Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, jarecki napisał(a):

Łazienka to bardziej cena od całości , tak najłatwiej , 

Oczywiście że tak ludzie mają teraz takie życzenia że masakra. Normalnie zrobiłbyś w tydzień a jak dłubania na wymyślają to schodzi dwa tygodnie.

3 godziny temu, jacus napisał(a):

u mnie pizdzi aktualnie jak w kieleckiem ale i tak sie nie rozumiemy..

wiesz co jest najcenniejsze u was ?? 7 -bo mozna szybko uciec 🤣.

znajomy wlasnie wracal od orki.

U mnie też piździ aż fliz że słomy zabrało. Wcale nie musimy się dogadywać. 

27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Przynajmniej nie kompromituje się jak ty. Zaczynasz dyskusje nie masz argumentów i piszesz, ze się na tym nie znasz o czym zacząłeś pisać.

Dobrze że ty się na wszystkim znasz. A może po prostu nie chciałem pisać o pierdołach  i tak powiedziałem, albo faktycznie jestem w tym temacie zielony. A co tobie do tego? Może się i kompromituje ale ty nie masz za grosz kultury.

Opublikowano (edytowane)

To jak ty masz pojęcie to mi to wytłumacz? 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

A co ja ci takiego robię, że nie mam kultury?

pier**lisz farmazony jak Rumun w latach 90 

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Moja wina, że nie masz pojęcia o tematach na które zaczynasz dyskutować i potem sam przyznajesz, że się na tym nie znasz?

za to ty alfa omega TVN 

7 godzin temu, jacus napisał(a):

u zony  wydzierzawil najgorsze kawalki,ktorych nikt nie chcial .. gleby"minutowe" wieczorem za wczesnie na uprawe a rano za pozno. plony marne nawet  koszty nie pokryte.

prawdziwy rolnik polskiej wsi , gleby minutowe i nic nie rośnie ciaproki jednym słowem no ale jak sprzęt się ma na piaski to ciężka ziemia przerasta 

image.webp

kup sobie taki pług jemu ciężkie ziemie nie straszne susza też nie ..  i pole proste .... a teraz mam drugi podobny 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie?

w dwie strony ..

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Ja mam troje siostra dwoje, brat jedno,

zupelnie jak u mnie..

10 minut temu, Roman176 napisał(a):

pier**lisz farmazony jak Rumun w latach 90 

za to ty alfa omega TVN 

prawdziwy rolnik polskiej wsi , gleby minutowe i nic nie rośnie ciaproki jednym słowem no ale jak sprzęt się ma na piaski to ciężka ziemia przerasta 

image.webp

kup sobie taki pług jemu ciężkie ziemie nie straszne susza też nie ..  i pole proste .... a teraz mam drugi podobny 

czy ja pisalem o sobie ??

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

cena podobna jak w polsce.

ano podobna i co z tego? Roman niestrudzenie pielęgnuje swoją obsesyjną psychozę w temacie paliw i elektryków. Wygrzebał pewnie jakiś news sprzed 3 lat i teraz bedzie nocami nad tym marszczył freda. 

• Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, jacus napisał(a):

cena podobna jak w polsce.

przy dużo wyższej akcyzie jak w Hiszpanii   

37 minut temu, Ulman napisał(a):

ano podobna i co z tego? Roman niestrudzenie pielęgnuje swoją obsesyjną psychozę w temacie paliw i elektryków. Wygrzebał pewnie jakiś news sprzed 3 lat i teraz bedzie nocami nad tym marszczył freda. 

nie no sprawach rynkowych to ty mi do stup nie dostajesz jak mówiłem  ze elektryki  się nie przyjmą to jesteś idiotą BMW i VW mają problemy finansowe a jak pisałem ze VW poleci w rankingach to jak zawsze poleciałeś ciemnotą obsesje , za głupi jesteś na mnie , za głupi jesteś żeby ogarnąć ze paliwa mamy drogie ... 

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Dachy to u kogoś w młodości, połowa bez rokowań na dachach zabudowań 😁 nie znasz? Elewacji nie robię już chyba że czasem pojadę do kolegi pomóc tynk nałożyć i dotrzeć. Jak boję się podać przelicznik? Nie każda robotę przeliczysz dokładnie. Nie raz nie dwa wychodzą cuda. Jak robota nie pasuje to się nie bierze, jak mam się narobić a nie zarobić to wolę w domu posiedzieć, gęsi paść. 

Słabo to widzę tę Twoją robotę.

Stawka podstawowa z metra zawsze musi przy każdej pracy budowlanej. Przyjeźdżasz do klienta, ogladasz i wyceniasz .

Klient od razu chcę wiedzieć ile będzie go to kosztowało .

471312302_4055265874710867_6322912957709510534_n.jpg.4cc50dc93ef15a77b591375c61faa377.jpg

• Like 1
Opublikowano

romus .romus znowu sie osmieszasz... ponad 21 koron,,

ty jestes masochista ??? czerpiesz radosc z samozaorania ??

55 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No napisz gdzie?

No i w jakim celu?

zeby sobie pojezdzic 🤣..szwagry byly u ciebie ??bo cos slabo kojarzysz dzisiaj 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

Nigdy więcej z taką płytą przesuwną jak w tym pługu. Jak chcesz to se mojego vogel noota z urwaną płytą weź. Mpże Ci się na części przyda.🤣

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

jacek nie każdy ma taką samo tanią akcyzę jak my 

Teraz, mirro napisał(a):

Jak chcesz to se mojego vogel noota z urwaną płytą weź. Mpże Ci się na części przyda.🤣

jaki model ? 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

zeby sobie pojezdzic 🤣..szwagry byly u ciebie ??bo cos slabo kojarzysz dzisiaj 😂

Kojarzę, tylko czekałem aż wyraźnie napiszesz co myślisz...

...miałem ci podokuczac

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kojarzę, tylko czekałem aż wyraźnie napiszesz co myślisz...

...miałem ci podokuczac

ide na pole narobie sniezek i sie porzucamy , jak dzieci w przeczkolu.. 

jak to zamarznie to bedzie wesolo..

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v