Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

ej  ta patrycja to jest  pa-jacuś  

ej  ta patrycja to jest  pa-jacuś   z innego konta

schemat ten sam

jedno ich łączy to są dziady z Małopolski 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
50 minut temu, GABBER85 napisał(a):

patrysia ty masz j*j*?  ty jesteś lis farbowany !

Raczej ma na 95%

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Jacuś i Ciałka to się zgodzę 

Nie obrażaj Mazowsza bo mi do nich jest daleko 

6 minut temu, GABBER85 napisał(a):

wczoraj mnie podpuszczała niby na pajacusia   ...😆

Widać że ty taki wygłodniały  jesteś ze wszystko ci się już myli. 

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To akurat nie pajacuś xD

Niech myśli tak jak myśli.

Nikt mu nie zabroni.

To on wychodzi na idiotę nie my 

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To wy robicie z siebie głupków tymi reparacjami.

Konkrety, co załatwił PiS w tej sprawie ....

pierwszy raport o stratach poniesionych przez Polskę w wyniku agresji i okupacji niemieckiej

duży międzynarodowy rozgłos o roli niemców w wojnie i tego co zrobili w polsce

pokazanie niemcom, że polacy pamiętają i nie odpuszczą 

wysłanie noty dyplomatycznej wystosowanej do Niemiec ws. odszkodowań wojennych, Polska domaga się m.in. odszkodowania za straty materialne i niematerialne w wysokości 6 bilionów 220 miliardów 609 milionów złotych i zrekompensowania szkód

a myślenie, że ktoś załatwi odszkodowania w kilka miesięcy czy nawet kilka lat pokazuje tylko jakim jest głupcem

całej kwoty nigdy nam nie zapłacą (sami będziemy musieli sobie kiedyś wziąć :D ) ale duża część na przestrzeni lat jest do uzyskania, tylko trzeba to otwarcie mówić i domagać się a nie padać na kolana jak tusk i mówić, że sprawa została dawno zamknięta

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko na nas Niemcy mają kwity że się zrzekamy reparacji ... I przed żadnym międzynarodowym sądem nie wygramy ...

Że my zrzekamy się REPARACJI kto był tym MY ?.  CZY BYLI TO POLACY W WOLNYM KRAJU ? . k**wa  nie da się czytać tego pierdolenia komunistycznego .

Pachołki czerwonej zarazy byli i obecnie też to głoszą .

Od razu wiadomo kto jest pachołkiem czerwonej zarazy jak pisze takie bzdury .

W 1953 roku, kiedy rząd PRL zrzekł się reparacji wojennych, pierwszym sekretarzem Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej był Bolesław Bierut. 

Warto dodać, że decyzja o zrzeczeniu się reparacji została podjęta pod presją ZSRR, a rząd PRL-u, na którego czele stał Bierut, ogłosił tę decyzję 23 sierpnia 1953 roku. Zrzeczenie dotyczyło roszczeń wobec Niemiec z tytułu strat wojennych. 

Edytowane przez galan99
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Nikt mu nie zabroni.

tyś miernoto już dawno wyszedł na idiote i nie tylko na forum

Opublikowano
11 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Nikt mu nie zabroni.

Oj Kowalski, akurat to ty jesteś idiotą z tym swoim milionem kont ...

Opublikowano
15 minut temu, nie napisał(a):

pierwszy raport o stratach poniesionych przez Polskę w wyniku agresji i okupacji niemieckiej

duży międzynarodowy rozgłos o roli niemców w wojnie i tego co zrobili w polsce

pokazanie niemcom, że polacy pamiętają i nie odpuszczą 

wysłanie noty dyplomatycznej wystosowanej do Niemiec ws. odszkodowań wojennych, Polska domaga się m.in. odszkodowania za straty materialne i niematerialne w wysokości 6 bilionów 220 miliardów 609 milionów złotych i zrekompensowania szkód

a myślenie, że ktoś załatwi odszkodowania w kilka miesięcy czy nawet kilka lat pokazuje tylko jakim jest głupcem

całej kwoty nigdy nam nie zapłacą (sami będziemy musieli sobie kiedyś wziąć :D ) ale duża część na przestrzeni lat jest do uzyskania, tylko trzeba to otwarcie mówić i domagać się a nie padać na kolana jak tusk i mówić, że sprawa została dawno zamknięta

Czyli nic konkretnego nie załatwiono, tak jak myślałem. Propagandowe szczekanie na krajowym podwórku z którego Niemcy się śmieją PiSdzielcom prosto w twarz ...

Teraz, witejus napisał(a):

Mają artykuł w Trybunie Ludu z 56 roku.

Podpis Fotygi ...

Opublikowano
48 minut temu, witejus napisał(a):

W Namibi też to był projekt by zająć czymś proletariat?

We Francji też?

