło co zapamiętamy nic bo nic nie było . Zapomniałbym było jazda w drugim wagonie .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „TVP3 別 3 LUBUIN LINK w KOMENTARZU LUBLIN.TVP.PL Polskakończy Polska kończy prezydencję w Radzie UE”

To już ? Ale ten czas szybko leci. To czekamy na sukcesy :ph34r:.

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie niczyje tylko 33,33% moje a reszta po tyle ojca rodzeństwa. Z resztą komu ja się tłumacze🤦‍♂️

Możesz jechać zrobić nowsze zdjęcia bo jeszcze bardziej się zapadło i mam nadzieje że za rok po zimie szlag trafi i będzie można rozbierać.

Tam jest tylko jeden budynek czy więcej ? Masa ludzi kupuje takie siedliska. Wystarczy popatrzeć na YT gdzie publikują filmy z remontów i z życia codziennego.

Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

image.png

wpadnij do mnie pod bramę od strony tartaku to se zrobisz kilka fotek konfabulancie 😲🤣

z czym do ludzi   konfabulancie ...ze zwidami 😲🤪..z tym złomem z poprzedniej epoki i zawalonymi budami 

To zdjęcie już było kilka razy. Masz może inne :ph34r: ? Pokaż ten tartak. O właśnie. Po ile u Ciebie calówka i łata ?

Opublikowano

sprzedaje swoje drewno tylko w zamówieniach na całą więźbę i czasem robię więźby i kryje ....albo samo krycie kwestia klienta i dogadania ...detalu kantówki czy szalowki nie sprzedaje bo to gówniany interes 

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

To się dowiedziałem. Czyli wyrzucasz zrzyny zamiast przerabiać ? To ile za metr kantówki ?

Leży wszystko rozjebane po podwórku. Nawet w mapach google widać pierdolnik z satelity. Jak chcesz znaleźć gdzie mieszka największy zmyślak na AF to włącz google maps w okolicach Filipowa z kosmosu widać ten jego tartak kantówke i oflisy.

Ty nie czytaj tych jego zmyslonych opowieści. Pisze czego to nie ma a ciagniki porozpierdalane jak u Gienka w Plutyczach.

Na czarno pare desek przetrze i tartak. Ciekawe co na to inspekcja pracy.

Moze zadzwonić niech zerkną? Taki madry to na pewno wszystko na legalu🤣🤣🤣

Skończy się pierdolenie głupot po internetach jak geszeft zamkną i doładują kare.

Nie tylko kogoś obsmarowywać i zgrywać biznesmena.🤢🤢🤮

Opublikowano (edytowane)

no to poka te mapy 🤣🤣🤣🤣

nimom żadnej kantówki i oflisow  dziecko ..

we no  zadzwoń ..proszę cię 🤣🤣🤣🤣🤣🤣...zobacz jaki złom mom i  rozwalony garaż 

Screenshot_20231204-104526 (1) (1) (1) (1).png

plutycze to u ciebie jak UJ i to przy drodze 🤣🤣

Opublikowano

Sram na twoje podwórko i porozpierdalane tam drewno bo ja nie jestem jak ty zmyslakiem i kaprawym dziadem.

Następnym razem jak będe obok ciebie jechał a będziesz stał przy drodze i sie gapił jak szpak w pizde, to ci po nogach przejade to moze zauważysz i spojrzysz.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, GABBER85 napisał(a):

orientacyjnie ile teraz 1m3 wieźby  immpregnowanej

Z tego co się orientuję w moich rejonach średnio 1200 zł nie impregnowane. Calówka szalunkowa 700-750 zł. Zrzyny typowy opał a w sumie rozpałka sosnowa 130 zł za metr. Typowy opał dębowy od 230 zł za w wałkach do 450 zł za pocięte i połupane. 

5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Leży wszystko rozjebane po podwórku. Nawet w mapach google widać pierdolnik z satelity. Jak chcesz znaleźć gdzie mieszka największy zmyślak na AF to włącz google maps w okolicach Filipowa z kosmosu widać ten jego tartak kantówke i oflisy.

Ty nie czytaj tych jego zmyslonych opowieści. Pisze czego to nie ma a ciagniki porozpierdalane jak u Gienka w Plutyczach.

Na czarno pare desek przetrze i tartak. Ciekawe co na to inspekcja pracy.

Moze zadzwonić niech zerkną? Taki madry to na pewno wszystko na legalu🤣🤣🤣

Skończy się pierdolenie głupot po internetach jak geszeft zamkną i doładują kare.

Nie tylko kogoś obsmarowywać i zgrywać biznesmena.🤢🤢🤮

Chcę porównać z moimi okolicami ale widzę że to tajemnica. Ponadto jeżeli ktoś wyrzuca zrzyny zamiast przerobić na deskę to interes po h..u.

No i wolał bym kupić w jednym miejscu wszystko, niż bujać się w kilku miejscach po kantówkę, deskę czy łaty.

Opublikowano
6 minut temu, dsbh napisał(a):

Z tego co się orientuję w moich rejonach średnio 1200 zł nie impregnowane. Calówka szalunkowa 700-750 zł. Zrzyny typowy opał a w sumie rozpałka sosnowa 130 zł za metr. Typowy opał dębowy od 230 zł za w wałkach do 450 zł za pocięte i połupane. 

Chcę porównać z moimi okolicami ale widzę że to tajemnica. Ponadto jeżeli ktoś wyrzuca zrzyny zamiast przerobić na deskę to interes po h..u.

No i wolał bym kupić w jednym miejscu wszystko, niż bujać się w kilku miejscach po kantówkę, deskę czy łaty.

U mnie w okolicy tak samo. Są porzadne tartaki gdzie dajesz liste materiału jakiego chcesz, do tego mogą ci zaimpregnować ciśnieniowo. Za jakiś czas odbierasz albo nawet ci przywożą i tyle. Na miejscu masz stosy różnych desek czy łat od ręki możesz powybierać. Cen powiem ci że za bardzo nie znam. Jeżeli chcesz mogę ci dać namiary to mógł byś zadzwonić i sprawdzić. W okolicy Suwałk Olecka jest tego nawet sporo i to są konkretne firmy naprawde fachowe.

Są też takie dziad firmy jak ten wyzej co tną coś tam po krzakach na czarno tnie rozyebanym trakiem gdzie robi w opór odpadu, ale to co raz mniej już.