Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy to idąc tym tropem. Czy wszyscy absolwenci filozofii, to filozofowie?

Że jeszcze zapytam, czemu ci się notariusze z filozofami skleili?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

@hubertuss Patrze, że u ciebie też Nawrocki wygrał. To musiało boleć😉

20250604_084012.jpg

CO ty masz z tą Choroszczą? Ty nie kuś losu bo nie wiadomo co komu pisane zostaw tę Choroszcz w spokoju i tych ludzi bo nikt nie wie gdzie kto kiedy trafi.

11 minut temu, witejus napisał(a):

A głupek to głupek, z resztą , od kiedy głupi wie że jest głupi.

Czy jak ktoś popełni przestępstwo to wyjaśnieniem i szukaniem dowodów zajmują się notariusze? Czy jak ktoś stanie przed sądem to broni go notariusz? Mirro zadał ci pytanie pomocnicze. Ty nie zajarzyłeś i dalej brniesz. Dlatego na koniec fajnie się podsumowałeś  No faktycznie ty nie wiesz nie widzisz i nie rozumiesz.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ekipy Zorra nie złapali i Spidemanów też, mimo obławy, ale za to już Batmana organy uśmiechniętego państwa Tuska już tak:)

Edytowane przez tracker
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

No faktycznie ty nie wiesz nie widzisz i nie rozumiesz.

Znalazł się filozof wszechwiedzący, pierd...cy farmazony, co mu się sędziowie, adwokaci, prokuratorzy z notariuszami pomieszali w baniaku.

Opublikowano (edytowane)

Widzisz jak szybko się wystrzelałeś z argumentów po staremu tylko wyzwiska ci zostały. Jacyś notariusze ci powiedzieli, ze ok a inni powiedzieli, ze nie ok. A ty jak dzieciak naiwny pasuje ci to wierzysz nie pasuje to nie wierzysz.

Opublikowano
31 minut temu, hubertuss napisał(a):

Widzisz jak szybko się wystrzelałeś z argumentów po staremu tylko wyzwiska ci zostały. Jacyś notariusze ci powiedzieli, ze ok a inni powiedzieli, ze nie ok. A ty jak dzieciak naiwny pasuje ci to wierzysz nie pasuje to nie wierzysz.

uderz się w pierś bo też tak robisz

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzie ja napisałem, że jest ok bo notariusze powiedzieli? Batyr kupił mieszkanie od samego siebie W akcie napisali ,ze zapłacił całość potem mówił, że w ratach. Co najmniej więc raz okłamał notariusza i poświadczył nie prawdę przed urzędnikiem państwowym. Podpisał zobowiązanie, ze będzie w zamian łożył na utrzymanie Jerzego aż do śmierci i wyprawi pogrzeb. Nie łożył na utrzymanie. A ten niedołęga twierdzi, że mu notariusze powiedzieli, ze jest ok. Sprawa jest co najmniej do sprawdzenia przez prokuraturę a nie ok. Sam wykup mieszkania za pieniądze Batyra i jakaś pożyczka też są wątpliwe. 

Opublikowano

notariusz sprawdzili tylko czy zapisy z aktu notarialnego są ujawnione prawidłowo w księgach wieczystych ....nic więcej nie mają prawa oceniac i potwierdzać bo to nie ich rola i kompetencje 

od oceny jest prokurator i sąd 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie ale @witejus jacyś notariusze powiedzieli. A może tylko się podawali za notariuszy w pisie wszystko możliwe. A za Batyrem będzie smrodek się ciągnął. Ciekawe czy dojdzie do sprawy z pomówieniami o stręczycielstwo?  Bo to on złożył pozew swojej obranie.

Opublikowano

Dajcie już spokój z tym mieszkaniem . Czaskowiecki nie takie przektęty robił. Wyrzucał ludzi z kamienic.

Opublikowano
6 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Dajcie już spokój z tym mieszkaniem . Czaskowiecki nie takie przektęty robił. Wyrzucał ludzi z kamienic.

Nikogo nie wyrzucał ci z Marszałkowskiej dostali mieszkania zastępcze. Kolejny oczadzony jesteś., Niestety tak ciemnota wybrała Batyra bo was okłamali. 

Opublikowano

sam nie wiem co mysleć o mieszkaniach socjalnych i akurat nie o Trzaskowskiego mi chodz on akurat w stolicy troche ogarnął ten temat  , wiekszosc gmin poprzedała za bezcen to co miala , teraz najlepiej jak by rząd dał kase na budowanie nowych a potem najemca nie ch sie uwłaszczy