Przez takich ,,pańszczyźnianych chłopów" jak wy, którzy szydzicie z żądania reparacji, Niemcy z teutońską butą mówią że kwestia reparacji jest zamknięta.Zamiast reparacji ,, dostaliśmy" kilkudziesięcio tonowy głaz w Berlinie😡

Oczywiście że to było bez szans i pod publikę. Takie rozmowy rozpoczyna się dyskretnie a potem ogłasza rezultaty a nie drze mordę a dopiero potem nieudolnie próbuje przejść na szczebel oficjalny. 

Opublikowano

ja wy bedziecie zyc gdy wyjade na zlote piaski w lipcu ??

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Dokąd będą rządzić  idioci tacy jak ty i dzisiejsi ,,rządziciele" którzy wprost się ich zrzekli, nigdy nie będzie reparacji.

Wyobraź sobie że nie, same się pasły, ja miałem inne zajęcia.

swinie pasales  ?? szacun -u nas tego nie robili.

2 godziny temu, GABBER85 napisał(a):

narcyz idiota zawsze bedzie szedł w zaparte 😆

nawet jak całe forum z niego się śmieje 😂

@witejus "szkoda, szkoda szczępić ryja" to jest k... kretyn 😂

dzisiaj apteki otwarte -idz po leki 

1 godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

Widzę że lepiej atakować słabszego bo tak jest lepiej. Nauczysz się kiedyś kultury ? 

Zapomniałam że takich jak ty to tylko trzymają na smyczy i w kagańcu bo jak puszcza i zdejmą zacisk na gębę  to tylko potrafią chlapać ozorem a gryźć nie potrafią bo nie  mają czym 😁

Radziła bym ci zejść z tego słońca. 

kielecki kundel to sobie moze..drzewko obszczac

56 minut temu, GABBER85 napisał(a):

ALE tu dymy idą i  to bez  pa-jaca

teskinsz ?? wez tabletki.

49 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Już cię wypuścili z twojego więzienia. 

Widać że ty już go nie masz bo tylko cichutko skomleć potrafisz  

Jak wogulę kiedyś go miałeś 

Oj twoje słowa już nudne się stają. 

Uderzyć bardziej nie potrafisz 

Zapomniałam że Jacuś jest tylko do bicia 

Przez te siedzenie w klatce widać że już nawet nie potrafisz głośniej. 

co bidak ma zrobic jesli klamki sa tylko z jednej strony ?

43 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

ej  ta patrycja to jest  pa-jacuś  

ej  ta patrycja to jest  pa-jacuś   z innego konta

schemat ten sam

za bystry nie jestes.

39 minut temu, GABBER85 napisał(a):

pa jacuś  ty mendo  ebana 😆

nie pij wiecej .

tu juz pomoc specjalistyczna  potrzebna

39 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

on jest tak samo z malopolski jak ty z podlasia..

wnuki juz na wakacje przyjechaly ?/

23 minuty temu, galan99 napisał(a):

Że my zrzekamy się REPARACJI kto był tym MY ?.  CZY BYLI TO POLACY W WOLNYM KRAJU ? . k**wa  nie da się czytać tego pierdolenia komunistycznego .

Pachołki czerwonej zarazy byli i obecnie też to głoszą .

Od razu wiadomo kto jest pachołkiem czerwonej zarazy jak pisze takie bzdury .

W 1953 roku, kiedy rząd PRL zrzekł się reparacji wojennych, pierwszym sekretarzem Komitetu Centralnego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej był Bolesław Bierut. 

Warto dodać, że decyzja o zrzeczeniu się reparacji została podjęta pod presją ZSRR, a rząd PRL-u, na którego czele stał Bierut, ogłosił tę decyzję 23 sierpnia 1953 roku. Zrzeczenie dotyczyło roszczeń wobec Niemiec z tytułu strat wojennych. 

mysmy mieli dostac reparacje z czesci ktora nalezala sie zssr czyli wszelkie roszczenia do rosji..

taki drobny szczegol o ktorym sie zapomina. wschodnie niemcy byly rownie zacofane wzgledem zachodnich jak polska wschodnia i za duzo nie bylo do ukradzenia i podzialu.

Opublikowano
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli nic konkretnego nie załatwiono, tak jak myślałem. Propagandowe szczekanie na krajowym podwórku z którego Niemcy się śmieją PiSdzielcom prosto w twarz ...

Podpis Fotygi ...

Co oni mogli załatwić jak Niemcy ciągle odmawiają im tego. Jeśli ktoś nie ma jaj to tak to wygląda. 

Opublikowano

To słucham jak ty byś to załatwił? Widać że PIS ani PO nic nie zrobią bo nie wiedzą jak to ugryźć. Jeśli ktoś ma nie po kolei w głowie i uważa że prośbami i błaganiem coś wskóra to się mylą. 

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

to swoje im pokaż 🤣🤣🤣

Opublikowano
10 minut temu, GABBER85 napisał(a):

OOO !  pa-jacuś sie pojawił a patrycja znikła ... ale zbieg okoliczności  😂

Puknij się lepiej w łeb lub poproś kogoś aby za ciebie to zrobił. 

Lepiej zajmij się swoim ogródkiem niż ...

Opublikowano

Patrycjuszu już lepiej nic nie pisz bo tylko się pogrążasz 🤣🤣