Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Ale to nie zupełnie żadnego związku z siłą nabywczą wiec nie brnij dalej bo się zaorzesz. Wyliczenie średniej  to jedyne co ma sens. Każdy normalny człowiek tak robi. 

No to podasz w jakiej wiosce mieszkam czy znowu coś stoi na przeszkodzie? 

Ty se licz i z 10 lat ja liczę co zarobię w danym roku i co w tym roku mogę kupić .

Mieszkasz tam gdzie wrony zawracają .

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Ty se licz i z 10 lat ja liczę co zarobię w danym roku i co w tym roku mogę kupić .

Mieszkasz tam gdzie wrony zawracają .

I dlatego taki ekonomista jak ty robi jako parobek u niemcocha ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Nie umiesz liczyć więc dziadujesz i musisz niemca dorabiać. 

Co nie umiem liczyć ?.

Inaczej ja będę sprzedawał pszenicę po 1000 zł w tym roku .

Ty będziesz po 600 zł w tym roku i kto więcej kupi  nawozu .

Tak samo w następnym roku . Kto będzie dziadem ten co sprzedaje po 600 zł . 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jakbyś umiał liczyć to byś miał z swojego i nie musiał byś wroga zza zachodniej granicy dorabiać ...

Mam swojego wystarczająco  a kto zabrania zarabiać zagranicą .

Widać i słychać jak wyłażą na protesty na drogi i zatruwają życie ludziom .

Tak rolnicy liczą średnią z lat że komorniki ich licytują .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Co nie umiem liczyć ?.

Inaczej ja będę sprzedawał pszenicę po 1000 zł w tym roku .

Ty będziesz po 600 zł w tym roku i kto więcej kupi  nawozu .

Tak samo w następnym roku . Kto będzie dziadem ten co sprzedaje po 600 zł . 

Ty naprawdę nie umiesz liczyć. Co ma do tego nawóz i dlaczego mieszasz dwa cykle produkcyjne? Ty myslisz jak ciemny chłopek 40 lat temu. Ile ja za meter kupie ropy , cementu albo prosiaków. Ci co tak liczyli to albo już ich nie ma albo sa dziadami. 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja ja Herr Hans mein Arbeitgeber xD

Zobaczymy do jesieni jak będą płakać i  Ministra błagać żeby pomagał bo na zero nie wychodzą tak liczą średnią .

• Haha 1
Opublikowano

Dramat rodziny z Warszawy. Policja odebrała i umieściła w rodzinie zastępczej trzyletnią Lenę i czteromiesięcznego Oskara. Cztery dni później chłopiec zmarł. Jak to możliwe? Rodzeństwo odebrano, gdy matka dzieci trafiła do więzienia za nieopłacone mandaty. Dziećmi mogła zaopiekować się prababcia, babcia czy ojciec, ale zdecydowano się na radykalne rozwiązanie. Materiał "Interwencji".

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-06-20/interwencja-zabrali-i-umiescili-w-rodzinie-zastepczej-cztery-dni-pozniej-doszlo-do-tragedii/

gdy trzeba odebrać dziecko patologii to sądu nie ma

Opublikowano

taka SZYCHA i laptopa nie ma żeby wziąć ze sobą 😂😂  A może na łańcuchu bedziesz chodził i w kagańcu żebyś nieszczekał i nie ujadał do ludzi ?? 🤣

a może  ynternet masz przez kabel .. od telefonu  HAHA 😂 

tee  SZYCHA    amoże ty masz ynternet na dyskietke?

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

markowe buty już nie kosztują miesięcznej pensji itd.

Aaaa jakie buty z Chin kosztowały miesięczna pensję?🤣

Opublikowano
3 godziny temu, dsbh napisał(a):

Następnym razem zanim coś napiszesz, sprawdź czy ma sens, pomijając już że każde zdanie zaczynamy z dużej litery.

Za dużo wymagasz od półanalfabety.

Opublikowano
12 minut temu, GABBER85 napisał(a):

taka SZYCHA i laptopa nie ma żeby wziąć ze sobą 😂😂  A może na łańcuchu bedziesz chodził i w kagańcu żebyś nieszczekał i nie ujadał do ludzi ?? 🤣

Przez kabel to ty jesteś SZYCHA😂

Opublikowano
18 minut temu, GABBER85 napisał(a):

taka SZYCHA i laptopa nie ma żeby wziąć ze sobą 😂

Najpierw musiałby się nauczyć nim posługiwać, ale to przerasta możliwości tego półanalfabety.

Opublikowano

na przyladzie tych dwoch swirow widac upadek lecznictwa w kieleckim, zreszta tam wszystko upadlo..

tyle lat uplynelo od 1918 ale bezblednie mozna poznac granice.wystarczy po domach popatrzec. przepasc cywilizacyjna kilka kilometrow od krakowa..

36 minut temu, witejus napisał(a):

Najlepiej tam zostań , świniopasie.

nie pij tyle ..sam sobie swiadectwo wystawiasz.

29 minut temu, GABBER85 napisał(a):

no internet mam przez kabel 🤣

20 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaa jakie buty z Chin kosztowały miesięczna pensję?🤣

a w czasach prl-u ile kosztowaly adidasy w pewex-ie ??

nie wiem czy one byly juz wtedy z chin ?? watpie.predzej jakas malezja,indonezja,meksyk 

na paczkach z hameryki od wujka najlepiej widac bylo upadek amerykanskiej gospodarki..

ciuchy z wol-marku byly z coraz bardziej egzotycznych krajow..jak ubralem jedwabna koszule w trupie czaszki to kazdy sie ogladal 😂

taka maczeta to by i rogi ucial .

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

boisz się wszystkiego co na zachodzi e tam są twoi wrogowie

Tak tam są wrogowie, słyszałeś o morderstwie 24 letniej kobiety popełnionym przez 19 letniego Wenezuelczyka?najpierw wydłubał jej oczy by go nie rozpoznała.Chciałbyś by coś takiego spotkało kogoś z twojej rodziny?unijczyku polskiego pochodzenia.

• Like 2
  • Haha 1